locatiecoordinator Marileen Maat

Marileen Maat

Locatiecoördinator

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp | 06-25438965
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

Eigen&Wijzer Leerdamhof

Buiten- en tussenschoolse opvang

Leerdamhof 268
1108 BX Amsterdam
LRK BSO: 406106782

Marileen Maat

Locatiecoördinator

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp | 06-25438965
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

Eigen&Wijzer Leerdamhof

Buiten- en tussenschoolse opvang

Leerdamhof 268
1108 BX Amsterdam
LRK BSO: 406106782

  • Het kind staat centraal

  • Ontdekken en ontwikkelen van talenten

  • Bevordering van sociale omgang

  • Ieder kind heeft een mentor

    Ontwikkeling en welzijn staan centraal

Eigen&Wijzer nieuwe eigenaar van Mops Gaasperplas

Nieuwe naam: Eigen&Wijzer Leerdamhof

Sinds 1 oktober 2021 hebben wij het genoegen om de Amsterdamse locaties van Mops te mogen bedienen. In onze dienstverlening staat het kind centraal. Iedere dag streven onze teams van pedagogisch medewerkers ernaar om kinderen de beste mogelijke opvang te bieden, waarin ieder kind eigen is en wijzer groeit. Vanuit onze professionele achtergrond staan ze naast u als ouder en werken we met u samen in het herkennen en ondersteunen van de behoeften van uw kind(eren). Onze teams worden daarin ondersteund door pedagogisch coaches, locatie coördinatoren, regiomanagers, onze beleidsmedewerker, de opleidingscoördinator en ons servicebureau KlantWijzer. Ook zoeken wij de samenwerking met het onderwijs, zorginstanties, vrijetijdsorganisaties en met andere organisaties die net als wij behoren tot Samenwerkende Kinderopvang (SKO).

Buitenschoolse opvang

De pedagogisch medewerkers zetten zich in om de kinderen actief te laten ontspannen na schooltijd. Ze worden gestimuleerd hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen door gericht activiteiten aan te bieden. Wij werken met kinderparticipatie wat betekent dat kinderen worden betrokken bij de invulling van het BSO programma. Welke activiteiten vinden zij leuk? Welke uitjes willen zij ondernemen? Zijn er workshops (van externe partijen) die voor nog meer verdieping kunnen zorgen? Bij aanvang van de BSO start ieder kind op de eigen basisgroep met een gezond snackmoment. Daarna is er een georganiseerde activiteit of workshop, binnen of buiten op het schoolplein. Uiteraard is er ook volop tijd en ruimte voor ontspanning, spelen met vriendjes en vriendinnetjes en eventueel huiswerk te maken. Tijdens schoolvakanties werken we met een uitdagend VakantieZotheid programma vol met leuke uitstapjes, workshops en activiteiten. Het is dan iedere dag feest bij de BSO!

Tussenschoolse opvang

Eigen&Wijzer Leerdamhof (voormalig Mops Gaaserplas) biedt tussenschoolse opvang aan kinderen die naar basisschool Nellestein gaan. Tussenschoolse opvang is kosteloos op dagen waarop tevens naschoolse opvang wordt afgenomen. Er is tijdens de overblijf gelegenheid voor het nuttigen van de lunch in de klassen, buitenspelen en ontspanning binnen.

Vroeg en voorschoolse educatie (VVE)

Eigen&Wijzer Leerdamhof opent in 2022 ook Voorschool voor kinderen van 2-4 jaar oud. Bij de voorschool wordt ontwikkelingsgericht gewerkt. Om er voor te zorgen dat ieder kind een goede start kan maken op de basisschool wordt gewerkt met de VVE-methode ‘Uk & Puk’. Spelend leren staat hierbij centraal; door met elkaar te praten en naar elkaar te luisteren wordt de taalvaardigheid van kinderen gestimuleerd en de woordenschat vergroot. Ieder kind krijgt een eigen mentor die zijn/haar ontwikkeling goed in de gaten houdt. Ter aanvulling op wat we op het kinderdagverblijf doen, is er ook een VVE-programma voor thuis. Op deze manier kunt u uw kind ook thuis stimuleren en goed voorbereiden op de basisschool.

Openingstijden

Aansluitend schooltijd – 18.30u

Schoolvakanties (Noord) en studiedagen

ma – vr: 07.30 – 18.30u

Sluitingsdagen 2023
2e paasdag: maandag 10 april
Koningsdag: donderdag 27 april
Hemelvaartsdag: donderdag 18 mei
2e pinksterdag: maandag 29 mei
1e kerstdag: maandag 25 december
2e kerstdag: dinsdag 26 december

Waardering

Beoordelingen via VerbeterMeter

M.b.v. de Verbetermeter.

Kom kennismaken!

Kom de sfeer proeven bij deze gezellige BSO of schrijf uw kind direct in