Maatwerk; kies het passende pakket en kies de start- en eindtijd van de opvang 

Groene kinderopvang ’t Werkel biedt maatwerk. Kies het pakket met de starttijd en eindtijd dat het beste past bij jouw wensen. Voor de buitenschoolse opvang bieden wij de volgende pakketten:  

  • 52-wekenpakket: het voordeligste en meest complete pakket met 40 schoolweken en 12 vakantieweken opvang;  
  • 48-wekenpakket: 40 schoolweken en 8 vakantieweken (vrij in te delen) opvang;  
  • 40-wekenpakket: 40 schoolweken opvang; 

Je kunt kiezen uit verschillende start- en eindtijden van de opvangdag. Dit houdt het volgende in: 

Starttijd: de starttijd is een vanaf tijd. 

Gedurende schoolvakanties en schoolvrije dagen kan de opvang om  7.00 uur of 7.30 uur starten. Voorbeeld: Starttijd 7.00 uur geldt van 7.00 uur tot 7.29 uur. Breng je je kind om 7.25 uur dan geldt dus de starttijd van 7.00 uur. Pas om 7.30 uur geldt de starttijd van 7.30 uur. Gedurende schoolweken wordt de starttijd voor de middagen bepaalt door de sluitingstijd van de school. De sluitingstijd van school wordt naar beneden afgerond op een kwartier. Voorbeeld: de school sluit om 14.40 uur. De starttijd van de opvang wordt dan voor die middag gezet op 14.30 uur. 

Eindtijd: de eindtijd is het maximale tijdstip waarop jouw kind gehaald kan worden tegen het afgesproken aantal uren. Gedurende vakanties en schoolvrije dagen zijn de eindtijden  17.30 uur, 18.00 uur en 18.30 uur. Voorbeeld: Eindtijd 18.00 uur betekent halen voor 18.00 uur. Haal je jouw kind om 18.05 uur dan geldt de eindtijd 18.30 uur (halen voor 18.30 uur). 

Gedurende schoolweken zijn de eindtijden 18.00 uur 18.30 uur. 

Gedurende schoolweken zijn de eindtijden voor de voorschoolse opvang de starttijden van de school. 

Extra service

  • Wanneer er ruimte is op de groep dan is het kosteloos mogelijk van dagdelen te ruilen. Let op: dit is een service geen recht; wanneer er geen plek is op de groep (conform Wet Kinderopvang) dan kan er niet geruild worden.  
  • Afname van incidentele dagdelen is mogelijk wanneer er ruimte op de groep is en tegen hetzelfde uurtarief.  
  • Warme maaltijden voor kinderen zijn verkrijgbaar tegen een vergoeding van €3,65 per maaltijd per kind. De kosten voor afgenomen maaltijden worden achteraf gefactureerd op de eerstvolgende factuur. Maaltijden kunnen per week worden aangegeven.

Tarieven buitenschoolse opvang 2022

Schoolweken

Voorschoolse opvang (alleen in combinatie met naschoolse opvang)

Schoolvakanties en overige schoolvrije dagen 

Vakantieweken starttijd 7.00 uur

Vakantieweken starttijd 7.30 uur