Patrick van Veen locatiecoordinator Sport BSO

Patrick van der Veen

Locatiecoördinator

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

(Sport) BSO FantiFit - Sneek

Thomas Zandstrastraat 1
8602CW, Sneek

LRK: 152114166

Patrick van der Veen

Locatiecoördinator

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

(Sport) BSO FantiFit - Sneek

Thomas Zandstrastraat 1
8602CW, Sneek

LRK: 152114166

  • Plezier ervaren in bewegen

     

  • Kennismaken met verschillende sporten

  • Ontdekken van talenten en ontwikkelen van interesses

  • Bevordering van samenspel en sociale omgang

  • Sportieve en professionele begeleiding

  • Aandacht voor een gezonde leefstijl

Sporten, bewegen en actief ontspannen na schooltijd

De hoofdlijn is sporten, maar er is meer

FantiFit staat voor fantasie, bewegen, gezond, en bovenal een fantastische tijd!

BSO Fantifit Sneek is de ideale plek voor kinderen die dol zijn op sporten, bewegen en actieve uitjes. Sporten gaat om behendigheid, techniek en inzicht. De kinderen leren dat je geen toptalent hoeft te zijn om van grote waarde te zijn voor je medespelers en plezier te beleven aan bewegen. We bewegen zoveel mogelijk buiten op de sportvelden. Bij slecht weer maken we gebruik van de sporthal. Sport en bewegen worden afgewisseld met ontspanning, spelletjes en workshops. Bewegen is goed voor de gezondheid, de motorische ontwikkeling én voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. Kinderen leren spelenderwijs nieuwe technische vaardigheden, samenwerken, grenzen verleggen, omgaan met regels, omgaan met winst en verlies, respect en sportief gedrag. Dit stimuleert de weerbaarheid, het zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Kinderen ontdekken het plezier van sporten en spelen.

Buitenschoolse opvang 4-13 jaar

Een sport BSO is een sportieve en uitdagende plek waar kinderen van 4-13 jaar aansluitend op de schooltijden en trainingstijden terecht kunnen voor opvang en sportieve activiteiten. Elke dag is er een sportprogramma dat naast de reguliere opvangactiviteiten aangeboden wordt. De sportactiviteiten worden begeleid door enthousiaste pedagogisch medewerkers met een sportachtergrond. Presteren mag, maar het kennismaken met sporten en bewegen, het plezier hierin krijgen en het kunnen groeien in sociale omgang staan voorop. Naast sport en bewegen is er ook aandacht voor gezonde voeding en culturele activiteiten als; koken, knutselen, toneel, tekenen en schilderen.

Talentontwikkeling en eigenaarschap

Bij Eigen&Wijzer kunnen kinderen zich op eigen wijze ontwikkelen en wijzer worden. Wij wijzen hen de weg bij het herkennen en erkennen van hun behoeften, talenten en interesses. Door hen binnen een veilige en vertrouwde basis uit te dagen en hen eigenaarschap te geven over hun ontwikkeling, groeit hun zelfvertrouwen en zijn ze in staat bewuste keuzes te maken. Ze ontdekken ze wat ze wel en niet leuk vinden, hoe om te gaan met anderen en dat je met doorzettingsvermogen meer kan bereiken. Zo vormt de BSO een waardevolle toevoeging op hetgeen ze thuis meekrijgen en op school leren.

Vakantiezotheid

Iedere vakantie stellen de pedagogisch medewerkers een super VakantieZotheid programma samen, vol met leuke uitjes, uitdagende activiteiten en interessante workshops. Het is iedere dag feest bij de BSO en kinderen ervaren het ultieme vakantiegevoel. 

Uitdagende omgeving

Het sportpark Schuttersveld is een multifunctioneel sportcentrum dat onderdak biedt aan tal van verschillende sporten, zowel binnen als buiten. Naast voetbal, korfbal, atletiek, beachvolleybal, survival en kaatsen heeft het complex ook een 300 meter lange skeelerbaan, een 1500 meter lange wielerbaan en een sporthal volleybal, badminton, klimmen en gymnastiek. De kinderen worden begeleid door vaste professionele pedagogisch medewerkers met een sportieve achtergrond, die allen beschikken over een EHBO-diploma. Ieder kind heeft een eigen mentor. Deze houdt zich op de ontwikkeling en is eerste contactpersoon voor de ouders.

Wist u dat …

U deze BSO kunt combineren met andere BSO’s? Bijv. 2 middagen naar de huidige BSO en 1 middag naar BSO FantiFit. Wij regelen het vervoer! Informeer naar de mogelijkheden.

Openingstijden

BSO: ma, di, do en vr vanaf sluitingstijd van de basisschool van uw kind – 18.30u.

Schoolvakanties (Noord) en studiedagen

BSO: 08.00-18.30u.

Sluitingsdagen 2024
Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari 2024
Tweede paasdag: maandag 1 april 2024
Hemelvaartsdag: donderdag 9 mei 2024
Tweede pinksterdag: maandag 20 mei 2024
Kerstmis: woensdag 25 en donderdag 26 december 2024

Dinsdag 24 december en dinsdag 31 december sluit de opvang om 17.00u.

Impressie

Kom kennismaken!

Proef de sfeer tijdens een rondleiding of schrijf je direct in

Fitprogramma's

Tijdens de corona sluiting hebben de pedagogisch medewerkers van BSO FantiFit-Sneek uitdagende fitprogramma’s samengesteld. Leuk voor het hele gezin en ideaal voor andere sportieve momenten. Bekijk ook de Instagram pagina van deze sportieve BSO voor meer video’s.

bso activiteit - fitprogramma 3
instagram sport bso fantifit eigen&wijzer