Gastouder aan huis , nanny

Gastouderbureau Gooi en Eemland is een professionele kinderopvangorganisatie in de regio Gooi, Eemland en Utrecht. Wij bieden kleinschalige, flexibele, huiselijke en betaalbare opvang door deskundige gastouders, voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar.

Opvang in uw eigen huis: gastouder aan huis, nanny

Een gastouder of nanny zorgt thuis, in de vertrouwde omgeving voor uw kinderen. Terwijl de gastouder de dagelijks zorg voor de kinderen op zich neemt kunt u rustig naar uw werk. De gastouder begeleidt de kinderen, indien nodig, van en naar school en brengt ze naar de sportclub of vereniging. De gastouder heeft alle tijd en rust om in te spelen op de behoefte van uw kind(eren).

In goed overleg voert de gastouder licht huishoudelijke werkzaamheden uit. Zo kunnen er afspraken gemaakt worden over boodschappen doen, koken, wassen en drogen. Voorop staat natuurlijk altijd de liefdevolle verzorging en bijdrage in de opvoeding van uw kinderen.

Gastouderopvang valt onder de regeling dienstverlening aan huis. Een opvang waarin Eigen&Wijzer Gastouderbureau Gooi en Eemland, al jaren bemiddelt en begeleidt. Wij zorgen voor deskundige, flexibele en vooral betrouwbare gastouders.Zeker voor grote gezinnen is het financieel aantrekkelijk om een gastouder aan huis te hebben.