locatiecoördinator Chantal de Groene - Verhoef

Chantal de Groene-Verhoef

Locatiecoördinator
Kantoor: 035-5826035

BSO WereldKidz Triangel

Zwanenkamp 1303
3607 NZ Maarssen
LRK: 190162971

Chantal de Groene-Verhoef

Locatiecoördinator
Kantoor: 035-5826035

BSO WereldKidz Triangel

Zwanenkamp 1303
3607 NZ Maarssen
LRK: 190162971
  • Spelend leren na schooltijd

    In een vertrouwde omgeving

  • Ontwikkeling staat centraal

    Ieder kind heeft een eigen mentor

  • Kinderparticipatie

Onderwijs en opvang op één locatie

Waar visie en talentontwikkeling samengaan

Per 8 juli 2023 is deze BSO locatie gesloten. Neemt u voor BSO bij een andere locatie alstublieft contact op met de medewerkers van de KlantWijzer. Zij helpen u graag! info@eigenenwijzer.nl | 035-5826035.

Openbare basisschool WereldKidz Triangel en kinderopvangorganisatie Eigen&Wijzer een samenwerkingsverband aangegaan om kinderen op één locatie onderwijs en opvang te bieden. Een logische stap wanneer we de visie van WereldKidz Triangel: ‘Het ontwikkelen en verbeteren van het leren van onze leerlingen staat steeds centraal. Voorwaarde om tot leren te kunnen komen is dat kinderen zich veilig, serieus genomen en vertrouwd voelen’, naast die van Eigen&Wijzer leggen: ‘Ieder kind is eigen en groeit wijzer. Ieder kind heeft eigen behoeften, kwaliteiten, interesses en ontwikkeldoelen. Vanuit een veilige en vertrouwde basis dagen wij kinderen uit te ontdekken wie zij zijn, nieuwsgierig in het leven te staan, probleemoplossend te denken, hun kwaliteiten te ontplooien, hun interesses te verbreden en wijzer te groeien’. Pedagogisch medewerkers, leerkrachten en externe partijen in zorg, sport en welzijn, vormen binnen het IKC een sluitend zorgsysteem. Wij koesteren de kwaliteiten van onze medewerkers en zetten hen op de juiste wijze in. De pedagogisch medewerkers zijn naast hun normale opleiding vaak ook gediplomeerd in het geven van lessen op een basisschool, gymlessen of het bieden van uitdagende workshops. We zijn trots op ons professionele team en op hun zorg aan kind(eren) en aan elkaar.

De Eigen&Wijzer pedagogisch medewerkers zetten zich om de kinderen actief te laten ontspannen na schooltijd. Ze worden gestimuleerd hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen door gericht activiteiten aan te bieden. Wij werken met kinderparticipatie wat betekent dat kinderen worden betrokken bij de invulling van het BSO programma. Welke activiteiten vinden zij leuk? Welke uitjes willen zij ondernemen? Zijn er workshops van externe partijen die voor nog meer verdieping kunnen zorgen? Uiteraard is er ook volop tijd en ruimte voor ontspanning, spelen met vriendjes en vriendinnetjes en voor het nuttigen van een lekker (gezonde) snack en drinken.

In de vakanties vinden wij het belangrijk dat kinderen het extra gezellig hebben. Iedere vakantie stellen we een uitdagend VakantieZotheid programma samen. Regelmatig gaan we samen met de andere BSO’s van Eigen&Wijzer in Maarssen. Zo bezoeken wij bijvoorbeeld ’t Natte Laand in Haarzuilens, gaan we klimmen, volgen we een graffiti workshop en maken we een videoclip of theaterstuk.

Openingstijden

Sluitingsdatum: 8 juli 2023

BSO: ma, di en do vanaf sluitingstijd school – 18:30u.

Schoolvakanties (Midden) en studiedagen

BSO: 8:00-18:30u.

Sluitingsdagen 2023
2e paasdag: maandag 10 april
Koningsdag: donderdag 27 april
Hemelvaartsdag: donderdag 18 mei
2e pinksterdag: maandag 29 mei
1e kerstdag: maandag 25 december
2e kerstdag: dinsdag 26 december

Waardering

Beoordelingen via VerbeterMeter

M.b.v. de Verbetermeter.