ellen scholten kdv robinson

Ellen Scholten

locatie coördinator
Kantoor: 035-5826035
Opvang: 030-2628299

KDV Robinson

Herenweg 53
3602 AN Maarssen
LRK: 541726316

Ellen Scholten

locatie coördinator
Kantoor: 035-5826035
Opvang: 030-2628299

KDV Robinson

Herenweg 53
3602 AN Maarssen
LRK: 541726316
  • Iedere dag naar buiten

    In de uitdagende tuin en in de natuur

  • Vaste gezichten

    Altijd een bekend gezicht op de groep

  • Gezonde voeding

    Dagelijks fruit en bruin brood

Meer informatie

Openingstijden

Ma-vr 7.30 – 18.30u.

Sluitingsdagen 2021
Nieuwjaarsdag (1 januari)
2de Paasdag (5 april)
Koningsdag (27 april)
Hemelvaartsdag (13 mei)
2de Pinksterdag (24 mei)

Locaties sluiten om 17.00 uur
Kerstavond (24 december)
Oudejaarsdag (31 december)

Kom (buiten)spelen bij KDV Robinson!

Opvang midden in de natuur

Kinderdagverblijf Robinson is gelegen aan de Maarsseveense Plassen, nabij de Zuilense Ring. Een unieke stijlvolle locatie midden in de natuur, waar kinderen van 0 – 4 jaar, dagelijks kennismaken met flora en fauna, jaargetijden en weertypen. Iedere dag spelen de kinderen in de grote natuurlijk omheinde tuin. Ze helpen bij het onderhouden van de tuin en leren aandacht te hebben voor wat er groeit en leeft. Het gebouw past qua uitstraling in de omgeving, de grote raampartijen halen de natuur naar binnen. De  groepen zijn speels opgezet, de inrichting is licht en fris en er zijn ruime sanitaire voorzieningen.

Talentontwikkeling

Bij KDV Robinson werken pedagogisch medewerkers waarvan het merendeel al meer dan tien jaar werkzaam is voor Eigen&Wijzer. Elke groep heeft vaste pedagogisch medewerkers en we beschikken over een vaste invalpool. Zo zien kinderen altijd een bekend gezicht wanneer zij worden opgevangen. Naast de pedagogische kwaliteiten heeft iedere medewerker eigen specifieke kwaliteiten, die door (interne) opleidingen ieder jaar worden uitgebreid of opgefrist. We hebben pedagogisch medewerkers die extra creatief zijn, extra zijn geschoold in ontwikkelingsstimulatie op taal, motorisch en of emotioneel vlak. Wij koesteren de kwaliteit van onze kinderopvang en de kwaliteiten van onze medewerkers.

Betrokken ouders

Bij Eigen&Wijzer vinden wij dat wij samen met ouders de zorg dragen voor de opvoeding en ontwikkeling van de kinderen. Ouders worden dagelijks geïnformeerd over hoe de dag is verlopen en worden betrokken bij de opvang. We beschikken over een actieve oudercommissie die op allerlei vlakken de kinderopvang ondersteunen.

TOP LOCATIE

In het voorseizoen heeft KDV Robinson het alleen recht om het recreatiestrand te gebruiken. De kinderen kunnen dan in alle rust spelen met zand en water. Locatiecoördinator Solange “in de zomer is het bij Robinson net of je op vakantie bent”.

PIRAMIDE METHODE

Iedere medewerker van Eigen&Wijzer wordt intern getraind in ‘Oog met Interactie’ en in ‘Piramide’. Met deze kennis en ervaring kan ieder kind persoonlijk worden begeleid en uitgedaagd. De methoden sluiten naadloos aan op het basisonderwijs.

NATUUR

Oog voor de natuur speelt dagelijks een rol. ‘Er bestaat geen slecht weer, enkel ongeschikte kleding om in buiten te spelen’. In de winter beschikt KDV Robinson over ski- en regenpakken zodat er altijd buiten kan worden gespeeld.

Een impressie

Bekijk onze fotogalerij

Kom kennismaken!

Kom sfeer proeven of schrijf je direct in
kinderdagverblijf Robinson Maarssen
Kwaliteit van de opvang: 9,3
Uitstraling locatie; 8,3
Kennis/ervaring pedagogisch medewerkers: 8,3
Buitenruimte: 9,0
Communicatie; 6,9
Aanbeveling aan andere ouders: 100%