Is werken in de kinderopvang jouw passie of is dit jouw ambitie voor de toekomst?
Wij komen graag met jou in contact!

Eigen&Wijzer is een groeiende kinderorganisatie waar het welzijn van kinderen, ouders en medewerkers centraal staat. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Voor de één betekent dit een stabiele baan met een vaste groep collega’s, voor de ander betekent dit afwisseling, uitdaging en de kans om verder te ontwikkelen. Iedere medewerker heeft eigen kwaliteiten. Wij vinden het belangrijk dat deze kwaliteiten op de juiste wijze en op de juiste plek worden ingezet. Met iedere medewerker bespreken wij de wensen voor de toekomst en stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op. De sfeer is bij ons open, collegiaal en gezellig. Onze teams zijn professioneel en voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor onze kinderen.

Sinds oktober 2022 kunnen alle medewerkers van Eigen&Wijzer (label van Samenwerkende Kinderopvang), gebruik maken van het gratis Vitaliteitsprogramma ‘Hart van de Zaak’ van SportCity. Het programma bestaat o.a. uit gratis sporten (bij SportCity en thuis), fysiotherapie, voedingsadvies, webinars over bijvoorbeeld slaaptraining en mindfullness, … en nog veel meer. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Ontspanning, bewegen en voeding zijn hier belangrijke onderdelen van. Wij zijn dan ook trots dat wij onze medewerkers hierin kunnen faciliteren. Een mooie aanvulling op ons opleidingsaanbod. We bieden onze pedagogisch medewerkers de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen, zoals de Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niv4 opleiding (intern en extern te volgen) en de Associate degree Pedagogisch Educatief Professional HBO opleiding (extern te volgen). Dus ook wanneer je nog niet kwalificeert voor werken in de kinderopvang maar wel de passie voelt om deze stap te maken, dan inspireren wij jou graag om in overleg en met behulp van Eigen&Wijzer een opleiding te volgen.

Vertel ons over jouw ambities en hoe jij in het leven staat, matched dat met de visie van Eigen&Wijzer, dan ben je van harte welkom om ons team te komen versterken! Neem contact met ons op via werkenbij@eigenenwijzer.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Creëer je eigen baan

Je kan bij Eigen&Wijzer gericht solliciteren op een openstaande vacature, waarbij je een keuze maakt uit regio cq locatie, specifieke opvangvorm en aantal werkuren.

Regio Loosdrecht | Regio Amsterdam | Regio Harderwijk | Regio Maarssen | Regio Friesland

Wij vinden het belangrijk dat je een baan krijgt die past bij jouw ambities en privéleven. Het is mogelijk om meer uren te werken bij een andere locatie, opvangvormen te combineren of om naast je baan als pedagogisch medewerker ook een andere baan te hebben. Stuur gerust een open sollicitatie naar werkenbij@eigenenwijzer.nl met jouw wensen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Vergeet niet je motivatie mee te sturen, want wij leren jou graag alvast een beetje kennen.

Doe de diplomacheck op de website kinderopvang-werkt.nl. Kwalificeert je diploma dan kun je direct aan de slag bij Eigen&Wijzer!

Kwalificeert je diploma niet dan zijn er meerdere mogelijkheden.

 • Je beschikt over een opleiding waarbij je een aanvullend bewijs A2 (KDV/BSO/PO) of B2 (BSO) moet behalen om te kwalificeren. Wij ondersteunen je hier graag bij. Je start als pedagogisch medewerker in opleiding en in enkele maanden sta jij gediplomeerd op de groep.
 • Je beschikt reeds over een MBO3 of Havo/VWO diploma en wilt graag een MBO/HBO diploma behalen -> Je komt in aanmerking voor onze Interne opleiding: Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4. Deze BBL-opleiding start twee keer per jaar bij ons en duurt 1,5 jaar. Je komt bij aanvang van de opleiding direct in dienst bij Eigen&Wijzer en werkt/leert als ‘pedagogisch medewerker in ontwikkeling’. De studiekosten worden door ons vergoed en je krijgt baangarantie voor na het behalen van je diploma). Een andere optie is het behalen van een EVC-Onderwijsstandaard welke je volgt bij een erkende EVC-aanbieder.
 • Je beschikt niet over een opleiding die kwalificeert voor werken in de kinderopvang, maar wel over relevante ervaring. Met de zelfscan ‘Start bekwame pedagogisch medewerker’ kun je bepalen of je over voldoende relevante ervaring beschikt. Is dit het geval dan kun je bij KinderopvangWerkt het EVC-Branchestandaard aanvragen.
 • Je beschikt niet over een opleiding of relevante ervaring en hebt een Mavo (gemengde leerweg of de theoretische leerweg) opleiding -> Je volgt een opleiding tot pedagogisch medewerker niveau 3 bij een externe aanbieder. Wij verwelkomen je graag als stagiaire.

Neem contact op via werkenbij@eigenenwijzer.nl, dan onderzoeken we samen wat op jou van toepassing is en hoe jouw ontwikkelplan eruit komt te zien. 

Eigen&Wijzer is een Erkend Leerbedrijf. Bij ons mag je werken en leren in de praktijk.

 • MBO studenten mogen in hun derde studiejaar starten met werken.
 • HBO studenten mogen starten met werken bij een BSO wanneer zij 50% van de studiepunten hebben behaald, vanaf 75% ook bij het KDV/PO.

Ook hebben wij geregeld stageplaatsen en BBL-plekken beschikbaar.

Neem contact op via werkenbij@eigenenwijzer.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Beschik je over een MBO2 opleiding en is een MBO3/4 opleiding te hoog gegrepen voor jou, denk er dan eens over na of je als groepshulp aan de slag wilt! Deze MBO2 Zorg en Welzijn opleiding kan binnen 6 maanden worden behaald middels een werken én leren traject. De opleiding volg je extern, de werkuren maak je bij Eigen&Wijzer.

Als groepshulp ondersteun je de pedagogisch medewerkers bij het voorbereiden van maaltijden/gezonde snacks en het opruimen nadien. Tevens ondersteun je bij het voorbereiden en opruimen van activiteiten. Je mag ondersteunen bij het ophalen van de kinderen bij scholen in de omgeving en je kan begeleiden bij uitjes en tijdens buitenspelen. De pedagogisch medewerkers zijn verantwoordelijk voor het welzijn en het pedagogisch begeleiden van de kinderen, de groepshulp is er ter ondersteuning. Ook licht huishoudelijke werk werk zoals stofzuigen, dweilen, het afnemen van speelgoed, commodes en tafels, opruimen en de keuken aan kant brengen, behoren tot de taken van de groepshulp.

Neem contact met ons op om te informeren of wij een Groepshulp in opleiding plek beschikbaar hebben > werkenbij@eigenenwijzer.nl.

Wij komen graag met jou in contact omdat:

[Ѵ] Jij als persoon enthousiast, zorgzaam en gepassioneerd bent.
[Ѵ] Jij helder en daadkrachtig communiceert.
[Ѵ] Jij een fijne sparringspartner bent voor collega’s en een aanspreekpunt voor  ouders.
[Ѵ] Jij ‘Eigen’ wilt zijn en ‘Wijzer’ wilt groeien.

Vertel ons over jouw ambities en toekomst dromen. Samen kijken we hoe je dit bij ons gaat bereiken! Neem contact op via werkenbij@eigenenwijzer.nl

Kom het team van Eigen&Wijzer versterken!

Parttime
Amsterdam, DKC De IJsbreker
Geplaatst 9 uur geleden

Wil jij een onvergetelijk leuke naschoolse opvang bieden aan kinderen ouder dan 7? Wil je lekker op de fiets naar werk vanuit ons dalton kindcentrum Amsterdam Noord? Dan is deze vacature voor jou!

Dit ga je doen
Jij wordt gelukkig van blije gezichten! Daarom verzorg jij na schooltijd een uitdagend programma, zodat de kinderen met plezier naar de BSO gaan en vol mooie verhalen thuiskomen. Je weet hen te stimuleren en uit te dagen op hun talenten. Samen met het team werk je samen en ben je verantwoordelijk voor het welzijn en ontwikkeling van de kinderen. Je bent een vertrouwd gezicht, ook voor de ouders en collega’s binnen het DKC. 

Tijdens vakanties en studiedagen werken we met een gaaf VakantieZotheid programma. Je gaat met de kinderen en collega’s eropuit. Onlangs hebben we gezwommen en een reptielen workshop georganiseerd!

DKC De IJsbreker 
Hierin wordt vanuit één locatie een breed en integraal aanbod gegeven van onderwijs, ontwikkeling, ontmoeting, ontspanning, opvoeding en opvang. We werken met een enthousiast team en bouwen met elkaar aan de toekomst van de kinderen, het DKC en de omgeving.

Enthousiast? Bel Ananda Sprenger - Postma (06 21 96 93 40), zij komt graag met je in contact!

Dit bieden wij jou

Als ervaren pedagogisch medewerker krijg je een vaste positie in het team. We bieden jou:

 • Een arbeidsovereenkomst van 18 uur gemiddeld per week. Verdeeld over 4 middagen Wil je direct meer uren werken dan is dit mogelijk;
 • Een salaris van €2489 - €3421 (salarisschaal 6)* per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur. *Per 1 april 2024 omhoog volgens CAO;
 • Reiskostenvergoeding
 • 3% eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en een gratis sportabonnement bij SportCity!

Dit breng je mee
Je bent een enthousiaste en creatieve teamplayer. Daarnaast ben je goed in het leggen van de verbinding tussen de kinderopvang, collega’s en het onderwijs. Verder:

 • Toon je eigen initiatief, breng je ideeën in en deel je dit met je collega’s
 • Beschikt over NL taalniveau 3F (pre, geen vereiste)
 • Heb je een diploma in de kinderopvang of pedagogiek op MBO3/MBO4/HBO niveau
 • Zie jij jezelf werken en ontwikkelen binnen Eigen&Wijzer

Je wilt aan de slag!
Bel Ananda, stuur je cv in via onze website of stuur een e- mail met je cv naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. Naast een gesprek op onze locatie is een dagdeel meelopen, ook onderdeel van onze kennismaking.

Over Eigen&Wijzer

Met 50 kleinschalige locaties in Nederland is Eigen&Wijzer meer dan alleen kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen werken we aan (talent)ontwikkeling, groei, trotse en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame, prettige werkomgeving en we zijn het liefst lekker buiten. Ben jij een tikkeltje eigenwijs en past jouw visie bij die van ons? Kom bij ons werken!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker BSO

Wil jij een onvergetelijk leuke naschoolse opvang bieden aan kinderen ouder dan 7? Wil je lekker op de fiets naar werk vanuit ons dalton kindcentrum Amsterdam Noord? Dan is deze vacature voor jou! Dit...

Parttime
Amsterdam, DKC De IJsbreker
Geplaatst 10 uur geleden

Wil jij het verschil maken in het leven van jonge kinderen? Wil jij het vaste gezicht worden van onze kinderdagopvang binnen een dalton kindcentrum in Amsterdam-Noord? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen
Vanuit je hart, ervaring en kennis bied je kinderen van 0-4 jaar liefdevolle zorg, geborgenheid en ondersteuning die ze nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Jij weet als geen ander welke zorg kinderen nodig hebben en je handelt kindvolgend. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de ouders. Je begrijpt dat samenwerking met collega’s en het onderwijs belangrijk is omdat jullie met elkaar het DKC zijn! Jullie enthousiasmeren, motiveren en stimuleren elkaar en voelen je samen verantwoordelijk voor het bieden van de beste opvang.

Enthousiast? Bel Ananda Sprenger - Postma  (06 21 96 93 40), zij komt graag met je in contact!

DKC De IJsbreker
Hierin wordt vanuit één locatie een breed en integraal aanbod gegeven van onderwijs, ontwikkeling, ontmoeting, ontspanning, opvoeding en opvang. We werken met een enthousiast team en bouwen met elkaar aan de toekomst van de kinderen, het DKC, en de omgeving.

Dit bieden wij jou
Een fijn team waarmee je samenwerkt, een gezonde dosis humor en verder bieden wij:

 • Een arbeidsovereenkomst van 27 uur pw (woensdag en vrijdag voorkeursdag)
 • Een salaris van €2489 - €3421 (salarisschaal 6)* per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur. *Per 1 april 2024 omhoog volgens CAO
 • Ruime training en opleidingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • 3% eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij opvang van je eigen kinderen, een fietsplan en een gratis sportabonnement bij SportCity!

Dit breng je mee
Je bent enthousiast en weet verbinding te maken in iedere samenwerking. Verder:

 • Toon je eigen initiatief, breng je ideeën in en deel je dit met je collega’s
 • Beschikt over NL taalniveau 3F (geen vereiste)
 • Heb je een diploma in de kinderopvang of pedagogiek op MBO3/MBO4/hbo-niveau.

Je wilt aan de slag!
Bel Ananda, stuur je cv in via onze website of stuur een e-mail met je cv naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. Naast een gesprek op onze locatie is een dagdeel meelopen, ook onderdeel van onze kennismaking.

Over Eigen&Wijzer
Met 50 unieke locaties in Nederland is Eigen&Wijzer meer dan kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen bouwen we aan (talent)ontwikkeling, groei, trots en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame en prettige ontwikkelomgeving. Ben jij een tikkeltje eigenwijs, ben je graag buiten en herken jij jezelf in onze visie? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Enthousiast? Bel Ananda Sprenger - Postma  (06 21 96 93 40), zij komt graag met je in contact!

DKC De IJsbreker
Hierin wordt vanuit één locatie een breed en integraal aanbod gegeven van onderwijs, ontwikkeling, ontmoeting, ontspanning, opvoeding en opvang. We werken met een enthousiast team en bouwen met elkaar aan de toekomst van de kinderen, het DKC, en de omgeving.

Dit bieden wij jou
Een fijn team waarmee je samenwerkt, een gezonde dosis humor en verder bieden wij:

 • Een arbeidsovereenkomst van 27 uur pw (woensdag en vrijdag voorkeursdag)
 • Een salaris van €2489 - €3421 (salarisschaal 6)* per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur. *Per 1 april 2024 omhoog volgens CAO
 • Ruime training en opleidingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • 3% eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij opvang van je eigen kinderen, een fietsplan en een gratis sportabonnement bij SportCity!

Dit breng je mee
Je bent enthousiast en weet verbinding te maken in iedere samenwerking. Verder:

 • Toon je eigen initiatief, breng je ideeën in en deel je dit met je collega’s
 • Beschikt over NL taalniveau 3F (geen vereiste)
 • Heb je een diploma in de kinderopvang of pedagogiek op MBO3/MBO4/hbo-niveau.

Je wilt aan de slag!
Bel Ananda, stuur je cv in via onze website of stuur een e-mail met je cv naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. Naast een gesprek op onze locatie is een dagdeel meelopen, ook onderdeel van onze kennismaking.

Over Eigen&Wijzer
Met 50 unieke locaties in Nederland is Eigen&Wijzer meer dan kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen bouwen we aan (talent)ontwikkeling, groei, trots en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame en prettige ontwikkelomgeving. Ben jij een tikkeltje eigenwijs, ben je graag buiten en herken jij jezelf in onze visie? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker KDV

Wil jij het verschil maken in het leven van jonge kinderen? Wil jij het vaste gezicht worden van onze kinderdagopvang binnen een dalton kindcentrum in Amsterdam-Noord? Lees dan snel verder! Dit ga je ...

Parttime
Bolsward, Friesland
Geplaatst 2 dagen geleden

Assistent Leidinggevende groene kinderopvang JKC De Opbouw Bolsward
Wil jij een meer coördinerende rol naast jouw werkzaamheden als pedagogisch medewerker? Ben je het liefst de hele dag buiten met kinderen en collega’s  en ben jij een echte kartrekker? Dan is deze functie écht wat voor jou!

Over het werk
Als meewerkend assistent leidinggevende bij onze groene kinderopvang JKC De Opbouw, zorg je ervoor dat elke dag een feestje is voor de kinderen en het team! Jij bent de kartrekker voor deze locatie. Je werkt mee op de groep en daarnaast heb je coördinerende werkzaamheden. Je bent een aanspreekpunt voor ons pedagogisch team op de vestiging en je coördineert de planning, verlof, ziekte en vervanging. Je coacht en monitort de groepswerkzaamheden van het team en je hebt in beeld waar de pedagogische aandachtspunten zijn. Verder neem je deel aan JKC overlegmomenten en draag je bij aan de kwaliteitsbevordering van jouw locatie. Heb jij nog meer ambities, dan kun je meegroeien met deze prachtige locatie tot meewerkend locatiecoördinator, waarbij je nog meer ruimte en verantwoordelijkheden krijgt om de locatie zelfstandig aan te sturen. 

Nu al enthousiast? Bel recruiter Desiree Vriesenga (06 25 33 12 96), zij komt graag met je in contact!

JKC De Opbouw Bolsward

Jenaplan Kindcentrum De Opbouw in Bolsward is erop gericht dat ieder kind uniek is, zichzelf mag zijn en talenten kan laten groeien. Bij JKC De Opbouw is de natuur een belangrijke pijler! Wij zijn veel buiten met de kinderen, want natuurbeleving en buiten spelen zijn belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. Ons motto is: ‘slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding’!

Wij bieden jou

 • Een arbeidsovereenkomst van 20-27 uur
 • Een salaris conform cao Kinderopvang:  €2874 - €3837 per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur
 • Ruime training en opleidingsmogelijkheden als pedagogisch professional
 • Reiskostenvergoeding
 • 3% eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en een gratis sportabonnement bij SportCity/Go-Vital!

Over jouw kwaliteiten
Je bent enthousiast, creatief, je houdt van uitdaging en je bent een ware verbinder. Verder sta jij met je ‘voeten in de klei’ en heb je:

 • Een diploma in de kinderopvang of pedagogiek op mbo 3/4 of hbo-niveau 
 • Een taalniveau 3F Nederlands (een pré) incl. lezen

Over Eigen&Wijzer
Met meer dan 50 locaties in Nederland biedt Eigen&Wijzer liefdevolle en uitdagende kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen bouwen we aan (talent)ontwikkeling, groei, trots en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame, prettige ontwikkelomgeving. Ben jij een tikkeltje eigenwijs, ben je graag buiten, heb je leidinggevende ambities en herken jij jezelf in onze visie? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Enthousiast geworden?

Bel of WhatsApp Desiree Vriesenga (06 25 33 12 96), stuur je cv in via onze website of e-mail naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. We kijken ernaar uit!

Benieuwd naar het sollicitatieproces?

 1. Een match met jouw sollicitatie? Leuk! Dan word je gebeld voor een korte intake.
 2. Een klik! Dan volgt er een eerste gesprek op locatie met de leidinggevende.
 3. Zijn we beiden enthousiast? Ervaar hoe het is op de groep en loop een middag mee.
 4. Succesvolle meeloopdag gehad? Dan ontvang je een mooi aanbod!

Vacature eigenschappen

Vacature categorieMeewerkend locatiemanager

Assistent Leidinggevende groene kinderopvang JKC De Opbouw BolswardWil jij een meer coördinerende rol naast jouw werkzaamheden als pedagogisch medewerker? Ben je het liefst de hele dag buiten met kin...

Fulltime, Parttime
Friesland, Sneek
Geplaatst 1 week geleden

Locatiemanager kinderopvang 0-13 jaar IKC Bonifatius

28-36 upw (4 dagen op locatie) | Schaal 9 | interim is mogelijk

Pak je kans en bouw mee aan ons IKC! Als verbindende locatiemanager bouw jij aan ons pedagogisch team van de toekomst die elkaar aanvullen en ondersteunen. Je bent organisatorisch sterk en je kijkt vooruit. Lees verder! 

Over het werk

Als (interim) locatiemanager ben je de spil van de opvang. Je houdt overzicht over de pedagogisch medewerkers, de processen, de samenwerking binnen het IKC, het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen. Je voelt je verantwoordelijk, beschikt over leidinggevende en verbindende capaciteiten, ben je in staat om onze pedagogische visie te vertalen naar de dagelijkse praktijk, weet je jouw team te motiveren en bied je samen met hen de beste en leukste kinderopvang. Je werkt samen met het team aan de doorgaande ontwikkelingslijnen van de kinderen gedurende de dag en gedurende de periode (0-13 jaar) dat zij op het IKC zijn. Je hebt een positieve invloed op de vorming van ons IKC-team en begrijpt dat je verschillende professionele rollen hebt.

Je bent in staat om een beargumenteerd pedagogisch aanbod voor kinderen van 0-13 jaar te ontwikkelen en vorm te geven in de praktijk en je bent bekend met de wet- en regelgeving in de kinderopvang. Een uitdagende functie waar je al je ervaring in kwijt kunt en wordt gevraagd het beste uit jezelf te halen. Uiteraard doe je dit niet alleen. Je werkt samen met een gemotiveerd team met pedagogisch medewerkers en leerkrachten en met de andere leidinggevenden in Friesland. Je krijgt ondersteuning van de regiomanager, de pedagogisch coach en van een enthousiast office team bestaande uit HR, Marketing/Communicatie, Beleid, Finance en planning.

Bel of WhatsApp Desiree Vriesenga (06 25 33 12 96), zij komt graag met je in contact!

Wij bieden jou

Een fijn team waarmee je samenwerkt, een gezonde dosis humor en verder bieden wij:

 • Een arbeidsovereenkomst van 28-36 uur per week (4 dgn op locatie)
 • Een salaris conform cao Kinderopvang:  €3.399-4.635 per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur
 • Ruime training en opleidingsmogelijkheden als pedagogisch professional
 • Reiskostenvergoeding
 • 3% eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en een gratis sportabonnement via Go-Vital!

Over jouw kwaliteiten

Je bent enthousiast, creatief en weet verbinding te maken in iedere samenwerking. Verder:

 • Heb je een diploma in de kinderopvang of pedagogiek op MBO3/MBO4/HBO niveau
 • Heb je minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring in de kinderopvang
 • Heb je ervaring met het bouwen van teams, roosters maken en weet je jouw visie als locatiemanager te vertalen in concrete stappen naar de werkvloer.

Over Eigen&Wijzer
Met meer dan 50 locaties in Nederland biedt Eigen&Wijzer liefdevolle en uitdagende kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen bouwen we aan (talent)ontwikkeling, groei, trots en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame, prettige ontwikkelomgeving. Ben jij een tikkeltje eigenwijs, ben je graag buiten en herken jij jezelf in onze visie? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Enthousiast geworden?

Bel of WhatsApp Desiree Vriesenga (06 25 33 12 96), stuur je cv in via onze website of e-mail naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. We kijken ernaar uit!

Benieuwd naar het sollicitatieproces?

 1. Een match met jouw sollicitatie? Leuk! Dan word je gebeld voor een korte intake.
 2. Een klik! Dan volgt er een eerste gesprek op locatie met de locatiemanager.
 3. Zijn we beiden enthousiast? Ervaar hoe het is op de groep en loop een middag mee.
 4. Succesvolle meeloopdag gehad? Dan ontvang je een mooi aanbod!

Vacature eigenschappen

Vacature categorieLocatiemanager

Locatiemanager kinderopvang 0-13 jaar IKC Bonifatius 28-36 upw (4 dagen op locatie) | Schaal 9 | interim is mogelijk Pak je kans en bouw mee aan ons IKC! Als verbindende locatiemanager bouw ...

Parttime
Algemene vacature, Amsterdam, Bolsward, BSO De Wijze Vrienden, DKC De IJsbreker, Dokkum, Drachten, Friesland, Harlingen, IKC Tuindorp, Kindcentrum Eigen&Wijzer, Leerdamhof, Reahûs, Sneek, Wolvega, Workum, Woudsend
Geplaatst 1 week geleden

Vakantiewerk bij de buitenschoolse opvang

Werk tijdens de zomervakantie twee of meer weken bij de buitenschoolse opvang en verdien je vakantiegeld! Wij hebben een uitdagende vakantiebaan voor enthousiaste, energieke studenten (pedagogiek, zorg, sport, cultuur, ...). 

Student

Volg je een opleiding die kwalificeert voor werken in de kinderopvang (diplomacheck kinderopvang) en wil jij betaald je ervaring uitbreiden tijdens de zomervakantie, dan zijn wij op zoek naar jou! MBO studenten mogen in hun derde studiejaar starten met werken. HBO studenten mogen starten met werken bij de BSO wanneer zij 50% van de studiepunten hebben behaald. 

Vakantiewerk bij Eigen&Wijzer

Tijdens vakanties werken we bij onze BSO’s met een gaaf VakantieZotheidprogramma dat samen met de kinderen van de BSO is opgesteld. Je gaat er samen met de kinderen je collega’s op uit, je organiseert uitdagende spellen, organiseert een sportclinic, stimuleert de creativiteit en zorgt voor actieve ontspanning. Er is volop mogelijkheid om jouw talenten en ideeën in te brengen. Met het team zorg je ervoor dat kinderen het ultieme vakantiegevoel ervaren.

Bel of WhatsApp onze recruiter Nina 06 25 33 12 96, zij komt graag met je in contact!

Wij bieden jou

Een fantastische vakantiebaan!

 • Een enthousiast en gemotiveerd team dat ervoor zorgt dat ook jij een te gekke tijd hebt en iedere dag nieuwe skills op doet.
 • Een werkplek waar je wordt uitgedaagd om met ideeën te komen en samen te werken.
 • Uren die passen bij jouw vakantiewensen (1 tot 5 dagen per week). Voor de kinderen is het prettig wanneer je minimaal twee weken beschikbaar bent.
 • Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO (Schaal 5, trede 7, bruto uurloon van € 13,21).

Na de vakantie als vaste kracht aan de slag? Dan bieden wij jou

 • Een inspirerende werkplek met gemotiveerde collega's.
 • Ontwikkelmogelijkheden die passen bij jouw ambities (intern word je verder opgeleid). Wil je doorgroeien naar GPM4? Ook dat bieden wij.
 • Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO, gratis sporten via Go-Vital, personeelsvoordeelwinkel en het fietsplan. Ook krijg je toegang tot de personeelsvoordeelwinkel met leuke kortingen op topmerken en uitjes & stedentrips.

Geïnteresseerd?

Bel of WhatsApp onze recruiter Nina 06 25 33 12 96, stuur je cv in via onze website of e-mail naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. We kijken ernaar uit!

Over Eigen&Wijzer
Met meer dan 50 locaties in Nederland biedt Eigen&Wijzer liefdevolle en uitdagende kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen bouwen we aan (talent)ontwikkeling, groei, trots en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame, prettige ontwikkelomgeving. Ben jij een tikkeltje eigenwijs, ben je graag buiten en herken jij jezelf in onze visie? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Benieuwd naar het sollicitatieproces?

 1. Een match met jouw sollicitatie? Leuk! Je wordtgebeld voor een korte intake.
 2. Zijn we beiden enthousiast? Ervaar hoe het is op de groep en loop een middag mee.
 3. Succesvolle meeloopdag gehad? Welkom vakantiewerk! 

Wil je al voor de vakantie starten? We bespreken het graag!

- - - 

>> Wist je dat maar liefst 35 sportopleidingen kwalificeren voor werken in de kinderopvang?

>> Wist je dat je ook met de volgende opleidingen mag werken in de kinderopvang: Leefstijlcoach, Leidinggevende leisure & hospitality, Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg, Sociaal Cultureel Werk, Onderwijsondersteuner Omgangskunde, Danstherapie, Educatie en Kennismanagement Groene Sector, … en nog zoveel meer! 

Doe de diplomacheck kinderopvang of neem contact met ons op. We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden!

Vakantiewerk bij de buitenschoolse opvang Werk tijdens de zomervakantie twee of meer weken bij de buitenschoolse opvang en verdien je vakantiegeld! Wij hebben een uitdagende vakantiebaan voor enthousi...

Parttime
Friesland, Wolvega
Geplaatst 1 week geleden

Pedagogisch medewerker BSO & PO IKC Scholtens
Vind jij het belangrijk dat er wordt gewerkt vanuit één visie met korte lijntjes tussen leerkrachten en pedagogisch medewerkers? Ben jij iemand die opbloeit door het idee van werken op een IKC die focust op de gezondheid, ontwikkeling en welzijn van het kind? Lees snel verder!

Over het werk
Jij wordt gelukkig van blije gezichten! Wij werken met kinderparticipatie. Je beslist samen met de kinderen welke invulling er gegeven wordt aan de uitdagende en afwisselende activiteiten. Dit gaat van buiten spelen in de natuur, leuke workshops en actief ontspannen na schooltijd. 

Tijdens vakanties en studiedagen werken we met een gaaf VakantieZotheid programma. Dat is een feestje! Je kan je creativiteit kwijt in het bedenken van leuke uitjes, interessante workshops, een actief spel of uitdagende activiteit.

IKC - Scholtens
IKC Scholtens biedt Jenaplan onderwijs. Eigen&Wijzer verzorgt de kinderopvang. Binnen deze nauwe samenwerking bieden we samen kinderen van 0 – 13 jaar één plek voor onderwijs en opvang waarbij de ontwikkeling van ieder individu centraal staat. 

Bel of WhatsApp Nina van Acker (06 25 33 12 96), zij komt graag met je in contact!

Wij bieden jou
Een hecht en stabiel team waarmee je samenwerkt, een gezonde dosis humor en verder bieden wij:

 • Een arbeidsovereenkomst van 12-18 uur per week
 • Een salaris van €2539 - €3489 (salarisschaal 6) per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur
 • Ruime training en opleidingsmogelijkheden tot pedagogisch professional
 • Reiskostenvergoeding
 • 3% eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en een gratis sportabonnement via GoVital!

Over jouw kwaliteiten

Je bent enthousiast, creatief en weet verbinding te maken in iedere samenwerking. Verder:

 • Beschikt over NL taalniveau 3F;
 • Heb je een diploma in de kinderopvang of pedagogiek op MBO3/MBO4/HBO niveau;
 • Pre: Je beschikt over een VE-certificaat (of bent bereid deze te behalen). 

Over Eigen&Wijzer
Met meer dan 50 locaties in Nederland biedt Eigen&Wijzer liefdevolle en uitdagende kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen bouwen we aan (talent)ontwikkeling, groei, trots en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame, prettige ontwikkelomgeving. Ben jij een tikkeltje eigenwijs, ben je graag buiten en herken jij jezelf in onze visie? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Enthousiast geworden?

Bel of WhatsApp Nina van Acker (06 25 33 12 96), stuur je cv in via onze website of e-mail naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. We kijken ernaar uit!

Benieuwd naar het sollicitatieproces?

 1. Een match met jouw sollicitatie? Leuk! Dan word je gebeld voor een korte intake.
 2. Een klik! Dan volgt er een eerste gesprek op locatie met de locatiemanager.
 3. Zijn we beiden enthousiast? Ervaar hoe het is op de groep en loop een middag mee.
 4. Succesvolle meeloopdag gehad? Dan ontvang je een mooi aanbod!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker BSO, Pedagogisch medewerker PO

Pedagogisch medewerker BSO & PO IKC ScholtensVind jij het belangrijk dat er wordt gewerkt vanuit één visie met korte lijntjes tussen leerkrachten en pedagogisch medewerkers? Ben jij iemand die o...

Parttime
Amsterdam, Het Wijze Eiland
Geplaatst 1 week geleden

Pedagogisch Medewerker KDV Eigen&Wijzer Het Wijze Eiland

Krijg jij er energie van om kinderen van 0-4 jaar te ondersteunen in hun ontwikkeling en het ontdekken van hun talenten? Dan is deze functie écht wat voor jou!

Over het werk
Als pedagogisch medewerker word je blij van het stimuleren van creativiteit van de kinderen! Jij bent voor de kinderen het vertrouwde gezicht en een aanspreekpunt voor ouders/verzorgers, het onderwijs en externe samenwerkingspartners. 

Vanuit je hart, ervaring en kennis bied je kinderen van 0-4 jaar liefdevolle zorg, geborgenheid en ondersteuning die ze nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Jij weet als geen ander welke zorg kinderen nodig hebben. 

Nu al enthousiast? Bel recruiter Nina van Acker (06 25 33 12 96), zij komt graag met je in contact!

Het Wijze Eiland Amsterdam

Het Wijze Eiland ligt op het Cruquiuseiland in Amsterdam. Bij Het Wijze Eiland ligt de focus op de ontwikkeling van het kind. Als team zorgen we voor een veilige en uitdagende ontwikkelomgeving.  We vinden het belangrijk dat kinderen veel buiten kunnen spelen, ontdekken en ervaren, en we hanteren een gezond voedingsbeleid. 

Wij bieden jou

 • Een arbeidsovereenkomst van 24-27 uur
 • Een salaris conform cao Kinderopvang:  €2539 - €3489 per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur
 • Ruime training en opleidingsmogelijkheden als pedagogisch professional
 • Reiskostenvergoeding
 • 3% eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en een gratis sportabonnement bij Sportcity!

Over jouw kwaliteiten

Je bent enthousiast, creatief, je houdt van uitdaging en je bent een ware verbinder. Verder ben je beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag en heb je:

 • (Bijna) een diploma in de kinderopvang of pedagogiek op mbo 3/4 of hbo-niveau 
 • (Bijna) een diploma in sport-en bewegen op mbo of hbo niveau
 • Een taalniveau 3F Nederlands (een pré)

Waar kom je te werken?
Met meer dan 50 locaties in Nederland biedt Eigen&Wijzer liefdevolle en uitdagende kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen bouwen we aan (talent)ontwikkeling, groei, trots en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame, prettige ontwikkelomgeving. Ben jij een tikkeltje eigenwijs, ben je graag buiten en herken jij jezelf in onze visie? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Enthousiast geworden?

Bel of WhatsApp Nina van Acker (06 25 33 12 96), stuur je cv in via onze website of e-mail naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. We kijken ernaar uit!

Benieuwd naar het sollicitatieproces?

 1. Een match met jouw sollicitatie? Leuk! Dan word je gebeld voor een korte intake.
 2. Een klik! Dan volgt er een eerste gesprek op locatie met de locatiemanager.
 3. Zijn we beiden enthousiast? Ervaar hoe het is op de groep en loop een middag mee.
 4. Succesvolle meeloopdag gehad? Dan ontvang je een mooi aanbod!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker KDV

Pedagogisch Medewerker KDV Eigen&Wijzer Het Wijze Eiland Krijg jij er energie van om kinderen van 0-4 jaar te ondersteunen in hun ontwikkeling en het ontdekken van hun talenten? Dan is deze functi...

Parttime
Friesland, Sneek
Geplaatst 1 week geleden

Pedagogisch Medewerker BSO IKC Bonifatius Sneek
Vind jij werken met jonge kinderen het allerleukste wat er is en bruis je van originele ideeën? Dan zit je bij Eigen&Wijzer goed! Lees gauw verder! Dan is deze functie écht wat voor jou!

Over het werk
Als pedagogisch medewerker word jij blij van het uiten van jouw creativiteit én die van de kinderen! Jij bent voor de kinderen het vertrouwde gezicht en een aanspreekpunt voor ouders/verzorgers, het onderwijs en externe samenwerkingspartners. 

Je biedt sportieve en creatieve buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-13 jaar. Na een dag met jou komen de kinderen blij thuis. De kinderen leren dat je geen toptalent hoeft te zijn om van grote waarde te zijn voor je medespelers en plezier te beleven aan bewegen. En dat is belangrijk! Dit stimuleert de weerbaarheid, het zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. 

Tijdens vakanties en studiedagen werken we met een gaaf VakantieZotheid programma. Dat is een feestje! Je kan je creativiteit kwijt in het bedenken van leuke uitjes, een sportieve workshop of uitdagende activiteit.

Nu al enthousiast? Bel recruiter Nina van Acker (06 25 33 12 96), zij komt graag met je in contact!

IKC Bonifatius

IKC Bonifatius met locatie Bonne en locatie Bonnetop is een Integraal Kindcentrum waar onderwijs en opvang (KDV, PO, VE en BSO) samenkomen en werken vanuit één visie. 

Wij bieden jou

 • Een arbeidsovereenkomst van 12-22 uur per week (3, 4 of 5 middagen)
 • Een salaris conform cao Kinderopvang:  €2539 - €3489 per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur
 • Ruime training en opleidingsmogelijkheden als pedagogisch professional
 • Reiskostenvergoeding
 • 3% eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en een gratis sportabonnement via Go-Vital!

Over jouw kwaliteiten

Je bent enthousiast, creatief, je houdt van uitdaging en je bent een ware verbinder. Verder ben je beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag en/of vrijdag en heb je:

 • (Bijna) een diploma in de kinderopvang of pedagogiek op mbo 3/4 of hbo-niveau 
 • (Bijna) een diploma in sport-en bewegen op mbo of hbo niveau
 • Een taalniveau 3F Nederlands (een pré)

Waar kom je te werken?
Met meer dan 50 locaties in Nederland biedt Eigen&Wijzer liefdevolle en uitdagende kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen bouwen we aan (talent)ontwikkeling, groei, trots en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame, prettige ontwikkelomgeving. Ben jij een tikkeltje eigenwijs, ben je graag buiten en herken jij jezelf in onze visie? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Enthousiast geworden?

Bel of WhatsApp Nina van Acker (06 25 33 12 96), stuur je cv in via onze website of e-mail naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. We kijken ernaar uit!

Benieuwd naar het sollicitatieproces?

 1. Een match met jouw sollicitatie? Leuk! Dan word je gebeld voor een korte intake.
 2. Een klik! Dan volgt er een eerste gesprek op locatie met de locatiemanager.
 3. Zijn we beiden enthousiast? Ervaar hoe het is op de groep en loop een middag mee.
 4. Succesvolle meeloopdag gehad? Dan ontvang je een mooi aanbod!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch Medewerker BSO IKC Bonifatius SneekVind jij werken met jonge kinderen het allerleukste wat er is en bruis je van originele ideeën? Dan zit je bij Eigen&Wijzer goed! Lees gauw verder! ...

Ben jij in staat mensen, onze pedagogische visie en kwaliteit binnen onze kinderopvanglocaties in Maarssen te verbinden? Ben jij de ervaren VE coach die wij zoeken? Dan is dit jouw vacature!

Dit ga je doen

Als Pedagogisch Coach VE ga je jouw persoonlijke vaardigheden inzetten op de ontwikkelbehoefte van je collega, waarbij gelijkwaardigheid in contact een belangrijke pijler is. Hiervoor dien je je continu sensitief en responsief af te stemmen op onze visie en beleid en dat wat de pedagogisch medewerker nodig heeft.

Je creëert een veilige coachrelatie ter bevordering van het eigen leerproces. Om dit te kunnen bewerkstelligen ben jij volledig op de hoogte van wetgeving rondom pedagogisch coachen en heb je kennis van vroeg- en voorschoolse educatie. Het opstellen van een jaar- en coachplan hoort bij jouw takenpakket.


Peuteropvang in Maarssen

Met jouw VE kwalificatie beschik jij over kennis in het werken met een voorschools ontwikkelprogramma. Je coacht hierin de peutergroepen in Maarssen. De locaties zijn KDV Speelstede, KC De Klaroen (BSO/PO), IKC ’t Bontenest (BSO/PO) & KDV Robinson.

Bel of app Nina van Acker 06 25 33 12 96 (recruiter Eigen&Wijzer), zij komt graag met je in contact! 


Dit bieden wij jou

Een baan waarin je avonturen beleeft, uitdagingen krijgt en zelf altijd in ontwikkeling blijft. Als ervaren pedagogisch coach krijg je een vaste positie in een fijn team. We bieden jou:

 • Een arbeidsovereenkomst van 24-32 uur, verdeeld over 4 dagen
 • Een salaris conform cao Kinderopvang: €3028 - €4220 per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur
 • Ruime training en opleidingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 3% eindejaarsuitkering;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en een gratis sportabonnement bij SportCity!

Dit breng je mee

Je bent een ambitieuze professional die beschikt over coachende vaardigheden en een analytisch vermogen. Daarnaast kun je goed samenwerken en beschik je over organisatorische kwaliteiten. 

Verder heb je:

 • Een diploma Pedagogisch Coach of HBO Pedagogiek 
 • De ABC-basistraining VVE is een sterke pré
 • Je hebt kennis en ervaring met ve (Startblokken een pré)

Je wilt aan de slag!
Bel of app Nina van Acker 06 25 33 12 96 (recruiter Eigen&Wijzer), stuur je cv in via onze website of stuur een e- mail met je cv naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. Naast een gesprek is een dagdeel meelopen, ook onderdeel van onze kennismaking.

Wij zijn Eigen&Wijzer
Bij > 50 unieke locaties in Nederland biedt Eigen&Wijzer liefdevolle, uitdagende en ontwikkelingsgerichte kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen bouwen  we aan (talent)ontwikkeling, groei, trots en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame, prettige ontwikkelomgeving. Ben jij een tikkeltje eigenwijs, ben je graag buiten en herken jij jezelf in onze visie? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch coach
ID240522001

Ben jij in staat mensen, onze pedagogische visie en kwaliteit binnen onze kinderopvanglocaties in Maarssen te verbinden? Ben jij de ervaren VE coach die wij zoeken? Dan is dit jouw vacature! Dit ga je...

Parttime
Hollandsche Rading
Geplaatst 2 weken geleden

Pedagogisch medewerker Het Buitenbos
Ben jij iemand die opbloeit door het idee van werken op een groene BSO? Vind jij het belangrijk dat kinderen tijd in de natuur besteden? Dan is deze vacature wat voor jou!

Over het werk
Als pedagogisch medewerker word jij blij van het uiten van jouw creativiteit én die van de kinderen! Jij bent voor de kinderen het vertrouwde gezicht en een aanspreekpunt voor ouders/verzorgers, het onderwijs en externe samenwerkingspartners. 

Je biedt kinderen (4-13 jaar) na schooltijd, op studiedagen en in de vakanties een uitdagend activiteitenaanbod. Denk hierbij aan veel buiten zijn, spoorzoeken, spelletjes, wandelen, hutten bouwen en picknicken. 

Tijdens vakanties werken we met een gaaf VakantieZotheid programma. Naast het organiseren van leuke activiteiten en interessante workshops, zijn er veel mogelijkheden om met de kinderen en je collega’s eropuit te gaan de natuur voor een uitdagende activiteit of onder te dompelen in cultuur, sport en spel. 

Nu al enthousiast? Bel recruiter Nina van Acker (06 25 33 12 96), zij komt graag met je in contact!

BSO Het Buitenbos

BSO Het Buitenbos is gelegen in de natuur in Hollandsche Rading waar kinderen vrijuit kunnen spelen of ontspannen. Buiten spelen staat voorop, op het schoolplein, in het naastgelegen bos of op de sportvelden naast de school. Voor ieder kind is er de mogelijkheid om uitgedaagd te worden en ontwikkelen ze een rijke fantasie.

Wij bieden jou

 • Een arbeidsovereenkomst van 12 uur, verdeeld over 3 dagen
 • Een salaris conform cao Kinderopvang:  €2539 - €3489 per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur
 • Ruime training en opleidingsmogelijkheden als pedagogisch professional
 • Reiskostenvergoeding
 • 3% eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en een gratis sportabonnement bij SportCity!

Over jouw kwaliteiten

Je bent enthousiast, creatief, je houdt van uitdaging en je bent een ware verbinder.
Verder ben je beschikbaar op maandag, dinsdag en donderdagmiddag en heb je:

 • (Bijna) een diploma in de kinderopvang of pedagogiek op mbo 3/4 of hbo-niveau 
 • (Bijna) een diploma in sport-en bewegen op mbo of hbo niveau
 • Een taalniveau 3F Nederlands (een pré)

Over Eigen&Wijzer
Met 50 unieke locaties in Nederland is Eigen&Wijzer meer dan kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen bouwen we aan (talent)ontwikkeling, groei, trots en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame, prettige ontwikkelomgeving. Ben jij een tikkeltje eigenwijs, ben je graag buiten en herken jij jezelf in onze visie? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Enthousiast geworden?

Bel of WhatsApp Nina van Acker (06 25 33 12 96), stuur je cv in via onze website of e-mail naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. We kijken ernaar uit!

Benieuwd naar het sollicitatieproces?

 1. Een match met jouw sollicitatie? Leuk! Dan word je gebeld voor een korte intake.
 2. Een klik! Dan volgt er een eerste gesprek op locatie met de locatiemanager.
 3. Zijn we beiden enthousiast? Ervaar hoe het is op de groep en loop een middag mee.
 4. Succesvolle meeloopdag gehad? Dan ontvang je een mooi aanbod!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch medewerker Het BuitenbosBen jij iemand die opbloeit door het idee van werken op een groene BSO? Vind jij het belangrijk dat kinderen tijd in de natuur besteden? Dan is deze vacature wat vo...

Parttime
KDV/BSO De Pinkenstal, Loosdrecht
Geplaatst 2 weken geleden

Pedagogisch medewerker De Pinkenstal Loosdrecht
Weet jij kinderen vanaf 4 jaar creatief uit te dagen? Vind jij het leuk om kinderen op een spelende wijze te laten ontwikkelen? Reageer direct!

Over het werk
Je biedt sportieve en creatieve buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-13 jaar. Jouw intentie is dat zij blij thuiskomen. De kinderen leren dat je geen toptalent hoeft te zijn om van grote waarde te zijn voor je medespelers en plezier te beleven aan bewegen. En dat is belangrijk! Dit stimuleert de weerbaarheid, het zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. 

Tijdens vakanties en studiedagen werken we met een gaaf VakantieZotheid programma. Dat is een feestje! Je kan je creativiteit kwijt in het bedenken van leuke uitjes, bijvoorbeeld in de natuur of naar Beeld & Geluid. 

Nu al enthousiast? Bel recruiter Nina van Acker (06 25 33 12 96), zij komt graag met je in contact!

De Pinkenstal

De Pinkenstal is zowel een KDV als BSO. Het is een creatieve verbindingsplek voor zowel de kinderen als collega’s. Er worden veel creatieve workshops gegeven op het gebied van dans, toneel, schilderen, kleien, etc. En de collega’s en kinderen gaan veel de natuur in tijdens de vakantieweken. 

Wij bieden jou

 • Een arbeidsovereenkomst van 12 uur, verdeeld over 3 middagen (ma, di/wo & vr)
 • Een salaris conform cao Kinderopvang: €2539 - €3489 per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur
 • Ruime training en opleidingsmogelijkheden als pedagogisch professional
 • Reiskostenvergoeding
 • 3% eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en een gratis sportabonnement bij SportCity!

Dit breng je mee

Je bent enthousiast, creatief en jij kan kinderen volgen en verder coachen om hun talenten te ontwikkelen. Ervaring met werken in de kinderopvang of sport- of muziekvereniging is een pré. Verder heb je:

 • (Bijna) een diploma in de kinderopvang of pedagogiek op mbo 3/4 of hbo-niveau 
 • (Bijna) een diploma in sport-en bewegen op mbo of hbo niveau
 • Een NL taalniveau 3F (een pré)

Waar kom je te werken?
Met 50 unieke locaties in Nederland is Eigen&Wijzer meer dan kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen bouwen we aan (talent)ontwikkeling, groei, trots en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame, prettige ontwikkelomgeving. Ben jij een tikkeltje eigenwijs, ben je graag buiten en herken jij jezelf in onze visie? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Enthousiast geworden?

Bel of WhatsApp Nina van Acker (06 25 33 12 96), stuur je cv in via onze website of e-mail naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. We kijken ernaar uit!

Benieuwd naar het sollicitatieproces?

 1. Een match met jouw sollicitatie? Leuk! Dan word je gebeld voor een korte intake.
 2. Een klik! Dan volgt er een eerste gesprek op locatie met de locatiemanager.
 3. Zijn we beiden enthousiast? Ervaar hoe het is op de groep en loop een middag mee.
 4. Succesvolle meeloopdag gehad? Dan ontvang je een mooi aanbod!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch medewerker De Pinkenstal LoosdrechtWeet jij kinderen vanaf 4 jaar creatief uit te dagen? Vind jij het leuk om kinderen op een spelende wijze te laten ontwikkelen? Reageer direct! Over het ...

Parttime
Friesland, Woudsend
Geplaatst 2 weken geleden

Pedagogisch medewerker PO en BSO  Eigen&Wijzer IKC Tusken de Marren Woudsend 

Wil jij kindvolgend werken met een visie waar de ontwikkeling van het kind centraal staat gedurende de belangrijkste kinderjaren? Pak je kans en bouw mee aan ons gloednieuwe IKC! 

Over het werk
Vanuit je hart, ervaring en kennis bied je kinderen van 2-13 jaar liefdevolle zorg, geborgenheid en ondersteuning die ze nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Jij weet als geen ander welke zorg kinderen nodig hebben en je handelt kindvolgend. Wij laten ons inspireren door pedagoog Emmi Pikler en zien ieder kind als een ‘competent kind’, dat van nature de behoefte heeft om zich te ontwikkelen, vanuit een innerlijke drijfveer. Van baby’s tot basisschoolkinderen, jij weet jouw ervaring in te zetten en laat de kinderen participeren in de thema’s en activiteiten.

Tijdens vakanties en studiedagen werken we met een gaaf VakantieZotheid programma. Dat is een feestje! Samen met de kinderen kan je creativiteit kwijt in het bedenken van leuke uitjes, een sportieve workshop of uitdagende activiteit.

Nu al enthousiast? Bel recruiter Nina van Acker (06 25 33 12 96), zij komt graag met je in contact!

IKC Tusken de Marren Woudsend

IKC Tusken de Marren is het nieuwste IKC binnen Eigen&Wijzer Friesland. Het onderwijs en de kinderopvang werken samen vanuit de visie dat ieder kind eigen is en wijzer kan groeien en dat we daarin samen sterk staan! 

Wij bieden jou

 • Een arbeidsovereenkomst van 16-20 uur, verdeeld over 3-4 dagen
 • Een salaris conform cao Kinderopvang:  €2539 - €3489 per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur
 • Ruime training en opleidingsmogelijkheden als pedagogisch professional
 • Reiskostenvergoeding
 • 3% eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en een gratis sportabonnement bij SportCity of Go-Vital)!

Over jouw kwaliteiten

Je bent enthousiast, creatief, je houdt van uitdaging en je bent een ware verbinder. Verder heb je:

 • Een diploma in de kinderopvang of pedagogiek op mbo 3/4 of hbo-niveau 
 • Een taalniveau 3F Nederlands (een pré)

Over Eigen&Wijzer
Met meer dan 50 locaties in Nederland biedt Eigen&Wijzer liefdevolle en uitdagende kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen bouwen we aan (talent)ontwikkeling, groei, trots en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame, prettige ontwikkelomgeving. Ben jij een tikkeltje eigenwijs, ben je graag buiten en herken jij jezelf in onze visie? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Enthousiast geworden?

Bel of WhatsApp Nina van Acker (06 25 33 12 96), stuur je cv in via onze website of e-mail naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. We kijken ernaar uit!

Benieuwd naar het sollicitatieproces?

 1. Een match met jouw sollicitatie? Leuk! Dan word je gebeld voor een korte intake.
 2. Een klik! Dan volgt er een eerste gesprek op locatie met de locatiemanager.
 3. Zijn we beiden enthousiast? Ervaar hoe het is op de groep en loop een middag mee.
 4. Succesvolle meeloopdag gehad? Dan ontvang je een mooi aanbod!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker BSO, Pedagogisch medewerker PO

Pedagogisch medewerker PO en BSO  Eigen&Wijzer IKC Tusken de Marren Woudsend  Wil jij kindvolgend werken met een visie waar de ontwikkeling van het kind centraal staat gedurende de belan...

Parttime
Bolsward, Friesland
Geplaatst 2 weken geleden

Pedagogisch Medewerker groene kinderopvang JKC De Opbouw Bolsward
Wil jij werken in een groene opvang en is jouw motto ‘slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding’? Wil jij werken op alle groepen (0-13 jaar) binnen het JKC en heb je ook een ve-certificaat? Dan is deze functie écht wat voor jou!

Over het werk
Je krijgt een rol als pedagogisch professional bij het kinderdagverblijf (0-4 jaar inclusief peuteropvang en VE) en de buitenschoolse opvang (4-13 jaar). Als pedagogisch medewerker word jij blij van het uiten van jouw creativiteit én die van de kinderen! Je biedt geborgenheid en ondersteuning die de kinderen nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Wij laten ons inspireren door pedagoog Emmi Pikler en zien ieder kind als een ‘competent kind’, dat van nature de behoefte heeft om zich te ontwikkelen, vanuit een innerlijke drijfveer. 

Tijdens vakanties en studiedagen werken we met een gaaf VakantieZotheid programma. Dat is een feestje! Je kan je creativiteit kwijt in het bedenken van leuke uitjes, een sportieve workshop of uitdagende activiteit.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor de ouders. Je bent positief ingesteld en werkt plezierig en actief samen binnen het JKC met je collega’s, onderwijs en externe samenwerkingspartners. 

Nu al enthousiast? Bel recruiter Nina van Acker (06 25 33 12 96), zij komt graag met je in contact!

JKC De Opbouw Bolsward

Jenaplan Kindcentrum De Opbouw in Bolsward is erop gericht dat ieder kind uniek is, zichzelf mag zijn en talenten kan laten groeien. Bij JKC De Opbouw is de natuur een belangrijke peiler! Wij zijn veel buiten met de kinderen, want natuurbeleving en buiten spelen zijn belangrijk voor een gezonde ontwikkeling van kinderen.

Wij bieden jou

 • Een arbeidsovereenkomst van 28-32 uur, dagen in overleg
 • Een salaris conform cao Kinderopvang:  €2539 - €3489 per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur
 • Ruime training en opleidingsmogelijkheden als pedagogisch professional
 • Reiskostenvergoeding
 • 3% eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en een gratis sportabonnement bij SportCity/Go-Vital!

Over jouw kwaliteiten

Je bent enthousiast, creatief, je houdt van uitdaging en je bent een ware verbinder. Verder sta jij met je ‘voeten in de klei’ en heb je:

 • Een diploma in de kinderopvang of pedagogiek op mbo 3/4 of hbo-niveau 
 • Een ve-certificaat en kennis en ervaring met vve (Startblokken een pré) 
 • Een taalniveau 3F Nederlands (een pré)

Over Eigen&Wijzer
Met meer dan 50 locaties in Nederland biedt Eigen&Wijzer liefdevolle en uitdagende kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen bouwen we aan (talent)ontwikkeling, groei, trots en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame, prettige ontwikkelomgeving. Ben jij een tikkeltje eigenwijs, ben je graag buiten en herken jij jezelf in onze visie? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Enthousiast geworden?

Bel of WhatsApp Nina van Acker (06 25 33 12 96), stuur je cv in via onze website of e-mail naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. We kijken ernaar uit!

Benieuwd naar het sollicitatieproces?

 1. Een match met jouw sollicitatie? Leuk! Dan word je gebeld voor een korte intake.
 2. Een klik! Dan volgt er een eerste gesprek op locatie met de locatiemanager.
 3. Zijn we beiden enthousiast? Ervaar hoe het is op de groep en loop een middag mee.
 4. Succesvolle meeloopdag gehad? Dan ontvang je een mooi aanbod!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker BSO, Pedagogisch medewerker KDV, Pedagogisch medewerker PO

Pedagogisch Medewerker groene kinderopvang JKC De Opbouw BolswardWil jij werken in een groene opvang en is jouw motto ‘slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding’? Wil jij werken op alle gro...

Parttime
Friesland, Sneek
Geplaatst 2 weken geleden

Pedagogisch medewerker allround 0-13 jaar Eigen&Wijzer IKC Bonifatius Sneek

Ben jij de pedagogische professional die plezier heeft in het volgen van de ontwikkeling van het kind? Wil jij zowel met baby’s, peuters als met basisschoolkinderen werken binnen een IKC? Dan is deze vacature voor jou! 

Over het werk
Vanuit je hart, ervaring en kennis biedt je kinderen van 0-13 jaar liefdevolle zorg, geborgenheid en ondersteuning die ze nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Jij weet als geen ander welke zorg kinderen nodig hebben en je handelt kindvolgend. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de ouders. Je bent positief ingesteld en begrijpt dat samenwerking met collega’s belangrijk is. Wij laten ons inspireren door pedagoog Emmi Pikler en zien ieder kind als een ‘competent kind’, dat van nature de behoefte heeft om zich te ontwikkelen, vanuit een innerlijke drijfveer.

IKC Bonifatius 

IKC Bonifatius met locatie Bonne en locatie Bonnetop is een Integraal Kindcentrum waar onderwijs en opvang (KDV, PO, VE en BSO) samenkomen en werken vanuit één visie. 

Bel of WhatsApp Marinthe Luyckx-van den Berg  (0621364538), zij komt graag met je in contact!

Wij bieden jou

 • Een arbeidsovereenkomst van 20-28 uur per week
 • Een salaris van €2539 - €3489 (salarisschaal 6) per maand op basis van 36 uur
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en een gratis sportabonnement!
 • 3% eindejaarsuitkering
 • Ruime training en opleidingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding

Over jouw kwaliteiten

Je bent enthousiast, creatief, je houdt van uitdaging en je vindt zowel de ontwikkeling van het kind als jezelf belangrijk. Ook ben je flexibel en bereid om in te vallen buiten je reguliere werktijden. Verder beschik je over:

 • Een diploma in de kinderopvang of pedagogiek op MBO3/MBO4/HBO niveau
 • Taalniveau Nederlands 3F

Over Eigen&Wijzer

Met > 50 locaties in Nederland biedt Eigen&Wijzer liefdevolle en uitdagende kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen bouwen we aan (talent)ontwikkeling, groei, trots en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame, prettige ontwikkelomgeving. Ben jij een tikkeltje eigenwijs, ben je graag buiten en herken jij jezelf in onze visie? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Enthousiast geworden?

Bel of WhatsApp Marinthe (06 21 36 45 38), stuur je cv in via onze website of e-mail naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. We kijken ernaar uit!

Benieuwd naar het sollicitatieproces?

 1. Een match met jouw sollicitatie? Leuk! Dan word je gebeld voor een korte intake.
 2. Een klik! Dan volgt er een eerste gesprek op locatie met de locatiemanager.
 3. Zijn we beiden enthousiast? Ervaar hoe het is op de groep en loop een middag mee.
 4. Succesvolle meeloopdag gehad? Dan ontvang je een mooi aanbod!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker BSO, Pedagogisch medewerker KDV, Pedagogisch medewerker PO

Pedagogisch medewerker allround 0-13 jaar Eigen&Wijzer IKC Bonifatius Sneek Ben jij de pedagogische professional die plezier heeft in het volgen van de ontwikkeling van het kind? Wil jij zowel met...

Parttime
Hoenderloo
Geplaatst 3 weken geleden

Pedagogisch medewerker BSO - IKC Hei & Bos (snel beschikbaar in juli/augustus)

Wil jij deze zomer onze groep extra ondersteunen? Vind jij het belangrijk dat kinderen tijd in de natuur besteden? Ben jij iemand die opbloeit door het idee van werken op een groene BSO? Lees snel verder!

Over het werk
Jij wordt gelukkig van blije gezichten in de natuur! Je verzorgt na schooltijd een uitdagend, afwisselend programma waar natuur en natuurbeleving centraal staat. Voor kinderen van 4-13 jaar is dit de ideale omgeving om te starten met het ontdekken van de wereld, zich te verwonderen over de pracht van de natuur en plezier te beleven aan buiten zijn. Jij gaat ervoor zorgen dat de kinderen een stabiele basis opbouwen van een gezond leven: buiten in de natuur. 

Tijdens vakanties en studiedagen werken we met een gaaf VakantieZotheid programma. Dat is een feestje! Je kan je creativiteit kwijt in het bedenken van leuke uitjes, een sportieve workshop of uitdagende activiteit.

BSO - IKC Hei & Bos
Onderwijs en de kinderopvang van Eigen&Wijzer (PO/KDVBSO) vormen samen Integraal Kind Centrum Hei & Bos. Het IKC kenmerkt zich door het groene karakter en is daarmee uniek in Hoenderloo. De kinderen hebben toegang tot een uitgebreid aanbod aan buitenactiviteiten, natuurbeleving en lekker bewegen.

Enthousiast? Bel of app Mirjam van den Heuvel (06 25 11 96 13), zij komt graag met je in contact!

Wij bieden jou
Een fijn team waarmee je samenwerkt vanuit een groene visie. Verder bieden wij:

 • Een arbeidsovereenkomst van 12 uur pw (3 vaste middagen);
 • Een salaris van €2539 - €3489 (salarisschaal 6) per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur;
 • Ruime training en opleidingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 3% eindejaarsuitkering;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en een gratis sportabonnement bij SportCity!

Over jouw kwaliteiten

Je bent enthousiast, je spendeert graag tijd in de natuur en weet verbinding te maken in iedere samenwerking. Verder:

 • Ben je snel beschikbaar (juli 2024).
 • Heb je Beschik je over een diploma in de kinderopvang of pedagogiek op MBO3/MBO4/HBO niveau

Wanneer je een sportopleiding doet, dan kom je ook in aanmerking voor deze functie!

Over Eigen&Wijzer
Met > 50 locaties in Nederland biedt Eigen&Wijzer liefdevolle en uitdagende kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen bouwen we aan (talent)ontwikkeling, groei, trots en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame, prettige ontwikkelomgeving. Ben jij een tikkeltje eigenwijs, ben je graag buiten en herken jij jezelf in onze visie? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Enthousiast geworden?
Bel of WhatsApp Mirjam van den Heuvel (06 25 11 96 13), stuur je cv in via onze website of e-mail naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. We kijken ernaar uit!

Benieuwd naar het sollicitatieproces?

 1. Een match met jouw sollicitatie? Leuk! Dan word je gebeld voor een korte intake.
 2. Een klik! Dan volgt er een eerste gesprek op locatie met de locatiemanager.
 3. Zijn we beiden enthousiast? Ervaar hoe het is op de groep en loop een middag mee.
 4. Succesvolle meeloopdag gehad? Dan ontvang je een mooi aanbod!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch medewerker BSO – IKC Hei & Bos (snel beschikbaar in juli/augustus) Wil jij deze zomer onze groep extra ondersteunen? Vind jij het belangrijk dat kinderen tijd in de natuur bested...

 • Combinatiebanen mogelijk

 • Interne opleidingen en trainingen

 • Gratis vitaliteitsprogramma bij SportCity

 • Salaris conform CAO kinderopvang

 • Hechte teams

 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Begeleiding pedagogisch coach

 • Erkend leerbedrijf

Collega’s aan het woord

Sfeerimpressie van onze opvang

Inspiratiedag pedagogisch managers

Groene kinderopvang