Naam: Carla
Dagen: Dinsdag, woensdag, donderdag
Woonplaats: Kortenhoef
Diploma’s: Helpende Zorg en Welzijn, EHBO
Opvang vorm: Gastouder

gastouder Carla Kortenhoef

Even voorstellen

Het is aangenaam kennis maken

Mijn naam is Carla, ik ben 54 jaar oud en moeder van 4 kinderen waarvan de jongste van 14 jaar nog thuis woont. Ik ben al 13 jaar werkzaam als gastouder en ik geniet nog altijd volop van de kindjes om mij heen. Het is prachtig om ze van baby tot kleuter te zien groeien.

Je kunt mij omschrijven als een lieve, zorgzame en geduldige gastouder. Ik bied de kindjes een vervangend thuis als jullie aan het werk zijn. Bij mij als gastouder staat voorop dat de kindjes zichzelf kunnen zijn en zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Daarnaast is het belangrijk dat de kindjes zich veilig en vertrouwd voelen bij ons thuis.

Er is voldoende speelgoed aanwezig  voor verschillende leeftijden. Buitenspelen vind ik belangrijk. In de achtertuin kunnen de kinderen veilig spelen en genieten van de zandbak, het speelhuisje en de loopfietsjes. Daarnaast heb ik een grote bolderwagen waar we heerlijk mee op pad kunnen.

Diploma’s die ik heb zijn EHBO en Helpende zorg en welzijn. Verder heb ik diverse cursussen gedaan zoals de cursus Gastouder en  Gordon. Ik beschik over het certificaat van goed ouderschap en ik neem deel aan de gastoudercongressen die worden georganiseerd door het gastouderbureau.

Hartelijke groet
Carla

Contact opnemen

We nemen snel contact op
 
  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor de afhandeling van dit profiel. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.
 

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment