Moniek

Moniek Zeldenrijk

Locatie assistent

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

Sportcomplex Hallinckveld

Rading 194
1231 KE Loosdrecht
LRK: 172324956

Moniek Zeldenrijk

Locatie assistent

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

Sportcomplex Hallinckveld

Rading 194
1231 KE Loosdrecht
LRK: 172324956
 • Uniek thema BSO

  Actief ontspannen buiten schooltijd

 • Sporten en buitenactiviteiten

  4000 m² buitenruimte

 • Sociaal, emotioneel en fysiek sterker groeien

  Van eigen verantwoordelijkheid en samenspel tot doorzettings- en uithoudingsvermogen

 • Aandacht voor een gezonde levensstijl

  Gezonde voeding, buiten, bewegen

 • VakantieZotheid programma

  Iedere vakantie is het feest

 • Ieder kind heeft een mentor

  Ontwikkeling en welzijn staan centraal

Unieke BSO met sport en (samen)spel

Opvang voor kinderen van 6 tot 13 jaar

Sportcomplex Hallinckveld is de unieke locatie voor twee BSO’s van Eigen&Wijzer. Voor kinderen van 6-8 jaar is de SportBSO de uitgelezen mogelijkheid om te bewegen en kennis te maken met verschillende sporten. De 8+ groep is voor kinderen die weten wat ze willen. Ze hebben inspraak in de activiteiten, kunnen zich inschrijven voor leuke workshops en worden uitgedaagd om deel te nemen aan sportieve activiteiten.

Sport BSO 6-8 jaar

De Sport BSO is gehuisvest in het Businesshome van de sportvereniging. Er is een huiselijke sfeer gecreëerd en er zijn diverse spelmaterialen aanwezig. Echter de focus van deze BSO ligt op sportieve buitenactiviteiten. Wij vinden het belangrijk dat kinderen voldoende sporten en bewegen. De positieve effecten op de motorische en sociale ontwikkeling van het kind zijn inmiddels bewezen. Maar ook de gezondheid van het kind heeft enorm veel baat bij voldoende beweging gedurende de dag. De locatie leent zich bij uitstek voor een grote variëteit aan sportactiviteiten: naast de voetbalvelden is er een kunstgrasveld en zijn er beach volleybal velden. De kinderen van de SportBSO hebben een bewuste keuze gemaakt om deel te nemen aan deze BSO. De opvang staat dan ook primair in het teken van sportieve activiteiten. Elke week komt er een andere sport aan bod en per sport proberen wij ‘de basics’ aan de kinderen te leren. Zo leren ze technische vaardigheden, tactische vaardigheden en zorgen we dat we altijd afsluiten met een partijvorm. Sporten is niet verplicht. Heeft een kind een keer geen zin, dan zijn er genoeg andere ontspanningsmogelijkheden.

Wij maken door middel van sport kinderen motorisch sterker en sociaal vaardiger. De kinderen helpen mee met het opzetten en opruimen van het spel, krijgen de kans om een spel uit te leggen en krijgen te maken met het ‘tegen je verlies kunnen’. Maar het allerbelangrijkste vinden wij dat de kinderen het leuk hebben en staan te trappelen om de volgende week weer naar de sport BSO te mogen!

8+ groep

Kinderen van 8 jaar en ouder hebben andere wensen dan de jongere kinderen die de BSO bezoeken. Allereerst willen ze de ruimte hebben om in kleinere groepjes te kunnen spelen en vragen ze meer uitdaging in het activiteitenaanbod. Op deze ruime locatie kunnen we hen dit bieden. De kantine van de voetbalvereniging is volledig ingericht naar de wensen van de oudere kinderen. Er is een huiselijke zithoek, een chillhoek en een grote centrale tafel voor het voorbereiden van kookactiviteiten, bouwen van een legodorp of kaplastad en voor creatieve workshops. Er is een overkapping met tafeltennistafel en er is een groot televisiescherm om te kunnen gamen, te zingen met karaoke en te sporten op de Wii fit. Uit school is het even spelen en dan is er fruit en drinken. Daarna is er al ruimte om te gaan doen wat je wil. De jongens gaan veelal buiten skeeleren, steppen, voetballen of het sportpark aan het verkennen. De meiden zijn meer van het knutselen, koken bovenal veel kletsen. Onder leiding van het altijd gezellige team worden er ook vaak activiteiten en/of workshops georganiseerd.

Op een pedagogische manier worden de kinderen op de 8+ voorbereidt op de komende jaren en leren ze om te gaan met de vrijheid die ze krijgen. Ze leren zichzelf te vermaken, materialen te delen met anderen en verantwoordelijkheid te dragen voor hun eigen gedrag. Op deze manier zorgen we dat de naschoolse opvang meer is dan alleen een opvang. Zo kunnen de kinderen met vertrouwen de middelbare schooltijd tegemoet treden!

Vakanties en studiedagen

Ook tijdens vakanties en studiedagen wordt de opvang verzorgd. Tijdens vakanties stellen we een uitdagend VakantieZotheid programma samen. Regelmatig gaan we samen met de andere BSO’s van Eigen&Wijzer in Loosdrecht. Zo bezoeken wij bijvoorbeeld Beeld & Geluid, maken we een video met een greenscreen, komt een externe partner een gave workshop geven, houden we een waterfeest met mega opblaasbare stormbaan en we houden open podium waar kinderen zelf kiezen voor dans, zang of het tonen van een talent. De mogelijkheden zijn eindeloos, het is iedere dag feest voor de kinderen.

Openingstijden

Ma, di en do vanaf sluitingstijd basisschool – 18.30u.

Schoolvakanties (Noord) en studiedagen

08.15-18.30u ma, di en do.

Sluitingsdagen 2024
Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari 2024
Tweede paasdag: maandag 1 april 2024
Hemelvaartsdag: donderdag 9 mei 2024
Tweede pinksterdag: maandag 20 mei 2024
Kerstmis: woensdag 25 en donderdag 26 december 2024

Dinsdag 24 december en dinsdag 31 december sluit de opvang om 17.00u.

Een impressie

Bekijk onze fotogalerij

Kom kennismaken!

Kom sfeer proeven bij de BSO of schrijf uw kind hier direct in.