De groepen

Onze pedagogisch medewerkers begeleiden en omringen uw kindje met veel liefde en aandacht. In een veilige omgeving kan het spelend en onbezorgd de wereld ontdekken.

Wij vangen de kinderen op in horizontale groepen voor kinderen van 0-2 jaar en in verticale groepen voor kinderen van 0-4 jaar. In een horizontale groep speelt en groeit je kind op met  kinderen in dezelfde leeftijdsfase. In een verticale groep groeit je kind vier jaar lang op met kinderen van verschillende leeftijden. Ze kunnen zich aan elkaar optrekken, elkaar stimuleren en van elkaar leren.

In bijna al onze locaties werken we met een open-deurenbeleid. Kinderen mogen op vaste momenten de eigen groepsruimte verlaten en deelnemen aan activiteiten in een andere groep. Op deze manier bieden we een gevarieerder aanbod aan activiteiten aan die goed aansluiten bij de verschillende leeftijdscategorieën. De kinderen kiezen en onze pedagogisch medewerkers helpen ze daarbij.

Veilig, vertrouwd en uitdagend

Onze groepsruimtes zijn schoon, fris, veilig en gezellig met verschillende speelhoeken en passend spelmateriaal. Wij vergroten de zelfstandigheid van de kinderen door voldoende bewegingsvrijheid en uitdaging te bieden. Uw kind gaat samen met andere kinderen op ontdekkingstocht, wordt creatief gestimuleerd, ontwikkelt fantasie en krijgt gaandeweg een steeds grotere woordenschat. Elk kind kan zich even terugtrekken als het daar behoefte aan heeft.

De kinderen leren samen spelen, delen en communiceren. Waarbij we spelen en bewegen in de gezonde buitenlucht erg belangrijk vinden.