Tiffany Linders

Tiffany Linders

Locatiemanager

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

BSO Het Talent

Krommekamp 115b
3848 DP Harderwijk
LRK: 134511293

Tiffany Linders

Locatiemanager

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

BSO Het Talent

Krommekamp 115b
3848 DP Harderwijk
LRK: 134511293
 • Ieder kind een eigen mentor

  Ontwikkeling en welzijn van het kind centraal

 • Alle opvang op één locatie

  Vanuit de klas door naar de BSO

 • Uitdagende activiteiten

  Iedere leerling kan deelnemen aan het activiteitenprogramma

 • Kleinschalige BSO

  Ieder kind krijgt gericht aandacht op niveau.

 • Gezonde opvang

  Actief buiten spelen, met een gezond voedingsbeleid.

Samen nog meer kansen

Opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar

Basisschool Het Talent en Eigen&Wijzer voor kinderopvang hebben hun krachten gebundeld, om het beste voor uw kind nog beter te maken. Op één locatie bieden we een totaalpakket voor ouders en kinderen op het gebied van educatie, opvang en ontwikkeling. We werken intensief samen met de basisschool, vanuit een gedeelde visie. Ontwikkelingskansen van kinderen staan centraal, maar ook het faciliteren van ouders om werk en opvoeding te combineren vinden we belangrijk.

Na schooltijd tot 18.30 uur kunnen kinderen bij de BSO terecht om spelenderwijs te leren. Wij bieden een middagprogramma waarin zowel het plezier, welzijn en de ontwikkeling van uw kind centraal staat. Het herkennen, erkennen en stimuleren van talent krijgt alle aandacht tijdens de buitenschoolse opvang. Misschien is uw kind wel een echte musicus, een kunstenaar, of een sporter in de dop, wie weet! Bij ons krijgen kinderen alle ruimte en kansen om hun unieke talenten te ontdekken.

Door kinderen in kleinschalige groepen op te vangen kunnen onze pedagogische medewerkers ieder kind gericht aandacht geven. Elk kind kan op zijn/haar eigen niveau mee doen met de activiteiten en workshops. Door nauw contact met ouders, een gevarieerd aanbod in activiteiten en lekker spelen, kunnen kinderen ontspannen na schooltijd, terwijl de (talent)ontwikkeling doorgaat. Wanneer uw kind even geen zin heeft om mee te doen, dan is er volop materiaal aanwezig waarmee uw kind zelfstandig aan de slag kan (boekjes, bouwmaterialen, knutselbenodigdheden, spelletjes).

Kinderen worden gevraagd naar hun mening en ieder kind wordt uitgedaagd mee te denken over het activiteitenprogramma. Door de nauwe samenwerking met externe partijen en de andere Eigen&Wijzer BSO locaties in Harderwijk kunnen we workshops aanbieden die extra verdieping bieden in de ontwikkeling van kinderen. Zo houden we de opvang afwisselend en uitdagend. Tijdens schoolvakanties bieden we kinderen een uitdagend vakantieprogramma, vol met leuke uitjes, unieke workshops en gezelligheid. 

De BSO werkt met een vast team en met een eigen invalpool. De pedagogisch medewerkers kennen uw kind en kunnen zo gericht zorg en begeleiding geven. Ieder kind is uniek, daarom hebben onze pedagogisch medewerkers hun eigen specialisatie (creatief, sportief, cultureel) om kinderen een gevarieerd aanbod te kunnen bieden.

Uw kind is van harte welkom de BSO een middag te komen ervaren!

Een impressie

Bekijk onze fotogalerij

Openingstijden

BSO: vanaf sluitingstijd van de basisschool van uw kind – 18.30u.

Schoolvakanties 

BSO: tijdens vakantie en studiedagen; 08.00 -18.30u.

Sluitingsdagen 2024
Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari 2024
Tweede paasdag: maandag 1 april 2024
Hemelvaartsdag: donderdag 9 mei 2024
Tweede pinksterdag: maandag 20 mei 2024
Kerstmis: woensdag 25 en donderdag 26 december 2024

Dinsdag 24 december en dinsdag 31 december sluit de opvang om 17.00u.

Kom kennismaken!

Kom sfeer proeven of schrijf je direct in