Vannessa locatiecoordinator buitenschoolse opvang

Vanessa Amse

Locatie coördinator
Kantoor: 035-5826035
Opvang: 06-15327317

BSO de Linde

Lindelaan 54
1231CM Loosdrecht
LRK: 279509078

Vanessa Amse

Locatie coördinator
Kantoor: 035-5826035
Opvang: 06-15327317

BSO de Linde

Lindelaan 54
1231CM Loosdrecht
LRK: 279509078
  • Samenwerking met alle scholen in Loosdrecht

    Kinderen maken nieuwe vrienden

  • 'Gezonde School' speelpleinen

    Ingericht door Jantje Beton

  • 8+ BSO

    Meer uitdaging in activiteiten mogelijk

Van creatief tot buitenspelen

Buitenschoolse opvang vanaf 8 jaar

BSO locatie ‘de Linde’ in basisschool de Linde in Nieuw-Loosdrecht is geopend bij de start van het schooljaar 2017 – 2018. In de school zijn twee ruime klaslokalen omgetoverd tot lichte uitdagende ruimtes. De kinderen hebben eigenaarschap over de activiteiten wat inhoudt dat zij worden betrokken bij het activiteitenaanbod. De kinderen die naar deze BSO komen, komen niet alleen van basisschool de Linde, ook de andere basisscholen zijn hier ruim vertegenwoordigd, waardoor de kinderen nieuwe vrienden maken.

Buiten workshops

In samenwerking met basisschool de Linde kunnen we gebruik maken van een kleine gymzaal en van het zeer ruime schoolplein. Het plein is in 2016, in het kader van De Gezonde School, volledig vernieuwd in samenwerking met Jantje Beton. Het plein is een uitdagende plek, voorzien van klim- en klautermogelijkheden, een stenen tafeltennis tafel, een podium, een ontdekkingstuin en een voetbalveld. Dé ideale plek om lekker buiten te spelen, maar ook voor het geven van workshops in de buitenlucht!

VakantieZotheid

Tijdens de vakanties stellen alle BSO’s van Eigen&Wijzer in Loosdrecht een uniek VakantieZotheid programma samen. Naast uitdagende activiteiten staan er leuke uitstapjes op het programma naar bijvoorbeeld Beeld & Geluid, Sam Sam, een boerderij, de ijsbaan. We gaan spoorzoeken met een picknick op de hei, leren nieuwe vaardigheden tijdens creatieve workshops en maken zelf de lekkerste taarten. Iedere vakantie heeft een thema; circus, theater, strand. Door ook te zorgen voor genoeg ontspanning en kinderen hun eigen keuzes te laten maken krijgen de kinderen ondanks dat ze naar de BSO gaan, toch het unieke vakantiegevoel.

IEDER KIND EEN EIGEN MENTOR

Bij Eigen&Wijzer heeft ieder kind een mentor. Dit is een pedagogisch medewerker van de groep van uw kind. De mentor is het eerste aanspreekpunt voor u als ouder en is verantwoordelijk voor het bijhouden van de kind-map, het in de gaten houden van de ontwikkeling en het welzijn van uw kind (observeren en het bespreken van de uitkomsten met het team en met u), het eventueel signaleren van (potentiële) ontwikkelingsproblemen/behoeften aan meer uitdaging en de overdracht naar de basisschool of andere groep.

FLEXIBELE OPVANGPAKKETTEN

Wij verzorgen voor alle basisscholen in Loosdrecht de buitenschoolse opvang. U kunt kiezen voor vaste of flexibele dagdelen of voor opvang enkel tijdens vakanties. Voor alle opvang gelden onze basisgaranties; o.a. een veilig plek voor uw kind waar zorg en individuele aandacht voorop staan, professionele medewerkers, ondersteuning in de ontwikkeling van uw kind volgens gerenommeerde methodes, veel afwisseling in activiteiten. Onze KlantWijzer informeert u graag over de mogelijkheden.

IN 2021 ONDERDEEL VAN IKC

Eigen&Wijzer is door haar hoge kwaliteit in kinderopvang en ervaring met het opzetten van een Integraal Kind Centrum, gevraagd om de samenwerking met de basisscholen in Nieuw-Loosdrecht te intensiveren in twee Integraal Kind Centra. Leerkrachten en pedagogisch medewerkers vormen in een IKC één team en werken nauw samen om kinderen een doorgaande leerlijn te bieden.

Een impressie

Bekijk onze fotogalerij

Kom kennismaken!

Kom sfeer proeven tijdens een rondleiding of kies voor direct inschrijven
BSO de Linde Loosdrecht

Waardering ouders

Kwaliteit opvang: 8
Uitstraling locatie: 7,6
Kennis/ervaring pedagogisch medewerkers: 8
Buitenruimte: 8,8
Aanbod in activiteiten: 8
Ouders dat ons aanbeveelt: 100%

Openingstijden

Dinsdag en donderdag vanaf sluitingstijd basisschool – 18:30 uur

Openingstijden tijdens schoolvakanties (Noord)

8.15-18.30 uur op alle werkdagen

Gesloten tijdens de volgende feestdagen:

Nieuwjaarsdag (1 januari) 2de Paasdag (13 april), Koningsdag 27 april, Bevrijdingsdag (5 mei 2020), Hemelvaartsdag (21 mei), 2de Pinksterdag (1 juni), 1ste Kerstdag (25 december), 2de Kerstdag (26 december).

Kerstavond (24 december) en op Oudejaarsdag (31 december) sluit de opvang om 17.00 uur.