Tiffany Linders

Tiffany Linders

Locatiemanager

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

BSO Natuurlijk

Strokelweg 6
3847 LR Harderwijk
LRK: 643925648

Tiffany Linders

Locatiemanager

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

BSO Natuurlijk

Strokelweg 6
3847 LR Harderwijk
LRK: 643925648
 • Unieke thema BSO

  Bewuste keuze

 • Ieder kind een eigen mentor

  Ontwikkeling en welzijn van het kind centraal

 • Onderzoeken, ontdekken, ontwikkelen

  Alles wat aandacht krijgt groeit

 • Kleinschalige BSO

  Ieder kind krijgt gericht aandacht op niveau.

Buitenschoolse opvang midden in de natuur

Natuurbeleving, gezonde buitenlucht en bewegen!

Deze geweldige locatie biedt optimale mogelijkheden om dagelijks uitdagende activiteiten aan te bieden op het gebied van natuurbeleving. Uitgangspunt is dat de kinderen kennismaken met de natuur. de kinderen leren bijvoorbeeld dat je van brandnetels soep kunt maken, van takken een fort kunt bouwen, voor vogels een taart kunt maken, ze doen een speurtocht met kompas en wandelkaart, ze leren van alles over insecten en maken een kijk-, luister- en voelwandelingen door het bos. Kinderen van deze BSO leren te vertrouwen op hun intuïtie, worden zelfbewuster en creatiever in het vinden van oplossingen. Door veel in en met de natuur bezig te zijn worden kinderen zelfredzaam en leren zij goed hun grenzen kennen. Bij het spelen in het bos leren kinderen op zichzelf te vertrouwen en hun fantasie te gebruiken. 

Door kinderen in kleinschalige groepen op te vangen kunnen onze pedagogische medewerkers ieder kind gericht aandacht geven. Elk kind kan op zijn/haar eigen niveau mee doen. Plezier en natuurbeleving staan voorop, daarnaast worden de kinderen uitgedaagd om de verschillende technieken te leren die horen bij het beleven van de natuur (spoorzoeken, eetbare planten vinden, etc.). Door nauw contact met ouders, een gevarieerd aanbod in activiteiten en lekker spelen, kunnen kinderen ontspannen na schooltijd, terwijl de (talent)ontwikkeling doorgaat. Wanneer uw kind even geen zin heeft om mee te doen, dan is er onze BSO-ruimte in het clubhuis van Scouting Verbraak Margriet Groep. Tijdens de opvang zijn de twee binnenruimtes huiselijk ingericht met allerlei uitdagende spelmaterialen. Er is een zithoek en er zijn gezellige speelplekken gecreëerd waar de kinderen zich kunnen verkleden, kunnen knutselen, boekjes kunnen lezen en spelletjes kunnen doen. 

Kinderen worden gevraagd naar hun mening, ieder kind wordt uitgedaagd mee te denken over het activiteitenprogramma. Door de nauwe samenwerking met externe partijen en de andere Eigen&Wijzer BSO locaties in Harderwijk kunnen we workshops aanbieden die extra verdieping bieden in de ontwikkeling van kinderen. Zo houden we de opvang afwisselend en uitdagend. Tijdens schoolvakanties bieden we kinderen een uitdagend vakantieprogramma, vol met leuke uitjes, unieke workshops en gezelligheid. 

De kinderen worden begeleid door vaste professionele pedagogisch medewerkers, die allen beschikken over een EHBO-diploma. We zijn trots op ons professioneel samenwerkend team met een open houding en grote zorg voor elkaar en voor de kinderen. Ze delen een passie voor het begeleiden van kinderen en voor natuur. Onze medewerkers worden uitgedaagd zich verder te specialiseren.

Uw kind is van harte welkom de BSO een middag te komen ervaren!

Impressie

Kom kennismaken

Kom samen sfeer proeven of schrijf uw kind direct in.