Welkom bij Eigen&Wijzer Sneek

Eigen&Wijzer en de Bonifatiusschool in Sneek vormen samen het Integraal Kind Centrum(IKC) Bonifatius waar we kinderen uitdagen om te leren, te ervaren en te oefenen om als persoon steeds meer onderdeel uit te maken van de maatschappij.

We zijn gestart met het aanbieden van buitenschoolse opvang (BSO). Bij de BSO bieden we kinderen van 4-13 jaar de mogelijkheid om in een huiselijke sfeer te ontspannen, met elkaar te spelen en indien gewenst deel te nemen aan een uitgebreid aanbod aan activiteiten. Inmiddels bieden we een uitdagend activiteitenaanbod aan voor alle kinderen van het IKC, dus ook voor de kinderen die geen gebruik maken van de BSO.

Naast de BSO bieden we van maandag tot en met vrijdag bieden we tussen 07.30 uur en 18.30 uur dagopvang aan voor kinderen van 0 – 4 jaar. Ouders met peuters van 2 – 4 jaar kunnen tijdens de schooltijden  ook kiezen voor peuteropvang.

Het aanbieden van voorschoolse opvang staat in de planning. Hiervoor bieden wij het pakket “vroege start” aan. We hebben nog een aantal aanmeldingen nodig om van start te kunnen gaan.

Aanmelden:

Wanneer u kiest voor de BSO binnen het IKC dan:

  • Zegt u uw contract bij Kids First of eventuele andere organisaties op. Er geldt een opzegtermijn van een maand.
  • Meldt u uw kind(eren) aan bij Eigen&Wijzer via: eigen-en-wijzer.nl/inschrijven.
  • Neemt onze KlantWijzer contact met u op om uw wensen te bespreken.
  • Ontvangt u een passende overeenkomst met een kostenoverzicht. Bekijk alvast onze tarieven.

Heeft u vragen bel of mail ons dan gerust! 035 5826035 of planning@eigen-en-wijzer.nl

Wilt u direct contact opnemen met de BSO groep, bel dan: 06 21330456.

Wij verheugen ons erop uw kind(eren) en u te ontmoeten in Sneek!