Locatiecoordinator Amber van der Laan

Amber van der Laan

Locatiemanager

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp | Opvang: 030-2628299
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

KDV Robinson

Herenweg 53
3602 AN Maarssen
LRK: 541726316

Amber van der Laan

Locatiemanager

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp | Opvang: 030-2628299
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

KDV Robinson

Herenweg 53
3602 AN Maarssen
LRK: 541726316
  • Iedere dag naar buiten

    In de uitdagende tuin en in de natuur

  • Vaste gezichten

    Altijd een bekend gezicht op de groep

  • Gezonde voeding

    Dagelijks fruit en bruin brood

Kom (buiten)spelen bij KDV Robinson!

Opvang midden in de natuur

Kinderdagverblijf Robinson is gelegen aan de Maarsseveense Plassen, nabij de Zuilense Ring. Een unieke stijlvolle locatie midden in de natuur, waar kinderen van 0 – 4 jaar, dagelijks kennismaken met flora en fauna, jaargetijden en weertypen. Oog voor de natuur speelt dagelijks een rol. Iedere dag spelen de kinderen in de grote natuurlijk omheinde tuin. Ze helpen bij het onderhouden van de tuin en leren aandacht te hebben voor wat er groeit en leeft. ‘Er bestaat geen slecht weer, enkel ongeschikte kleding om in buiten te spelen’. In de winter beschikt KDV Robinson over ski- en regenpakken zodat er altijd buiten kan worden gespeeld. Het gebouw past qua uitstraling in de omgeving, de grote raampartijen halen de natuur naar binnen. De  groepen zijn speels opgezet, de inrichting is licht en fris en er zijn ruime sanitaire voorzieningen.

In het voorseizoen heeft KDV Robinson het alleen recht om het recreatiestrand te gebruiken. De kinderen kunnen dan in alle rust spelen met zand en water. 

Talentontwikkeling

Bij KDV Robinson werken pedagogisch medewerkers waarvan het merendeel al meer dan tien jaar werkzaam is voor Eigen&Wijzer. Elke groep heeft vaste pedagogisch medewerkers en we beschikken over een vaste invalpool. Zo zien kinderen altijd een bekend gezicht wanneer zij worden opgevangen. Naast de pedagogische kwaliteiten heeft iedere medewerker eigen specifieke kwaliteiten, die door (interne) opleidingen ieder jaar worden uitgebreid of opgefrist. We hebben pedagogisch medewerkers die extra creatief zijn, extra zijn geschoold in ontwikkelingsstimulatie op taal, motorisch en of emotioneel vlak. Wij koesteren de kwaliteit van onze kinderopvang en de kwaliteiten van onze medewerkers.

Iedere medewerker van Eigen&Wijzer wordt intern getraind in ‘Oog met Interactie’ en in ‘Piramide’. Met deze kennis en ervaring kan ieder kind persoonlijk worden begeleid en uitgedaagd. De methoden sluiten naadloos aan op het basisonderwijs.

Ouderbetrokkenheid

Bij Eigen&Wijzer vinden wij dat wij samen met ouders de zorg dragen voor de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen. Ouders worden dagelijks geïnformeerd over hoe de dag is verlopen en worden betrokken bij de opvang. We beschikken over een actieve oudercommissie die op allerlei vlakken de kinderopvang ondersteunen.

Openingstijden

Ma-vr 7.30 – 18.30u.

Sluitingsdagen 2024
Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari 2024
Tweede paasdag: maandag 1 april 2024
Hemelvaartsdag: donderdag 9 mei 2024
Tweede pinksterdag: maandag 20 mei 2024
Kerstmis: woensdag 25 en donderdag 26 december 2024

Dinsdag 24 december en dinsdag 31 december sluit de opvang om 17.00u.

Een impressie

Bekijk onze fotogalerij

Groot Mens

Gemeente Stichtse Vecht is al vanaf 2013 JOGG-gemeente en werkt samen met scholen, kinderdagverblijven, sportverenigingen en andere maatschappelijke organisaties aan het gezonder maken van de leefomgeving van kinderen en jongeren. Want een gezonde toekomst begint met een gezonde jeugd! KDV Robinson sluit zich daar graag bij aan want wij zetten ons dagelijks in voor een gezonde ontwikkelomgeving voor jonge kinderen, met veel buitenspelen en een gezond voedingsbeleid. Bezoek de website van Meer Grote Mensen >>

Kom kennismaken!

Kom sfeer proeven of schrijf je direct in