locatiecoördinator BSO Sport en Fun Menno Huisman

Menno Huisman

Locatie coördinator
Kantoor: 035-5826035
Opvang: 06-29490837

BSO Sport&Fun

Parkweg 8
3842AD Harderwijk

LRK:  245691467

Menno Huisman

Locatie coördinator
Kantoor: 035-5826035
Opvang: 06-29490837

BSO Sport&Fun

Parkweg 8
3842AD Harderwijk

LRK:  245691467

  • Ieder kind heeft een mentor

    De ontwikkeling van het kind staat centraal

  • Ruime openingstijden

    5 dagen per week, aansluitend aan schooltijden

  • Gezonde opvang

    Veel buiten en gezonde voeding

Ma, di en do: 14.30 – 18.30 uur.
Wo en vr: 12.00 – 18.30 uur

Schoolvakanties (Midden)

Ma-vr: 8.00 – 18.30 uur.
Op basis van de aanmeldingen vroege start vanaf 7.30 uur.

Sluitingsdagen 2022
2de Paasdag; maandag 18 april
Koningsdag; woensdag 27 april
Hemelvaartsdag; donderdag 26 mei
2de Pinksterdag; maandag 6 juni
2de Kerstdag; maandag 26 december

Actief ontspannen buiten schooltijd

BSO Sport & Fun bevindt zich in nieuwe hockeygebouw van De Mezen en maakt gebruik van alle faciliteiten die het sportpark te bieden heeft. We werken hierin nauw samen met de sportverenigingen op het park. Aan de BSO-kinderen wordt dagelijks een sportprogramma aangeboden met een diversiteit aan sporten. Elk kind kan op zijn/haar eigen niveau mee doen. Plezier in sporten staat voorop. Daarnaast worden de kinderen uitgedaagd om de verschillende technieken die bij elke sport horen te trainen. Wanneer uw kind even geen zin heeft om mee te doen, dan is er onze BSO-ruimte bij De Mezen waar uw kind bijvoorbeeld even kan chillen, boekjes kan lezen, spelletjes kan doen, met Lego kan bouwen of kan knutselen. Voor deze locatie is altijd een achterwacht aanwezig.

Eigenaarschap

Door de kinderen te vragen naar hun mening wordt ieder kind uitgedaagd mee te denken over het activiteitenprogramma bij de BSO. Zo houden we de opvang afwisselend en uitdagend. Door samen te werken met externe partijen en andere Eigen&Wijzer BSO locaties in Harderwijk kunnen we workshops aanbieden die extra verdieping bieden in de ontwikkeling van kinderen.

VAKANTIEZOTHEID

Tijdens de schoolvakanties maken wij het extra gezellig bij de BSO. Samen met de andere Eigen&Wijzer BSO’s in Harderwijk wordt een uitdagend vakantieprogramma opgesteld. Zo maken kinderen vriendjes en vriendinnetjes met andere BSO kinderen. Bij BSO Natuurlijk ontdekken we de natuur en bij BSO Sport&Fun organiseren we actieve workshops.

KLEINSCHALIGE BSO

Bij Eigen&Wijzer staat ieder kind centraal. Door kinderen in kleinschalige groepen op te vangen kunnen onze pedagogische medewerkers ieder kind gericht aandacht geven op niveau. Door nauw contact met ouders, een gevarieerd aanbod in activiteiten en lekker spelen kunnen kinderen ontspannen na schooltijd, terwijl de (talent)ontwikkeling doorgaat.

BEWEGEN EN BUITENLUCHT

BSO Sport&Fun is de ideale plek voor kinderen die dol zijn op bewegen en actief spelen. We bewegen zoveel mogelijk buiten in het bos en vanaf 2019 bij de nieuwe locatie van hockeyclub De Mezen. Bij slecht weer zorgen we binnen voor ontspanning, spelletjes en workshops.

Een impressie

Bekijk onze fotogalerij

Kom kennismaken!

De sfeer ervaren tijdens een rondleiding of uw kind direct inschrijven?