Naam: Mirella
Dagen: Dinsdag, donderdag, vrijdag
Woonplaats: Huizen
Opvang vorm: Gastouder
Opleidingen: MBO Zorg en Welzijn

Gastouder-Huizen Mirella

Even voorstellen

Het is aangenaam kennis maken

Ik ben een lieve, erkende, vrolijke en ervaren gastouder in ‘t 4e Kwadrant in Huizen. Ik ben moeder van 3 kinderen (9, 11 en 13 jaar) en het afgelopen jaar pleegmoeder van een meisje van 12 jaar. Mijn eigen kinderen zijn heel lief voor (kleine) kinderen en leuke speelmaatjes waar veel plezier mee gemaakt wordt. Wij zijn een gezellig en vrolijk gezin waar andere kinderen altijd welkom zijn en ook graag komen. Ook mee eten behoort tot de mogelijkheden. Er wordt altijd gezond en kindvriendelijke gekookt. Liefde is erg belangrijk in ons gezin. Natuurlijk zijn daar ook duidelijke regels die liefdevol maar consequent gehouden worden, zo blijft het ook gezellig.

Ik ben creatief, muzikaal en een echt buitenmens. De kinderen zullen veel buiten zijn om te wandelen, te spelen, te picknicken of om speeltuintochten te maken. We hebben een grote tuin met schommelbank, speeltoestel en trampoline. Binnen staan de kasten vol met speelgoed voor verschillende leeftijden, knutselspullen, spelletjes en puzzels. Ik lees ik graag voor, bouw een Duplo trein met de kinderen of we gaan koekjes bakken.

Ik lees en leer veel over opvoeding, dat heeft mijn interesse. Ik heb ervaring met verschillende gedragsafwijkingen. Met kinderen bezig zijn en kinderen opvoeden is een prachtige verantwoordelijkheid waar ik erg van geniet. Ik zou ook graag op jouw kindje(s) willen passen. Zullen we binnenkort kennis met elkaar maken?


Vriendelijke groeten van Mirella

“Onze zoon Thijs heeft het enorm naar zijn bij Mirella. Mirella is een lieve en zorgzame gastouder. In alles merk je dat ze veel ervaring heeft en dat is prettig. De locatie van de opvang is top! Voldoende speelruimte zowel binnen als buiten. Daarnaast wordt er elke dag gewandeld met de kinderen, iets wat onze zoon erg leuk vindt. Er zijn kindjes van verschillende leeftijden aanwezig, wat erg leuk is voor onze zoon om mee te spelen en van te leren– Ouders Thijs