Welkom bij Eigen&Wijzer Sneek

Vorig jaar is stichting Eigen&Wijzer de samenwerking met de Bonifatiusschool in Sneek gestart. Samen bieden we de kinderen van Integraal Kind Centrum(IKC) Bonifatius de uitdaging om te leren, ervaren en oefenen om als persoon steeds meer onderdeel uit te maken van de maatschappij.

We zijn gestart met het aanbieden van buitenschoolse opvang (BSO). Bij de BSO bieden we kinderen van 4-13 jaar de mogelijkheid om in een huiselijke sfeer te ontspannen, met elkaar te spelen en indien gewenst deel te nemen aan een uitgebreid aanbod aan activiteiten.

Inmiddels bieden we een uitdagend activiteitenaanbod aan voor alle kinderen van het IKC, dus ook voor de kinderen die geen gebruik maken van de BSO.

Sinds1 maart zijn ook alle kinderen van 0 tot 4 jaar van harte welkom bij het IKC. Van maandag tot en met vrijdag bieden we tussen 07.30 uur en 18.30 uur dagopvang aan. Peuters van 2 – 4 jaar kunnen vanaf 1 maart tijdens de schooltijden gebruik maken van peuteropvang.

Verder willen we ook graag starten met voorschoolse opvang. Hiervoor bieden wij ons pakket “vroege start” aan. We hebben nog een aantal aanmeldingen nodig om van start te kunnen gaan.

Aanmelden:

Wanneer u kiest voor de BSO binnen het IKC dan:

  • Zegt u uw contract bij Kids First of eventuele andere organisaties op. Er geldt een opzegtermijn van een maand.
  • Meldt u uw kind(eren) aan bij Eigen&Wijzer via: eigen-en-wijzer.nl/inschrijven.
  • Neemt onze medewerker KlantWijzer contact met u op om uw wensen te bespreken.
  • Ontvangt u een passende overeenkomst met een kostenoverzicht. Bekijk alvast onze tarieven. Heeft u vragen bel of mail ons dan!

035 5826035 of planning@eigen-en-wijzer.nl

Wilt u direct contact opnemen met de BSO groep, bel dan: 06 21330456.

Wij verheugen ons erop u binnenkort te ontmoeten in Sneek!