Gastouderopvang bij de gastouder thuis

Kleinschalige persoonlijke opvang

Vanaf €39,66 per maand!

 • Kleinschalig

  Gastouder heeft maximaal 6 kinderen

 • Flexibel

  Gastouder speelt in op uw persoonlijke wensen

 • Professioneel

  Gastouder beschikt over benodigde diploma’s en volgt training

 • Kinderopvangtoeslag

  Gastouderopvang valt onder de regeling kinderopvangtoeslag.

 • Vertrouwde omgeving

  Kinderen ontwikkelen zich optimaal in een vertrouwde omgeving

Opvang in huiselijke omgeving

‘Thuis’ opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar

Gastouderopvang is een kleinschalige, flexibele en professionele vorm van kinderopvang voor kinderen van 0 – 13 jaar. Door een gastouder wordt uw kind(eren) in huiselijke sfeer opgevangen. In de kleinschaligheid van de gastouderopvang ervaren kinderen een hoge mate van welbevinden. Kinderen ervaren rust en genieten van activiteiten door de persoonlijke begeleiding van de gastouder. Voor ouders biedt gastouderopvang een hoge mate van flexibiliteit. U spreekt zelf de opvangtijden en -dagen af met de gastouder. Gastouderopvang vindt plaats bij de gastouder thuis, waardoor uw kind ook wordt betrokken bij het normale huishoudelijke gebeuren, zoals boodschappen doen en ‘helpen’ bij klusjes.

Gastouderopvang op maat

Wij kennen en begeleiden onze gastouders persoonlijk en ervaren dat onze gastouders de opvang zeer serieus nemen. Zij zijn gediplomeerd, hebben een diploma EHBO voor kinderen, zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang en hebben een verklaring omtrent gedrag afgegeven. Onze gastouders voldoen minimaal aan de wettelijke kwaliteitseisen en hebben vaak een extra specialisatie. Ze volgen regelmatig vakinhoudelijke bijeenkomsten die door het gastouderbureau worden geïnitieerd. Zij voelen zich verantwoordelijk voor de zorg van uw kind.

Vaste bemiddelingsmedewerker

Onze bemiddelingsmedewerkers maken graag een afspraak om uw persoonlijke wensen te inventariseren. Wij werken samen aan een vertrouwensrelatie tussen gastouder en vraagouder.

Met al uw vragen en opmerkingen kunt u terecht bij ons team van bemiddelingsmedewerkers. Wij adviseren u graag op basis van uw persoonlijke wensen. Wordt uw kind(eren) reeds opgevangen door een gastouder/nanny dan verwelkomen wij u graag samen.

MOEDER CAROLIEN

“Wij zijn blij met onze gastouder die we via Eigen&Wijzer hebben gevonden. Deze kleinschalige vorm van kinderopvang sluit goed aan bij onze wensen. Onze dochter krijgt alle aandacht die ze nodig heeft. Het persoonlijke contact met onze gastouder en het professionele team van Eigen&Wijzer ervaren wij als heel prettig!”

MOEDER RENSKE

“Onze gastouder zorgt twee dagen per week voor ons zoontje Jack. Jack is hoog sensitief en ervaart bij de gastouder de rust en regelmaat, maar ook de uitdaging, die hij nodig heeft. Als ik hem ophaal dan heeft hij lekker gespeeld en leuke dingen gedaan. Ik krijg een ontspannen jongetje mee naar huis.”

VADER BRAM

“Mijn vrouw en ik hebben onregelmatige werktijden. Het is ideaal dat wij hier afspraken over kunnen maken met onze gastouder. Onze twee dochtertjes hebben al warm gegeten als wij ze ophalen, zo blijven zij in hun ritme van thuis. Voor ons zijn de persoonlijke aandacht en huiselijkheid erg belangrijk.”

Kleinschalige persoonlijke gastouderopvang voor uw kind(eren)?

Wij nemen spoedig contact met u op voor meer informatie of
voor een eerste kennismaking om de bemiddeling te starten.