Tineke van de Visse

Tineke van de Visse

Locatie coördinator
Kantoor: 035-5826035
Opvang: 06-29490837

BSO Sport&Fun

Tijdelijk adres: BSO Natuurlijk

Strokelweg 6
3847 LR Harderwijk
LRKP: 643925648

Tineke van de Visse

Locatie coördinator
Kantoor: 035-5826035
Opvang: 06-29490837

BSO Sport&Fun

Tijdelijk adres: BSO Natuurlijk

Strokelweg 6
3847 LR Harderwijk
LRKP: 941100327

  • Ieder kind heeft een mentor

    De ontwikkeling van het kind staat centraal

  • Ruime openingstijden

    Maandag, dinsdag en donderdag.

  • Zwemdiploma halen

    Zonder logistieke problemen

Actief ontspannen buiten schooltijd

Unieke buitenschoolse opvang bij KOK Experience

BSO Sport&Fun biedt kinderen, naast een gezellige en ontspannen middag, allerlei sportieve activiteiten aan. Deze BSO bevond zich in een aparte ruimte bij het speelparadijs Kok Experience. Sinds 2 juli 2018 worden de kinderen opgevangen bij BSO Natuurlijk. Begin 2019 zal het nieuwe clubgebouw van hockeyclub de Mezen en onze nieuwe BSO ruimte daar gereed zijn. Voor de sportieve activiteiten maken we gebruik van de sportvelden en de tijdelijke accommodatie bij de Mezen.

Sport&Fun in de natuur

BSO Sport&Fun bevindt zich momenteel bij BSO Natuurlijk, een unieke locatie midden in de natuur. Buiten sporten in de natuur brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee, die we met beide handen aangrijpen om de talentontwikkeling van de kinderen nog meer te stimuleren. En fun? Dat is het altijd wanneer je samen met je vriendjes en vriendinnetjes in het bos mag ravotten en klimmen!

Eigenaarschap

Door de kinderen te vragen naar hun mening wordt ieder kind uitgedaagd mee te denken over het activiteitenprogramma bij de BSO. Zo houden we de opvang afwisselend en uitdagend. Door samen te werken met externe partijen en andere Eigen&Wijzer BSO locaties in Harderwijk kunnen we workshops aanbieden die extra verdieping bieden in de ontwikkeling van kinderen.

ZWEMARRANGEMENT BSO

Zwemles is altijd rennen en vliegen. In samenwerking met Zwembad De Sypel bieden wij op dinsdag zwemlessen aan in combinatie met BSO. Uw kind wordt door ons van school gehaald, krijgt een gezond tussendoortje met drinken en gaat spelen. Voor de zwemles gaat uw kind o.b.v. een pedagogisch medewerker samen met andere leeftijdsgenootjes naar de zwemles.

VAKANTIEZOTHEID

Tijdens de schoolvakanties maken wij het extra gezellig bij de BSO. Samen met de andere Eigen&Wijzer BSO’s in Harderwijk wordt een uitdagend vakantieprogramma opgesteld. Zo maken kinderen vriendjes en vriendinnetjes met andere BSO kinderen. Bij BSO Natuurlijk ontdekken we de natuur en bij BSO Sport&Fun organiseren we actieve workshops.

KLEINSCHALIGE BSO

Bij Eigen&Wijzer staat ieder kind centraal. Door kinderen in kleinschalige groepen op te vangen kunnen onze pedagogische medewerkers ieder kind gericht aandacht geven op niveau. Door nauw contact met ouders, een gevarieerd aanbod in activiteiten en lekker spelen kunnen kinderen ontspannen na schooltijd, terwijl de (talent)ontwikkeling doorgaat.

Een impressie

Bekijk onze fotogalerij

Kom kennismaken!

De sfeer ervaren tijdens een rondleiding of uw kind direct inschrijven?
Sport BSO Harderwijk

Openingstijden

Maandag, dinsdag en donderdag: 15.15 – 18.30 uur

Vrijdag: 12.00 – 18.30 uur

Openingstijden tijdens schoolvakanties (Midden)

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 8.00 – 18.30 uur. Op basis van de aanmeldingen vroege start vanaf 7.30 uur.

Gesloten tijdens de volgende feestdagen:

Nieuwjaarsdag, 2e Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 2e Pinksterdag, 1e Kerstdag, 2e Kerstdag