Nanny; gastouder aan huis

Een nanny is een gastouder die de zorg voor uw kinderen op zich neemt in hun eigen vertrouwde omgeving. Ouders zien steeds vaker de voordelen van een nanny in combinatie met de hectiek van het druk gezin en werk. Vooral als u zelf al vroeg de deur uit moet of op onregelmatige tijden werkt biedt een nanny uitkomst.

Uw kinderen worden naar school gebracht en opgehaald. En ze kunnen met vriendjes en vriendinnetjes spelen. De nanny kan de kinderen ook naar en van de sportclub brengen. U maakt zelf afspraken met de nanny over huishoudelijke klusjes, koken en nog veel meer. Het gezinsleven loopt door zoals u gewend bent, in uw eigen huis.

Opvang in uw eigen huis: gastouder aan huis, nanny

De gastouder heeft alle tijd en rust om in te spelen op de interesses en behoeften van uw kind(eren). Zij draagt met veel liefde en zorg bij aan de opvoeding.

Deze vorm van kinderopvang valt onder de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Een opvang die wij al jaren begeleiden. Wij zorgen voor deskundige, flexibele en vooral betrouwbare gastouders. Voor gezinnen met 3 of meer kinderen is het financieel aantrekkelijk om voor een gastouder aan huis te kiezen.

Het vinden van een geschikte gastouder die goed bij uw gezin past is vaak een lastige zoektocht. Wij helpen u hierbij graag!

Bent u geïnteresseerd? Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. U kunt ons  bellen 035-5826035, een vrijblijvende offerte aanvragen of zelfs direct inschrijven. Zodra uw aanvraag binnen is, nemen wij telefonisch contact met u op.