Nanny aan huis

Omdat het thuis het fijnst is
Professioneel | Persoonlijk | Flexibel

 • Opvang in eigen woning

  Kinderen ontwikkelen zich optimaal in een vertrouwde omgeving

 • Professioneel deskundige nannies

  Met een ervaren gastouderbureau als vraagbaak

 • Ouders worden ondersteund

  Licht huishoudelijke ondersteuning door een nanny

 • Kinderen krijgen veel persoonlijke aandacht

  Ideaal voor hoog sensitieve kinderen

 • Financieel aantrekkelijk

  Extra interessant voor grote gezinnen

Gastouderopvang in vertrouwde thuis omgeving

Ideaal voor kinderen van 0 tot 13 jaar

Een nanny verzorgt de opvang in uw eigen huis, in de vertrouwde omgeving voor uw kinderen. Terwijl de gastouder of nanny de dagelijks zorg voor de kinderen op zich neemt kunt jij met een gerust gevoel naar het werk of andere bezigheid. De gastouder is er overdag voor de baby en de peuter en begeleidt de kinderen, indien nodig, van en naar school en brengt ze naar de sportclub of vereniging. De gastouder heeft alle tijd en rust om in te spelen op de behoefte van uw kind(eren). Kinderen ervaren rust en geniet van activiteiten door de persoonlijke begeleiding van de nanny.

Licht huishoudelijke ondersteuning

Een nanny voert in overleg licht huishoudelijke werkzaamheden uit. Zo kunnen er afspraken gemaakt worden over boodschappen doen, koken, wassen en strijken. Voorop staat natuurlijk altijd de liefdevolle verzorging en bijdrage in de opvoeding van kinderen.

Dienstverlening aan huis

Gastouderopvang valt onder de regeling ‘dienstverlening aan huis’. Een opvang waarin Eigen&Wijzer Gastouderbureau Gooi en Eemland, al jaren in bemiddelt en begeleidt. Wij bieden kleinschalige, flexibele, huiselijke en betaalbare opvang door deskundige betrouwbare gastouders/nannies, voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.

MOEDER JOLIJN

Met onze drie kinderen is het hebben van een nanny ideaal. De kinderen worden van school gehaald, naar hun sportclubjes gebracht en als ik thuis kom is de koelkast gevuld. Ik wil niet meer zonder!

VADER MARK

“Als ouder wil je het beste voor je kinderen. Het is fijn dat wij een gastouder hebben aan huis, die onze normen en waarden aanhoudt en hen opvangt in een vertrouwde omgeving”.

OUDERS BRAM EN KITTY

“Wij werken beide vier dagen en drie dagen in de week hebben de kinderen een vaste gastouder die hen liefdevol opvangt in ons eigen huis. De rust en regelmaat is terug in ons gezin”.

Flexibele gastouderopvang in de vorm van een nanny aan huis?

Wij nemen spoedig contact met u op voor meer informatie of voor een eerste kennismaking om de bemiddeling te starten.