Pedagogisch medewerker BSO – Amsterdam Gaasperdam

Nader te bepalen, Parttime
Amsterdam, Kindcentrum Eigen&Wijzer
Geplaatst 2 weken geleden

Pedagogisch medewerker BSO, Kindcentrum Eigen&Wijzer in Amsterdam Gaasperdam, 6-30upw

Kindcentrum Eigen&Wijzer ligt vlak naast winkelcentrum Reigersbos (wijk Gaasperdam). Dit kindcentrum biedt alle vormen van opvang, beschikt over een grote groene buitenruimte en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Pedagogisch medewerkers werken doelgericht samen om de leer- en ontwikkelomgeving voor kinderen optimaal te maken. We werken vanuit de visie dat kinderen eigen zijn en wijzer groeien. Kinderen leren hun eigen talenten te ontwikkelen en te herkennen. We zorgen voor elkaar en voor onze omgeving en geven kinderen handvatten mee voor het leven. Met zorgzaamheid, liefde en aandacht voor ieder kind, in een veilige en hygiënische omgeving, kunnen kinderen ontdekken, leren en uitgroeien tot zelfbewuste individuen. Of je nu een beginner bent of specialist op het gebied van educatie aan kinderen, je zet jouw kennis in op de groep en binnen het team. Samen gaan jullie iedere dag voor het bieden van de best mogelijke opvang.

Binnen Kindcentrum Eigen&Wijzer biedt Eigen&Wijzer dagopvang, peuteropvang/voorschool (VE), voorschoolse opvang (07.30-08.30u) en buitenschoolse opvang (aansluitend aan schooltijden tot 18.30u en hele dagen tijdens studiedagen en vakanties). Kom jij ons team versterken als pedagogisch medewerker BSO?

Bij de BSO (4-13 jaar) organiseer je samen met je collega’s de meest leuke en op ontwikkeling gerichte activiteiten. Kinderen worden uitgedaagd om mee te denken over het activiteitenprogramma. Door hen eigenaarschap te geven leren ze naar elkaar te luisteren, samen te werken, voor zichzelf op te komen en creatief te kijken naar de mogelijkheden. In vakanties maken we van iedere vakantiedag een feest. Het uitdagende VakantieZotheid programma staat vol met leuke activiteiten, gezellige uitjes en uitdagende workshops. Bij de BSO kun je al jouw creativiteit, sportiviteit en enthousiasme kwijt.

Wij bieden jou

Als ervaren pedagogisch medewerker krijg je een vaste positie in een fijn en klein team waarin je heel veel kinderen blij kan maken met uitdagende kinderopvang met een culturele identiteit. En we bieden jou:

  • Een arbeidsovereenkomst, uren in overleg;
  • Een salaris conform cao Kinderopvang: €2489 – €3421 (salarisschaal 6)* per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur.
    *Gaat vanuit de CAO Kinderopvang omhoog per per 1 april 2024;
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen; 
  • Interessante arbeidsvoorwaarden; een vitaliteitsplan (gratis sporten!), een fietsplan en je mag gebruikmaken van de personeelsvoordeelwinkel.

Dit breng je mee

Je bent een ondernemende en enthousiaste teamplayer met een pedagogische achtergrond. Daarnaast ben je goed in het leggen van de verbinding tussen de kinderopvang, ouders en het onderwijs.  

Verder heb je:

  • Ervaring in de kinderopvang als pedagogisch medewerker is een pré;
  • Oog voor kwaliteit. Je kan verantwoorden waar je je pedagogisch aanbod op baseert;
  • Je communiceert helder en vriendelijk, zowel mondeling als schriftelijk, en bent toegankelijk voor ouders en collega’s;
  • Je neemt je verantwoordelijkheid en weet ondersteuning te vinden wanneer nodig;
  • Een behaalde diploma in de kinderopvang, sport- en bewegen of pedagogiek op MBO3/MBO4/HBO niveau. 

Verder vind je het super leuk om kinderen na schooltijd een uitdagend programma te bieden, zodat ze met plezier naar de BSO gaan en vol mooie verhalen thuiskomen.

Je wilt aan de slag!
Reageer direct via de website of stuur een e-mail inclusief cv naar werkenbij@eigenenwijzer.nl waarin je kort uitlegt waarom deze functie bij je past. Uiteraard laten we jou ook kennismaken met de visie van Eigen&Wijzer. Een dagdeel meelopen op onze locatie is daarom onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Wat maakt ons Eigen&Wijzer?
Eigen&Wijzer is een ambitieuze middelgrote kinderopvangorganisatie met 49 (72 LRK’s) kleinschalige kinderopvanglocaties in vijf regio’s in Nederland. Wij bieden de best mogelijke kinderopvang, gericht op welzijn en de (talent)ontwikkeling. Wij vinden dat het voor ieder kind mogelijk moet zijn om op eigen wijze te ontwikkelen en wijzer te groeien. We zijn geïnspireerd door het aanbieden van groene kinderopvang, een gezond voedingsbeleid en duurzaam ondernemen. Ben jij een tikkeltje eigenwijs en past onze visie bij die van jou? Solliciteer gelijk!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker BSO

Solliciteer online

Een geldig e-mailadres is verplicht.