Iedere eerste woensdag van de maand Koffie&Kind ochtend

U kunt iedere eerste woensdag van de maand tussen 9:30 uur en 11:15 uur inlopen, ook wanneer u geen klant bent bij Eigen&Wijzer. Deelname aan de koffieochtend is gratis en verplicht u tot niets. Kom gerust eens kijken!

Eigen&Wijzer organiseert maandelijks een gezellige speel- en koffieochtend voor ouders en kinderen. Met een kind in de leeftijd van 0-4 jaar dat nog niet naar school gaat ontmoet je niet zo snel andere jonge ouders.

Eén van de ruimtes van locatie De Speeloeve (Nieuw-Loosdrechtsedijk 63) (Nieuwe locatie!!), wordt omgetoverd tot een gezellig ‘speelcafé’. Terwijl uw kind speelt met het uitdagende speelgoed, wisselt u, onder het genot van een kop koffie, ervaringen uit met de andere ouders. Bij mooi weer vindt de ochtend buiten plaats.

Eigen&Wijzer Koffie&Kind

Joyce moeder Sven: “Sven speelt hier heel graag met andere kindjes in de bouwhoek en ik vind het fijn dat ik hier zo nu en dan ook terecht kan met kleine vragen, zoals laatst over het zindelijk worden  van Sven”

Koffie&Kind nieuwe locatieTijdens de maandelijkse Koffie&Kind ochtenden staat er altijd een specifiek thema of een bepaalde activiteit centraal. Er is een deskundige pedagogische medewerker aanwezig die de kinderen uitdaagt samen te spelen en mee te doen aan de activiteiten. Kortom; een leuke interessante invulling van de woensdagochtend.

Naast de speel- en koffieochtenden worden er ook regelmatig workshops en andere activiteiten aangeboden. Het programma voor 2017 (klik om te vergroten).

Koffie&Kind Loosdrecht
Buitenspelen

In onze schaduwrijke tuin spelen de kinderen heerlijk in de zandbak, met de waterpomp of met de fietsjes. Zelf geniet u lekker van de zon!

Binnenspelen

De verschillende speelhoeken bieden ruimte om naar hartelust te spelen met de blokken, auto’s, poppen, knuffels, spelletjes of het schoolbord. De kleintjes kunnen zich ook verkleden of ontspannen lezen in de kussenhoek.

Sandra moeder van Kate: “Heerlijk om de dag te beginnen met een lekkere kop koffie en tegelijkertijd andere ouders te ontmoeten, terwijl mijn dochter Kate (2 jaar) plezier heeft met andere kinderen.”

Voor wie?
  • Kinderen van 0-4 jaar
  • Ouders/verzorgers
  • Oppas opa’s en oma’s
  • Gastouders
  • Nannies
Waar?

Kinderdagverblijf
De Speelhoeve
Nieuw-Loosdrechtsedijk 63
te Loosdrecht