locatiecoördinator BSO Sport en Fun Menno Huisman

Menno Huisman

Locatiecoördinator
Kantoor: 035-5826035
Opvang: 06-15881083

BSO Het Talent

Krommekamp 115b
3848 DP Harderwijk
LRK: 134511293

Menno Huisman

Locatiecoördinator
Kantoor: 035-5826035
Opvang: 06-15881083

BSO Het Talent

Krommekamp 115b
3848 DP Harderwijk
LRK: 134511293
  • Ieder kind een eigen mentor

    De ontwikkeling van ieder kind staat centraal

  • Alle opvang op één locatie

    Vanuit de klas door naar de BSO

  • Uitdagende activiteiten

    Iedere leerling kan deelnemen aan het activiteitenprogramma

Meer informatie

Openingstijden

Ma, di en do: 14.30 – 18.30u.

Schoolvakanties (Midden)

Ma, di, do en vr: 8.00 – 18.30u.
Opvang vindt plaats bij BSO Natuurlijk en BSO Sport&Fun.

Sluitingsdagen 2022
2de Paasdag; maandag 18 april
Koningsdag; woensdag 27 april
Hemelvaartsdag; donderdag 26 mei
2de Pinksterdag; maandag 6 juni
2de Kerstdag; maandag 26 december

Samen nog meer kansen

Opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar

Basisschool Het Talent en Stichting Eigen&Wijzer voor kinderopvang hebben hun krachten gebundeld, om het beste voor uw kind nog beter te maken. Op één locatie bieden we een totaalpakket voor ouders en kinderen op het gebied van educatie, opvang en ontwikkeling.

Na schooltijd tot 18.30 uur kunnen kinderen bij de BSO terecht om spelenderwijs te leren. Wij bieden een middagprogramma waarin zowel het plezier, welzijn en de ontwikkeling van uw kind centraal staat. Het herkennen, erkennen en stimuleren van talent krijgt alle aandacht tijdens de buitenschoolse opvang. Misschien is uw kind wel een echte musicus, een kunstenaar, of een sporter in de dop, wie weet! Bij ons krijgen kinderen alle ruimte en kansen om hun unieke talenten te ontdekken.

We werken intensief samen met de basisschool, vanuit een gedeelde visie. Ontwikkelingskansen van kinderen staan centraal, maar ook het faciliteren van ouders om werk en opvoeding te combineren vinden we belangrijk.

Talenten binnen het team en daarbuiten

Omdat we kinderen meer willen bieden, werken we samen met diverse organisaties op het gebied van sport en cultuur. Onze medewerkers hebben ieder hun eigen specialisatie en worden daarnaast uitgedaagd om te blijven ontwikkelen het beste uit zichzelf te halen. In de activiteiten die wij aanbieden bij de BSO staat ontwikkeling van ieder kind centraal, maar ook voor u als ouder staan we klaar. Onze pedagogisch medewerkers zijn getraind in het geven van basis opvoedingsadviezen aan ouders.

VASTE GEZICHTEN

De BSO werkt met een vast team en met een eigen invalpool. De pedagogisch medewerkers kennen uw kind en kunnen zo gericht zorg en begeleiding geven. Ieder kind is uniek, daarom hebben onze pedagogisch medewerkers hun eigen specialisatie (creatief, sportief, cultureel) om kinderen een gevarieerd aanbod te kunnen bieden.

VAKANTIEZOTHEID

Tijdens de vakanties maken wij samen met onze talenten binnen Eigen&Wijzer en vele organisaties en verenigingen daarbuiten een uitdagend vakantieprogramma; het Vakantiezotheid programma. In de vakantie komen de BSO’s locatie in Harderwijk samen en bieden wij de kinderen een heerlijke vakantietijd.

STRUCTUREEL, FLEXIBEL OF INCIDENTEEL

Naast het dagprogramma binnen de basisschool is uw kind welkom bij de buitenschoolse opvang, voor en na schooltijd. U kunt kiezen voor vaste of flexibele dagdelen. Uw kind kan ook incidenteel meedoen aan specifieke buitenschoolse activiteiten. Middels een nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over activiteiten.

Een impressie

Bekijk onze fotogalerij

Kom kennismaken!

Kom sfeer proeven of schrijf je direct in
BSO het Talent Harderwijk

Ervaring ouders

Kwaliteit opvang: 8,2
Uitstraling locatie: 7,2
Kennis/ervaring pedagogisch medewerkers: 8,8
Buitenruimte: 7,6
Communicatie/bereikbaarheid: 8,5
Totale ervaring: 8,5