Maaltijden

Landwaart groentemanIn Loosdrecht en Ankeveen bieden wij de kinderen bij de BSO aan het einde van de dag op verzoek warme maaltijden aan. Daarnaast bieden wij een gemakkelijke meeneemservice voor alle gezinnen die gebruik maken van één van onze opvangvormen.

U kunt de maaltijden bestellen via het onderstaande bestelformulier op maandag voor 17:00 uur voor de komende week (of direct bestellen voor de gehele maand). De maaltijden worden in rekening gebracht op uw maandfactuur.

De maaltijden worden verzorgd door Landwaart, de beste groenteman van Nederland!

Bent u en of uw kind(eren) vegetarisch of heeft een gezinslid een intolerantie of allergie, neemt u dan contact op met Wanda van Osch, Pedagogisch Medewerkster van BSO De Pinkenstal, bso-pinkenstal@eigen-en-wijzer.nl. Zij kijkt dan samen met u naar de mogelijkheden.

Eten op de BSO

Wij bieden uw kind(eren) de mogelijkheid om bij de BSO een dagverse en verantwoorde avondmaaltijd mee te eten welke om 17.15 uur wordt geserveerd.  Ontspannen eten in groepsverband stimuleert een gezond en gevarieerd eetgedrag. ‘’Dat lust ik niet’’ blijft achterwege en onbekend eten wordt geproefd. Samen eten ze hun bord leeg. De kosten voor een maaltijd (vooraf besteld) bedragen € 3,95 per kind.

Thuis eten voor alle gezinnen

Via de meeneemservice geniet u in alle rust van het gezamenlijk verantwoord eten zonder de stress van het koken na een dag hard werken. U heeft meer tijd en aandacht voor elkaar.

De kosten voor een gezinsmaaltijd (vooraf besteld):

  • Voor 4 personen,  € 19,50 (2 volwassenen + 2 kinderen)
  • Voor 3 personen,  € 14,50 (1 volwassene + 2 kinderen)
Wat als uw dag anders loopt?

Wij zorgen dagelijks voor een iets ruimere bestelling van maaltijden. Mocht uw dag onverhoopt anders lopen dan vooraf verwacht en u wilt uw kind laten mee-eten dan is dat geen probleem. U kunt dit telefonisch doorgeven op telefoonnummer 035-5820579. De kosten voor een kindmaaltijd bedragen € 6,95 per kind.

Kosten

BSO

Maaltijd gebruiken op locatie:

€ 3,95 per kind (vooraf besteld)

€ 6,95 per kind (niet vooraf besteld)

Meeneem service (vooraf besteld):

€ 19,50 voor 4 personen

€ 14,50 voor 3 personen

Kinderdagopvang

Meeneem service (vooraf besteld):

€ 19,50 voor 4 personen

€ 14,50 voor 3 personen

Gastouderopvang

Meeneem service (vooraf besteld):

€ 19,50 voor 4 personen

€ 14,50 voor 3 personen

Veel plezier met bestellen en eetsmakelijk!

Bestelformulier maaltijden

    Uw gegevens

 

Vragen en contact
Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Wanda van Osch, Pedagogisch Medewerkster van BSO De Pinkenstal, bso-pinkenstal@eigen-en-wijzer.nl.