Vakantiedagen verwerken in de Eigen&Wijzer OuderApp

Vakantiedag(en) niet afnemen

U wilt geen gebruik maken van de opvang op één of meer dagen in de vakantie: u registreert ruim van tevoren in de Eigen&Wijzer OuderApp dat uw kind op vakantie is en u geen gebruik wilt maken van de opvang. Meldt u uw kind op vakantie in de Eigen&Wijzer OuderApp dan is het niet meer mogelijk deze dag later in te halen. In vakanties bouwt u geen tegoed op.
afwezigheid Eigen&Wijzer OuderApp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vakantiedagen ruilen binnen dezelfde vakantie

U gaat op vakantie en de opvang dag(en) op een later moment in dezelfde vakantie inzetten: u vraagt een ruilverzoek aan in de Eigen&Wijzer OuderApp. Deze service wordt u geboden op basis van beschikbaarheid en geeft geen garantie. Uiterlijk een week voor aanvang van de vakantie ontvangt u van ons bericht over de mogelijkheden.
Eigen&Wijzer OuderApp dag ruilen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video handleiding

  • U wilt een extra dag aanvragen met inzet van tegoed
  • U heeft een vakantiepakket en wil de vakantiedagen doorgeven, hiervoor maakt u gebruik van uw tegoed

Vakantiepakket: vakantiedag(en) registreren

U maakt gebruik van het Eigen&Wijzer Vakantiepakket: In de Eigen&Wijzer OuderApp staat het tegoed dat u beschikbaar heeft voor opvang tijdens vakanties en studiedagen. U registreert zelf de gewenste opvangdag(en)  in de Eigen&Wijzer OuderApp door een Extra dag aan te vragen.

    • De opvangdagen die u ten minste 4 weken voor aanvang van de vakantie indient worden direct goedgekeurd en daarmee is de opvangdag gegarandeerd;
    • De opvangdagen die u binnen 4 weken voor aanvang van de vakantie indient worden niet direct goedgekeurd. Houdt u de Eigen&Wijzer OuderApp in de gaten om te zien of uw aanvraag geaccepteerd dan wel afgewezen is.
      Eigen&Wijzer OuderApp Extra dag afnemen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S

Schoolpakket, vakantiedag(en) aanvragen

Ook met een Schoolpakket is het mogelijk in de vakantie toch opvang af te nemen door een Extra Dag aan te vragen in de Eigen&Wijzer OuderApp. De extra afgenomen vakantiedag(en) worden apart in rekening gebracht. Houdt u de Eigen&Wijzer OuderApp in de gaten om te zien of uw aanvraag geaccepteerd dan wel afgewezen is.
Eigen&Wijzer OuderApp Extra dag afnemen