Tiffany Linders

Tiffany Linders

Locatiemanager

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

Kindcentrum de Veste

Houtkamp 37
3841 XC Harderwijk
LRK (BSO): 733998318
LRK (PO): 145368245

Tiffany Linders

Locatiemanager

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

Kindcentrum de Veste

Houtkamp 37
3841 XC Harderwijk
LRK (BSO): 733998318
LRK (PO): 145368245
 • Kindcentrum

  Korte lijnen tussen leerkrachten pedagogisch medewerkers

 • Kleinschalige opvang

  Ieder kind krijgt gericht aandacht op niveau.

 • Gezonde opvang

  Actief buiten spelen en een gezond voedingsbeleid.

 • Professionee, leuke activiteiten, kindcentrum

  De belangrijkste redenen waarom ouders voor ons kiezen

Onderwijs en opvang samen één

Een totaalpakket op het gebied van educatie, opvang en ontwikkeling.

logo Kindecentrum de VesteIn het Dalton Kindcentrum De Veste komt alle kinderopvang voor kinderen van 2,5-13 jaar samen. Wij bieden een dagprogramma waarin zowel het plezier, welzijn en de ontwikkeling van uw kind centraal staat. Het herkennen, erkennen en stimuleren van talent krijgt hierbij alle aandacht, onder schooltijd en tijdens de buitenschoolse opvang. Pedagogisch medewerkers en leerkrachten werken samen om kinderen een doorgaande leerlijn te bieden.

Peuteropvang 2,5-4 jaar

Wat is er leuker dan in een veilige omgeving, met vertrouwde gezichten, samen te leren spelen? Binnen onze peuteropvang bieden wij peuters vanaf 2,5 jaar de mogelijkheid om te ontwikkelen, vrienden te maken, samen te spelen en te groeien. We leren de peuters spelenderwijs hun interesses te ontdekken. We helpen ze te zien wie ze zijn en stimuleren de emotionele vaardigheden. We vangen peuters op in een huiselijke ruimte met tafel, knusse hoekjes, zachte speelkussens, uitdagend speelmateriaal en laag meubilair. We spelen buiten op het uitdagende speelplein of in het speellokaal. De behoeften van iedere peuter zijn anders. De ene peuter heeft meer uitdaging nodig, terwijl de andere peuter begeleiding nodig heeft bij de basis vaardigheden of taal. De peuteropvang is onderdeel van het Kindcentrum, zo werken wij nauw samen met de kleutergroepen.

Peuters die daaraan toe zijn kunnen deelnemen aan het  3+ programma. Op gezette tijden kan de peuter aansluiten bij de kleutergroep om samen met de kleuters te ontwikkelen. De peuter kan altijd terug naar de veiligheid van de peutergroep. We werken met 2 kleine kleutergroepen die de optimale mogelijkheden bieden voor deze werkwijze.

Buitenschoolse opvang 4-13 jaar

Bij de BSO krijgt ieder kind de mogelijkheid zijn of haar interesses te ontdekken en nieuwe vaardigheden eigen te maken. Iedere week zijn er leuke workshops en activiteiten. Deze zijn gericht op natuur, cultuur, techniek of bewegen. Door afwisseling te bieden doen kinderen nieuwe ervaringen op en worden ze gestimuleerd te ontdekken waar hun talenten liggen. De BSO ruimte bevindt zich in de centrale hal van het kindcentrum. In 2017 is de ruimte volledig gerenoveerd. Kinderen hebben nu alle ruimte om mee te doen aan de activiteiten maar kunnen zich ook terugtrekken op een bank of in de leeshoek. De keuken is voorzien van alle gemakken om te bakken en te koken. Bij slecht weer maken we gebruik van de speelzaal. Zo maken we iedere BSO-middag leerzaam en bovenal gezellig!

Ook bieden wij Voorschoolse opvang aan. Bij de VSO kan uw kind rustig de dag beginnen, eventueel ontbijten, een boek lezen of een spelletje spelen!

In de vakanties wordt het voor de BSO kinderen extra gezellig gemaakt met het VakantieZotheid programma. We gaan dan samen met de andere Eigen&Wijzer BSO’s in Harderwijk. Op het programma staan workshops, uitjes, natuur, sporten en creativiteit.

Naast workshops en activiteiten voor BSO kinderen is er een activiteitenprogramma beschikbaar waar alle kinderen van Kindcentrum De Veste aan kunnen deelnemen.

Uw kind is van harte welkom de BSO een middag te ervaren!

Openingstijden

BSO: Ma, di en do: 14.30 – 18.00u. Vr: 12.00 – 18.30u (bij BSO Natuurlijk en BSO Sport&Fun)
VSO incl. ontbijt: 07.30 – 8.15u
PO: di en vr: 08.30 – 12.00u.
(bij voldoende animo gaat de peuteropvang op andere dagen open)

Schoolvakanties (Midden) en studiedagen

BSO: Ma-vr: 8.00-18.00u.
VSO incl. ontbijt 7.30 – 8.00u.
Peuteropvang: gesloten

Sluitingsdagen 2024
Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari 2024
Tweede paasdag: maandag 1 april 2024
Hemelvaartsdag: donderdag 9 mei 2024
Tweede pinksterdag: maandag 20 mei 2024
Kerstmis: woensdag 25 en donderdag 26 december 2024

Dinsdag 24 december en dinsdag 31 december sluit de opvang om 17.00u.

Kom kennismaken!

Proef de sfeer tijdens een rondleiding of schrijf uw kind direct in