locatiecoordinator Ria Oort

Ria Oord

Locatiecoördinator

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp | 035-5820579
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

KDV De Pinkenstal

Lindelaan 106
1231CN Loosdrecht
LRK: 202850572

Ria Oord

Locatiecoördinator

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp | 035-5820579
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

KDV De Pinkenstal

Lindelaan 106
1231CN Loosdrecht
LRK: 202850572
 • Dagelijks buitenspelen

  Gezond en bevordert de ontwikkeling

 • Gezonde voeding

  Vers fruit, bruin brood en biologische producten

 • Spelenderwijs leren

  Uitdagende activiteiten

 • Nieuw Integraal Kindcentrum

  Opvang en onderwijs ontwikkelen samen een nieuw IKC

Op weg naar groei en ontwikkeling

Kinderopvang met zorg en aandacht voor ieder kind.

Bij Eigen&Wijzer kunnen kinderen zich op eigen wijze ontwikkelen en wijzer worden. Kinderen voelen zich bij ons thuis, spelen met leeftijdsgenoten, ontspannen, worden uitgedaagd en ontdekken hun talenten. Wij bieden kinderen op elk niveau een grote variëteit aan activiteiten en werken hiervoor lokaal samen. Onze deskundige medewerkers wijzen de kinderen daarbij de weg. Wij denken niet in snelle langzame of gemiddelde kinderen, wij kennen enkel unieke kinderen. Piramide biedt ieder kind de mogelijkheid in eigen tempo optimaal te ontwikkelen en biedt pedagogisch medewerkers handvatten om activiteiten aan te bieden die passen bij de behoeften van het kind. Piramide loopt door in de basisschool, waardoor de overdacht naar de leerkracht soepel verloopt.

De Pinkenstal ontleent zijn naam aan een voormalige pinkenstal waarin onze kinderopvang vele jaren geleden is gestart. In 2003 hebben wij het lichte en overzichtelijk dagverblijf aan de Lindelaan in gebruik genomen. De Pinkenstal is een moderne locatie waar kinderen van 0-4 jaar volop de ruimte hebben om te ontdekken, te ontwikkelen en samen te spelen. Iedere groep heeft een eigen buitenruimte met o.a. een zandbak, buitenboxen en veel uitdagende speelmaterialen. In De Pinkenstal bieden wij ook buitenschoolse opvang aan voor kinderen van 4-8 jaar.

Baby- en dreumesgroepen

De Pinkenstal beschikt over een babygroep, een dreumesgroep en een babydreumesgroep. De grote open ruimten met uitdagend speelgoed, zachte vloermatten en frisse uitstraling zijn zo ingericht dat kinderen worden gestimuleerd te proberen en te ontdekken. Iedere groep beschikt over meerdere slaapkamers en enkele buiten slaapplekken in de aangrenzende buitenspeelruimte.

Peutergroepen 2-4 jaar

De peutergroepen, de Busy Bees en de Dancing Ducks, grenzen aan de centrale speelhal. Iedere groepsruimte heeft verschillende speelhoeken met uitdagend speelgoed. De dagritme kaarten laten kinderen zien wat er op de dag allemaal gaat gebeuren. Er zijn vaste momenten om fruit te eten, een boterham te eten en of te drinken aan de grote tafel. Iedere dag worden er activiteiten georganiseerd die leuk en leerzaam zijn. We spelen spelletjes, knutselen, zingen liedjes en er is volop tijd om zelf te ontdekken en te ervaren. Rennen, bellen blazen, spelen met zand en nog veel meer doen we dagelijks in de grote afgesloten tuin.

Wanneer kinderen 4 jaar worden zien wij hen graag terug bij de buitenschoolse opvang, bij De Pinkenstal of bij een van onze andere BSO’s in Loosdrecht. Onze pedagogisch medewerkers halen de kinderen op bij iedere basisschool in Loosdrecht. Ook vangen wij kinderen op van enkele scholen in Hilversum.

Integraal Kindcentrum

Eigen&Wijzer is door haar hoge kwaliteit in kinderopvang en ervaring met het opzetten van een Integraal Kind Centrum, gevraagd om de samenwerking met de basisscholen in Nieuw-Loosdrecht te intensiveren in twee Integraal Kind Centra. Leerkrachten en pedagogisch medewerkers vormen in een IKC één team en werken nauw samen om kinderen een doorgaande leerlijn te bieden. De Pinkenstal vormt samen met basisscholen de Linde en de Sterrenwachter een IKC. In de toekomst wordt hiervoor een nieuw pand ontwikkelt en worden opvang en onderwijs geboden op één locatie. Wij vertellen er graag meer over tijdens een rondleiding door onze mooie locatie!

Openingstijden

KDV ma-vr: 7.15-18.30u.
VSO ma-vr: 7.15-8.30u.
BSO: sluitingstijd school-8.30u.

Schoolvakanties (Noord):
KDV ma-vr: 7.15-18.30u.
VSO ma-vr: 7.15-8.30u.
BSO ma-vr: 8.15-18.30u.

Sluitingsdagen 2024
Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari 2024
Tweede paasdag: maandag 1 april 2024
Hemelvaartsdag: donderdag 9 mei 2024
Tweede pinksterdag: maandag 20 mei 2024
Kerstmis: woensdag 25 en donderdag 26 december 2024

Dinsdag 24 december en dinsdag 31 december sluit de opvang om 17.00u.

Impressie

Kom kennismaken!

Kom sfeer proeven of schrijf uw kind direct in