Invision

Buitenschoolse Opvang & Peutergroep De Klaroen start vanaf 12 september met de communicatie-app van Invision. Invision is hét communicatiesysteem voor de kinderopvang. Ouders krijgen op een transparante wijze inzage in de organisatie en raken op een moderne manier betrokken bij de (dagelijkse) activiteiten van hun kind(eren).

De voordelen van Invision op een rij

  • Pedagogisch medewerkers delen met u belangrijke, bijzondere en leuke momenten van uw kind(eren) op de opvang. Via Invision kunt u uw kind(eren) volgen op de opvang.
  • U heeft een overzicht van uw opvangdagen en eventueel aangevraagde extra dagen. U kunt makkelijk een ruil of extra dag aanvragen via Invision (BSO, VSO en Peutergroep).
  • U kunt een bericht doorgeven wanneer u het uitkomt.
  • U heeft inzage in uw facturen, contracten en eventueel andere documentatie.

Met de link die u inmiddels heeft ontvangen van info@invisionapp.nl komt u rechtstreeks in het inlogscherm van de communicatie-app. U hoeft alleen nog een zelfgekozen wachtwoord in te voeren en u bent online.

Installatie van de app

We werken met een web-applicatie. Het voordeel daarvan is dat u gebruik kunt maken van de App op alle devices (tablet, telefoon en pc). U kunt de web-applicatie als een soort app op uw telefoon of tablet zetten. Hoe u dit kan doen kunt u nalezen op www.invisionapp.nl. Hier vindt u ook een duidelijke handleiding van de app.