Naam: Mariëlle
Dagen: Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag
Woonplaats: Hilversum, Nederland
Opvang vorm: Gastouder
Opleidingen: Havo, EVC-Certificaat, EHBO, Gordon

gastouder hilversum Marielle

Even voorstellen

Het is aangenaam kennis maken

Beste ouders/verzorgers,

Bent u op zoek naar een betrouwbare gastouder, dan zijn uw kind(eren) bij mij thuis van harte welkom. Ik ben Mariëlle, 47 jaar, een gediplomeerde gastouder met een erkende opvang. Ik ben moeder van 4 kinderen, 3 jongens in de leeftijd van 24, 21 en 15 jaar en een meisje van 15 jaar. Ik werk reeds 19 jaar als gastouder.

Ik ben transparant, zorgzaam en betrouwbaar. Middels respect, warmte, duidelijkheid, structuur en veiligheid bied ik kinderen volop mogelijkheden zodat zij zich goed kunnen ontwikkelen. Door de kleinschaligheid krijgt uw kind voldoende aandacht en kan er opvang op maat aangeboden worden.

Ik ben in het bezit van het certificaat Kinder-EHBO. Tevens heb ik de Gordon-cursus gevolgd en afgerond. Volgens de wettelijke maatstaven heb ik mijn evc-certificaat behaald, waardoor u recht heeft op de kinderopvangtoeslag. Ik sta geregistreerd in het landelijk register en ingeschreven bij de KVK.

Ik vang in principe op vanaf 8.00 tot 18.00 uur, maar in overleg zijn andere tijden mogelijk. Er wordt hier niet gerookt, het huis is kindvriendelijk, speelgoed is voor alle leeftijden aanwezig en wij beschikken over een heerlijke tuin waar de kinderen fijn kunnen spelen. Net buiten onze tuin is een heerlijk speeltuintje gelegen.

Heeft u interesse, neem gerust contact op.

Groeten Mariëlle