Beste ouder(s)/verzorger(s),

De Eigen&Wijzer OuderApp heeft een update gehad. De volgende functionaliteiten zijn aangepast dan wel toegevoegd:


✍️ Toestemmingen voor ouders

Wanneer u inlogt in de Eigen&Wijzer OuderApp of portaal, ziet u de toestemmingen per kind door bij het onderdeel “toestemmingen” bij het betreffende kind te klikken. U kan hier de toestemming éénmalig wijzigen door op een individuele toestemming te klikken. Indien u een toestemming wilt terugtrekken dan neemt u contact op met een pedagogisch medewerker.

image.png

📘 Afwezigheid doorgeven
Het doorgeven van afwezigheid van uw kind kan tot 2u voor aanvangtijd bij de BSO en tot 1u na starttijd van dagopvang of peuteropvang. Bij tijdig afmelden ontvangt u tegoed voor de niet afgenomen uren. Is deze tijd verstreken dan is het alleen nog mogelijk om uw kind af te melden voor opvang door een bericht te sturen naar de pedagogisch medewerker via de Eigen&Wijzer OuderApp, u ontvangt dan geen tegoed.

🇳🇱 🇬🇧Taal beschikbaar in ouderapp
De Eigen&Wijzer Ouderapp en het portaal zijn beschikbaar in twee talen: Engels en Nederlands. U kunt dit wijzigen via de instellingen in de Eigen&Wijzer OuderApp.

🎇Afbeeldingsformaat aangepast
Het afbeeldingsformaat is aangepast in het dagboek en in het fotoalbum van de Eigen&Wijzer OuderApp en portaal. Dit zorgt voor het sneller laden van de foto’s en minder data verbruik.

Video’s downloaden
Video’s kunenn gedownload worden vanuit het Dagboek in de Eigen&Wijzer OuderApp.

💰 Tegoeden
Bij het aanvragen van extra opvang met tegoed worden alleen tegoedregels getoond die geldig zijn.


🗓 Extra knoppen toegevoegd in de kalender
Bij de kalender zijn extra knoppen toegevoegd voor het aanvragen van een ruiling en een afwezigheid. De legenda onder de kalender is verkleind. Hiermee proberen wij het nog gebruikersvriendelijker voor u te maken.


🛠 Versienummer
Elke nieuwe update krijgt sinds deze update een versienummer. Wanneer u bij een vraag over de OuderApp contact met ons opneemt via ouderapp@eigenenwijzer.nl, vermeld u dan altijd het versienummer.

Voor deze update is het nieuwe versienummer V1.1.6.

Voor 4 februari 2022 volgt er nog een kleine update voor beter ondersteuning van Android 8 met foto’s in het dagboek. Denkt u eraan om de app even te refreshen wanneer u automatisch updaten niet heeft geactiveerd op uw mobiele telefoon.

Contact

Heeft u vragen naar aanleiding van deze informatie, neemt u dan contact met ons op via ouderapp@eigenenwijzer.nl.

Met vriendelijke groet,

Team Eigen&Wijzer