locatiecoordinator Solange Dongen

Solange van Dongen

Locatiecoördinator

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp | 035-5820579
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

BSO De Pinkenstal

Lindelaan 106
1231CN Loosdrecht
LRK: 126757987

Solange van Dongen

Locatiecoördinator

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp | 035-5820579
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

BSO De Pinkenstal

Lindelaan 106
1231CN Loosdrecht
LRK: 126757987
 • Moderne locatie

  Lichte inrichting, ruime groepsruimtes

 • Kinderen van alle basisscholen

  Nieuwe vriendjes maken bij de BSO

 • Twee BSO groepen

  Ingedeeld naar leeftijd

 • Ieder kind heeft een mentor

  Ontwikkeling en welzijn staan centraal

 • VakantieZotheid programma

  Iedere vakantie is het feest

Talentontwikkeling door uit te dagen

Spelenderwijs leren en ontdekken

BSO De Pinkenstal is samen met de kinderdagopvang gevestigd in een modern pand. Het is een ruim, licht en overzichtelijk gebouw. De BSO heeft een ruime buitenruimte met grote houten banken en tafels, moestuin bakken, een trampoline, een klimrek en veel ruimte om lekker te spelen. In samenwerking met de naastgelegen basisschool de Sterrenwachter gebruiken wij ook het schoolplein en de gymzaal voor actieve (buiten)activiteiten. Overdag zit in de BSO-ruimte de kleuterafdeling van de Sterrenwachter. Zo zijn de eerste stappen naar het te vormen Integraal Kindcentrum reeds gezet.

Uitdagende binnen- en buitenruimte

De groepsruimtes van de buitenschoolse opvang zijn ruim en licht. De BSO biedt zo volop mogelijkheden om lekker zelf te spelen in de poppen-/keukenhoek of blokkenhoek of om je even terug te trekken met een boekje op een comfortabele bank. De centrale hal is ruim en biedt volop mogelijkheid voor allerlei soorten workshops en activiteiten. Het podium wordt veel gebruikt door de kinderen om een voorstelling op voor te bereiden of samen te dansen. Het atelier biedt alle benodigdheden en ruimte om creatief aan de slag te gaan. Iedere groepsruimte beschikt over een eigen keuken, zo ruikt het geregeld heerlijk bij de BSO wanneer er taart wordt gebakken of soep wordt gekookt.

Van creatief tot muziek

In ons atelier beschikken we over uitgebreide mogelijkheden om leuke creatieve workshops te geven. Solderen, schilderen, hout bewerken, gipsen, klei, noem het maar op. De kinderen worden uitgedaagd mee te denken over activiteiten en worden betrokken bij de aanschaf van nieuw spelmateriaal. De ruime tuin wordt veel gebruikt om lekker in te spelen of een workshop te volgen. Zo hebben de kinderen daar al kennis gemaakt met dans, drumble dance en capoeira.

Tijdens de vakanties stellen alle BSO’s van Eigen&Wijzer in Loosdrecht een uniek VakantieZotheid programma samen. Naast uitdagende activiteiten staan er leuke uitstapjes op het programma naar bijvoorbeeld Beeld & Geluid, Sam Sam, een boerderij, de ijsbaan. We gaan spoorzoeken met een picknick op de hei, leren nieuwe vaardigheden tijdens creatieve workshops en maken zelf de lekkerste taarten. Iedere vakantie heeft een thema; circus, theater, strand. Door ook te zorgen voor genoeg ontspanning en kinderen hun eigen keuzes te laten maken krijgen de kinderen het unieke vakantiegevoel.

Integraal Kindcentrum

Eigen&Wijzer is door haar hoge kwaliteit in kinderopvang en ervaring met het opzetten van een Integraal Kind Centrum, gevraagd om de samenwerking met de basisscholen in Nieuw-Loosdrecht te intensiveren in twee Integraal Kind Centra. Leerkrachten en pedagogisch medewerkers vormen in een IKC één team en werken nauw samen om kinderen een doorgaande leerlijn te bieden. Er wordt momenteel hard aan gewerkt om samen met basisschool de Linde en basisschool de Sterrenwachter een IKC te vormen. Het is alleen nog wachten op een prachtige gebouw waar het nieuwe IKC in gehuisvest kan worden!

Openingstijden

BSO: ma-vr vanaf sluitingstijd basisschool – 18:30u.

VSO: ma-vr van 7:15 – 8:30u.

Schoolvakanties (Noord) en studiedagen

BSO: op alle werkdagen 8.15-18.30u.

Sluitingsdagen 2023
2e paasdag: maandag 10 april
Koningsdag: donderdag 27 april
Hemelvaartsdag: donderdag 18 mei
2e pinksterdag: maandag 29 mei
1e kerstdag: maandag 25 december
2e kerstdag: dinsdag 26 december

Impressie

Kom kennismaken!

Kom de sfeer proeven bij deze gezellige BSO of schrijf uw kind direct in