Warme maaltijden en een gemakkelijke meeneemservice

Gezond en lekker!

Wanneer uw kind naar een Eigen&Wijzer BSO gaat in Loosdrecht dan kunt u ervoor kiezen dat wij uw kind een warme maaltijd aanbieden bij de BSO aan het einde van de dag. Ouders/verzorgers en kinderen van onze andere kinderopvang locaties in de regio Loosdrecht kunnen gebruik maken van een makkelijke meeneemservice voor 2, 3 of 4 personen. De maaltijden worden verzorgd door Landwaart, de beste groenteman van Nederland!

U kunt de maaltijden bestellen via het onderstaande bestelformulier op maandag voor 17:00 uur voor de komende week of direct voor de gehele maand. De maaltijden worden in rekening gebracht op uw maandfactuur.

Bent u en of uw kind(eren) vegetarisch of heeft een gezinslid een intolerantie of allergie, neemt u dan contact op een pedagogisch medewerkster van BSO De Pinkenstal via bso.depinkenstal@eigenenwijzer.nl. Zij/hij kijkt dan samen met u naar de mogelijkheden.

Stelt u ons per e-mail een vraag, vermeldt u dan altijd de volledige naam en de opvanglocatie van uw kind(eren). Hartelijk dank!

Eten bij de BSO

Wij bieden uw kind(eren) de mogelijkheid om bij de BSO een verse en verantwoorde avondmaaltijd mee te eten welke om 17.15 uur wordt geserveerd.  Ontspannen eten in groepsverband stimuleert een gezond en gevarieerd eetgedrag. ‘’Dat lust ik niet’’ blijft achterwege en onbekend eten wordt geproefd. Samen eten ze hun bord leeg. De kosten voor een maaltijd (vooraf besteld) bedragen € 3,95 per kind.

Thuis eten voor alle gezinnen

Via de meeneemservice geniet u in alle rust van het gezamenlijk verantwoord eten zonder de stress van het koken na een dag hard werken. U heeft meer tijd en aandacht voor elkaar.

De kosten voor een gezinsmaaltijd (vooraf besteld):

  • Voor 4 personen,  € 19,50 (2 volwassenen + 2 kinderen)
  • Voor 3 personen,  € 17,15 (2 volwassenen + 1 kind)
  • Voor 3 personen,  € 14,50 (1 volwassene + 2 kinderen)
  • Voor 2 personen,  € 10,55 (1 volwassene + 1 kind)

Wat als uw dag anders loopt?

Wij zorgen dagelijks voor een iets ruimere bestelling van maaltijden. Mocht uw dag onverhoopt anders lopen dan vooraf verwacht en u wilt uw kind laten mee-eten dan is dat geen probleem. U kunt dit telefonisch doorgeven op telefoonnummer 035-5820579. De kosten voor een kindmaaltijd bedragen € 6,95 per kind.

Kosten

BSO

Maaltijd gebruiken op locatie:

€ 3,95 per kind (vooraf besteld)

€ 6,95 per kind (niet vooraf besteld)

Meeneem service (vooraf besteld):

Voor 4 personen, € 19,50 (2 volwassenen + 2 kinderen)
Voor 3 personen, € 17,15 (2 volwassenen + 1 kind)
Voor 3 personen, € 14,50 (1 volwassene + 2 kinderen)
Voor 2 personen, € 10,55 (1 volwassene + 1 kind)

Kinderdagopvang

Meeneem service (vooraf besteld):

Voor 4 personen, € 19,50 (2 volwassenen + 2 kinderen)
Voor 3 personen, € 17,15 (2 volwassenen + 1 kind)
Voor 3 personen, € 14,50 (1 volwassene + 2 kinderen)
Voor 2 personen, € 10,55 (1 volwassene + 1 kind)

Gastouderopvang

Meeneem service (vooraf besteld):

€ 19,50 voor 4 personen

€ 14,50 voor 3 personen

Bestellen

Veel plezier met bestellen en eetsmakelijk!

Bestelformulier maaltijden

  • Uw gegevens

  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor de beantwoording en afhandeling van uw aanvraag. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.
 

Vragen en contact
Indien u vragen heeft dan kunt u persoonlijk contact opnemen met Wanda van Osch, pedagogisch medewerkster van BSO De Pinkenstal, of een e-mail sturen naar; bso-pinkenstal@eigen-en-wijzer.nl.