sultan yildirim

Sultan Yildirim

Locatiecoördinator
Kantoor: 035-5826035
Locatie: 020-8461111

Eigen&Wijzer Leerdamhof

Buiten- en tussenschoolse opvang

Leerdamhof 268
1108 BX Amsterdam
LRK BSO: 406106782

Sultan Yildirim

Locatiecoördinator
Kantoor: 035-5826035
Locatie: 020-8461111

Eigen&Wijzer Gaasperplas

Buiten- en tussenschoolse opvang

Leerdamhof 268
1108 BX Amsterdam
LRK BSO: 406106782

  • Het kind staat centraal

  • Ontdekken en ontwikkelen van talenten

  • Bevordering van sociale omgang

Meer informatie

Openingstijden

Aansluitend schooltijd – 18.30u

Schoolvakanties (Noord) en studiedagen

ma – vr: 07.30 – 18.30u

Sluitingsdagen 2022
2de Paasdag; maandag 18 april
Koningsdag; woensdag 27 april
Hemelvaartsdag; donderdag 26 mei
2de Pinksterdag; maandag 6 juni
2de Kerstdag; maandag 26 december

Eigen&Wijzer nieuwe eigenaar van Mops Gaasperplas

Nieuwe naam: Eigen&Wijzer Leerdamhof

Sinds 1 oktober 2021 hebben wij het genoegen om de Amsterdamse locaties van Mops te mogen bedienen. In onze dienstverlening staat het kind centraal. Iedere dag streven onze teams van pedagogisch medewerkers ernaar om kinderen de beste mogelijke opvang te bieden, waarin ieder kind eigen is en wijzer groeit. Vanuit onze professionele achtergrond staan ze naast u als ouder en werken we met u samen in het herkennen en ondersteunen van de behoeften van uw kind(eren). Onze teams worden daarin ondersteund door pedagogisch coaches, locatie coördinatoren, regiomanagers, onze beleidsmedewerker, de opleidingscoördinator en ons servicebureau KlantWijzer. Ook zoeken wij de samenwerking met het onderwijs, zorginstanties, vrijetijdsorganisaties en met andere organisaties die net als wij behoren tot Samenwerkende Kinderopvang (SKO).

Buitenschoolse opvang

De pedagogisch medewerkers zetten zich in om de kinderen actief te laten ontspannen na schooltijd. Ze worden gestimuleerd hun talenten te ontdekken en verder te ontwikkelen door gericht activiteiten aan te bieden. Wij werken met kinderparticipatie wat betekent dat kinderen worden betrokken bij de invulling van het BSO programma. Welke activiteiten vinden zij leuk? Welke uitjes willen zij ondernemen? Zijn er workshops (van externe partijen) die voor nog meer verdieping kunnen zorgen? Bij aanvang van de BSO start ieder kind op de eigen basisgroep met een gezond snackmoment. Daarna is er een georganiseerde activiteit of workshop, binnen of buiten op het schoolplein. Uiteraard is er ook volop tijd en ruimte voor ontspanning, spelen met vriendjes en vriendinnetjes en eventueel huiswerk te maken. Tijdens schoolvakanties werken we met een uitdagend VakantieZotheid programma vol met leuke uitstapjes, workshops en activiteiten. Het is dan iedere dag feest bij de BSO!

Tussenschoolse opvang

Eigen&Wijzer Leerdamhof (voormalig Mops Gaaserplas) biedt tussenschoolse opvang aan kinderen die naar basisschool Nellestein gaan. Tussenschoolse opvang is kosteloos op dagen waarop tevens naschoolse opvang wordt afgenomen. Er is tijdens de overblijf gelegenheid voor het nuttigen van de lunch in de klassen, buitenspelen en ontspanning binnen.

Voorschool (VVE) in 2022

Eigen&Wijzer Leerdamhof opent in 2022 ook Voorschool voor kinderen van 2-4 jaar oud. Bij de voorschool wordt ontwikkelingsgericht gewerkt. Om er voor te zorgen dat ieder kind een goede start kan maken op de basisschool wordt gewerkt met de VVE-methode ‘Uk & Puk’. Spelend leren staat hierbij centraal; door met elkaar te praten en naar elkaar te luisteren wordt de taalvaardigheid van kinderen gestimuleerd en de woordenschat vergroot. Ieder kind krijgt een eigen mentor die zijn/haar ontwikkeling goed in de gaten houdt. Ter aanvulling op wat we op het kinderdagverblijf doen, is er ook een VVE-programma voor thuis. Op deze manier kunt u uw kind ook thuis stimuleren en goed voorbereiden op de basisschool.

IEDER KIND EEN EIGEN MENTOR

Bij de opvang heeft ieder kind een mentor. Dit is een pedagogisch medewerker van de groep van uw kind. De mentor is het eerste aanspreekpunt voor u als ouder en is verantwoordelijk voor het bijhouden van de OuderApp, het in de gaten houden van de ontwikkeling en het welzijn van uw kind (observeren en het bespreken van de uitkomsten met het team en met u), het eventueel signaleren van (potentiële) ontwikkelingsproblemen/behoeften aan meer uitdaging en de overdracht naar het onderwijs.

VAKANTIEZOTHEID

Tijdens de vakanties stellen alle BSO’s van Eigen&Wijzer in Loosdrecht een uniek VakantieZotheid programma samen. Naast uitdagende activiteiten staan er leuke uitstapjes op het programma naar bijvoorbeeld Beeld & Geluid, Sam Sam, een boerderij, de ijsbaan. We gaan spoorzoeken met een picknick op de hei, leren nieuwe vaardigheden tijdens creatieve workshops en maken zelf de lekkerste taarten. Iedere vakantie heeft een thema; circus, theater, strand. Door ook te zorgen voor genoeg ontspanning en kinderen hun eigen keuzes te laten maken krijgen de kinderen het unieke vakantiegevoel.

FLEXIBELE OPVANGPAKKETTEN

Ouders kunnen kiezen uit bij Eigen&Wijzer bekende opvangpakketten, waarin wij mee proberen te denken aan de opvangbehoefte van iedere ouder. Voor alle opvang gelden onze basisgaranties; zoals het bieden van een veilige plek voor kinderen waar zorg en individuele aandacht voorop staan, professionele medewerkers werken die ondersteuning bieden in de ontwikkeling van kinderen, enzovoort.

Kom kennismaken!

Kom de sfeer proeven bij deze gezellige BSO of schrijf uw kind direct in