Maatwerk; kies het passende pakket en kies de start- en eindtijd van de opvang 

Groene kinderopvang ’t Werkel biedt maatwerk. Kies het pakket met de starttijd en eindtijd dat het beste past bij jouw wensen. Voor het kinderdagverblijf bieden wij de volgende pakketten:  

  • 52-wekenpakket: het voordeligste en meest complete pakket;  
  • 48-wekenpakket: 4 vakantieweken (vrij in te delen) per jaar die niet doorbetaald worden;  
  • Flexibele opvang: volledig flexibel in te zetten; minimale afname gemiddeld 6 uur per week. 

Keuze uit verschillende start- en eindtijden van de opvangdag. 

Starttijd: de starttijd is een vanaf tijd. 

  • Starten kan elk half uur tussen 7.00 uur en 7.30 uur. Voorbeeld: starttijd 7.00 uur geldt van 7.00 uur tot 7.30 uur. Dit betekent dat wanneer u uw kind om 7.25 uur brengt u betaalt vanaf 7.00 uur. Starttijd 7.30 uur geldt vanaf 7.30 uur.

Eindtijd: de eindtijd is het maximale tijdstip waarop jouw kind gehaald kan worden tegen het afgesproken aantal uren. 

  • Eindtijden zijn elk half uur van 17.30 uur tot 19.00 uur, met een minimale afname van 10,5u. Eindtijd 17.30 uur betekent halen voor 17.30 uur. Haalt u uw kind om 17.35 uur dan geldt de eindtijd 18.00 uur (halen voor 18.00 uur). Haal u uw kind om 16.00 uur dan geldt nog steeds de eindtijd 17.30 uur. 

De start- en eindtijden gelden voor het 52-wekenpakket, het 48-wekenpakket en voor flexibele opvang.

Service

Alle tarieven zijn inclusief ontbijt, lunch, tussendoortjes, luiers en activiteiten. Voor kinderen tot 1 jaar is een groentehap/warme maaltijd inbegrepen in het tarief. Alle voeding is biologisch. 

Tarieven zijn exclusief flesvoeding. 

Extra service

  • Wanneer er ruimte is op de groep dan is het kosteloos mogelijk van dagdelen te ruilen. Let op: dit is een service geen recht; wanneer er geen plek is op de groep (conform Wet Kinderopvang) dan kan er niet geruild worden.  
  • Afname van incidentele dagdelen is mogelijk wanneer er ruimte op de groep is en tegen hetzelfde uurtarief.  
  • Warme maaltijden voor kinderen (vanaf 1 jaar) zijn verkrijgbaar tegen een vergoeding van €3,15 per maaltijd per kind. De kosten voor afgenomen maaltijden worden achteraf gefactureerd op de eerstvolgende factuur. Maaltijden kunnen per week worden aangegeven.

Starttijd opvang 07.00u

Starttijd opvang 07.30u