locatiecoördinator BSO Sport en Fun Menno Huisman

Menno Huisman

Locatiecoördinator
Kantoor: 035-5826035
Opvang: 06-15881082

Kindcentrum De Veste

Houtkamp 27
3841 XC Harderwijk
LRK (BSO): 733998318
LRK (PO): 145368245

Menno Huisman

Locatiecoördinator
Kantoor: 035-5826035
Opvang: 06-15881082

Kindcentrum De Veste

Houtkamp 27
3841 XC Harderwijk
LRK (BSO): 733998318
LRK (PO): 145368245
  • Gesubsidieerde PSZ en PO

    U kunt aanspraak op kinderopvangtoeslag

  • Kindcentrum

    Korte lijnen tussen leerkrachten pedagogisch medewerkers

  • Praktisch, kwaliteit, activiteiten

    De belangrijkste redenen waarom ouders voor ons kiezen

Meer informatie

Openingstijden

BSO: Ma, di en do: 14.00 – 18.00u. Vr: 12.00 – 18.30u (bij BSO Natuurlijk en BSO Sport&Fun)
VSO incl. ontbijt: 7.30 – 8.15u
PO: di en vr: 08.30 – 12.00u.
(bij voldoende animo gaat de peuteropvang op andere dagen open)

Schoolvakanties (Midden)

BSO: Ma-vr: 8.00-18.00u.
VSO incl. ontbijt 7.30 – 8.00u.
Peuteropvang: gesloten

Sluitingsdagen 2022
2de Paasdag; maandag 18 april
Koningsdag; woensdag 27 april
Hemelvaartsdag; donderdag 26 mei
2de Pinksterdag; maandag 6 juni
2de Kerstdag; maandag 26 december

Onderwijs en opvang samen één

Een totaalpakket op het gebied van educatie, opvang en ontwikkeling.

logo Kindecentrum de VesteIn het Dalton Kindcentrum De Veste komt alle kinderopvang voor kinderen van 2-13 jaar samen. Wij bieden een dagprogramma waarin zowel het plezier, welzijn en de ontwikkeling van uw kind centraal staat. Het herkennen, erkennen en stimuleren van talent krijgt hierbij alle aandacht, onder schooltijd en tijdens de buitenschoolse opvang. Pedagogisch medewerkers en leerkrachten werken samen om kinderen een doorgaande leerlijn te bieden.

Peuteropvang 2 - 4 jaar

Leren door plezier te maken!

Wat is er leuker dan in een veilige omgeving, met vertrouwde gezichten, samen te leren spelen? Binnen onze peuteropvang bieden wij peuters vanaf 2 jaar de mogelijkheid om te ontwikkelen, vrienden te maken, samen te spelen en te groeien. We leren de peuters spelenderwijs hun interesses te ontdekken. We helpen ze te zien wie ze zijn en stimuleren de emotionele vaardigheden. We vangen peuters op in een huiselijke ruimte met tafel, knusse hoekjes, zachte speelkussens, uitdagend speelmateriaal en laag meubilair. We spelen buiten op het uitdagende speelplein of in het speellokaal. De behoeften van iedere peuter zijn anders. De ene peuter heeft meer uitdaging nodig, terwijl de andere peuter begeleiding nodig heeft bij de basis vaardigheden of taal. De peuteropvang is onderdeel van het Kindcentrum en wordt verzorgt door Eigen&Wijzer. Zo werken wij nauw samen met de kleutergroepen. Peuters die daaraan toe zijn kunnen vanaf 3 jaar deelnemen aan het  3+ programma.

Buitenschoolse opvang 4 - 13 jaar

Bij de BSO krijgt ieder kind de mogelijkheid zijn of haar interesses te ontdekken en nieuwe vaardigheden eigen te maken. Iedere week zijn er leuke workshops en activiteiten. Deze zijn gericht op natuur, cultuur, techniek of bewegen. Door afwisseling te bieden doen kinderen nieuwe ervaringen op en worden ze gestimuleerd te ontdekken waar hun talenten liggen. De BSO ruimte bevindt zich in de centrale hal van het kindcentrum. In 2017 is de ruimte volledig gerenoveerd. Kinderen hebben nu alle ruimte om mee te doen aan de activiteiten maar kunnen zich ook terugtrekken op een bank of in de leeshoek. De keuken is voorzien van alle gemakken om te bakken en te koken. Bij slecht weer maken we gebruik van de speelzaal. Zo maken we iedere BSO-middag leerzaam en bovenal gezellig!

3+ PEUTER-PROGRAMMA

Het 3+ programma is een specifiek programma voor peuters van 3 jaar die toe zijn aan een extra uitdaging. Op gezette tijden kan de peuter aansluiten bij de kleutergroep om samen met de kleuters te
ontwikkelen. De peuter kan altijd terug naar de veiligheid van de peutergroep. We werken met 2 kleine kleutergroepen die de optimale mogelijkheden bieden voor deze werkwijze.

TALENTEN BINNEN HET TEAM EN DAAR BUITEN

Alle medewerkers van het IKC werken nauw samen en kunnen zowel tijdens als na schooltijd worden ingezet. Zo kan een speciaal gekwalificeerde medewerker van de opvang tijdens lesuren ondersteuning bieden aan de leerkracht, of bijvoorbeeld muziek- of sportlessen verzorgen. Leerkrachten kunnen na schooltijd ondersteuning bieden bij activiteiten. Zo benutten we ieders talenten van ons team optimaal!

ACTIVITEITEN VOOR ALLE KINDEREN

Naast workshops en activiteiten voor BSO kinderen is er een activiteitenprogramma beschikbaar waar alle kinderen van Kindcentrum De Veste aan kunnen deelnemen. In de vakanties wordt het voor de BSO kinderen extra gezellig gemaakt met het VakantieZotheid programma. We gaan dan samen met de andere Eigen&Wijzer BSO’s in Harderwijk. Op het programma staan workshops, uitjes, natuur, sporten en creativiteit.

Een impressie

Bekijk onze fotogalerij

Kom kennismaken!

Proef de sfeer tijdens een rondleiding of schrijf uw kind direct in

Waardering van ouders

Totale waardering: 8,5
Kwaliteit van de opvang: 8,5
Uitstraling locatie: 7,9
Kennis/ervaring pedagogisch medewerker; 8,3
Aanbod activiteiten; 8,4
Aanbeveling door ouders: 100%