sultan yildirim

Sultan Yildirim

Locatiecoördinator
Kantoor: 035-5826035
Locatie: 020-8003542

BSO De Wijze Vrienden

Leksmondplein 31
1108 EL Amsterdam
LRK: 219871966

Sultan Yildirim

Locatiecoördinator
Kantoor: 035-5826035
Locatie: nog niet bekend

BSO De Wijze Vrienden

Leksmondplein 31
1108 EL Amsterdam
Kantoor: 035-5826035
BSO: 020-80035412

LRK: 219871966

  • Het kind staat centraal

  • Ontdekken en ontwikkelen van talenten

  • Bevordering van sociale omgang

  • Aandacht voor een gezonde leefstijl

Meer informatie

Openingstijden

NSO: ma-vr: Aansluitend aan school – 18.30u

VSO: ma-vr: 07.30-08.30u

Schoolvakanties (Noord)

NSO: tijdens vakantie en studiedagen; 07.30 -18.30u.

Sluitingsdagen 2022
2de Paasdag; maandag 18 april
Koningsdag; woensdag 27 april
Hemelvaartsdag; donderdag 26 mei
2de Pinksterdag; maandag 6 juni
2de Kerstdag; maandag 26 december

BSO De Wijze Vrienden

Talentontwikkeling bij de BSO!

Sinds 1 april 2021 is Smallsteps BSO Amigos onderdeel van Eigen&Wijzer. De BSO gaat verder onder de naam BSO De Wijze Vrienden! Wij bieden alle vormen van kinderopvang in de regio’s Amsterdam, Harderwijk/Zwolle, Loosdrecht, Maarssen en Friesland. In onze dienstverlening staat het kind centraal. Iedere dag streven onze teams van pedagogisch medewerkers ernaar om kinderen de beste mogelijke opvang te bieden, waarin ieder kind eigen is en wijzer groeit. Vanuit hun professionele achtergrond staan ze naast u als ouder en werken ze met u samen in het herkennen en ondersteunen van de behoeften van uw kind(eren). Onze teams worden daarin ondersteund door pedagogisch coaches, locatiecoördinatoren, regiomanagers, onze beleidsmedewerker, de opleidingscoördinator en ons servicebureau KlantWijzer. Ook zoeken wij de samenwerking met het onderwijs, zorginstanties, vrijetijdsorganisaties en met andere organisaties die net als wij behoren tot Samenwerkende Kinderopvang (SKO). Bent u geïnteresseerd in meer informatie over Eigen&Wijzer dan bent u van harte welkom om onze website uitgebreider te bekijken. Indien u geïnteresseerd bent in onze visie dan kunt u deze uitgebreider lezen op de webpagina ‘Wij zijn Eigen&Wijzer’.

Opvang wordt gecontinueerd zoals u gewend bent

Het team van pedagogisch medewerkers van BSO Amigo’s heeft in de afgelopen jaren een fijne en stabiele organisatie opgebouwd, waar de kwaliteit voorop staat en waar medewerkers graag werken. Ons aandachtspunt is  de kwaliteit en de continuïteit van en binnen de organisatie te blijven waarborgen, zowel voor de kinderen, de medewerkers, de ouders, als de stakeholders. Voor medewerkers betekent dit het behoud van hun fijne werkplek met volop uitdaging en ontwikkelingsmogelijkheden. Voor uw kind(eren) en voor u als ouder betekent dit dat de opvang wordt gecontinueerd zoals u gewend bent, met dezelfde vertrouwde gezichten van medewerkers. Ook de tussen schoolse opvang blijven wij aanbieden.

Wij hebben er zin in!

Wij kijken er naar uit om de ingezette professionalisering weer een stap voorwaarts te brengen de komende tijd. Het team en de locatiemanager wordt daarin ondersteund door de Regiomanager Evelyn Slager en door de medewerkers van ons servicebureau de KlantWijzer, welke is gevestigd op ons hoofdkantoor in Loosdrecht.

Wanneer er vragen, zorgen of onduidelijkheden zijn kunt u onze KlantWijzer per direct bereiken via email planning@eigenenwijzer.nl en telefonisch op werkdagen tussen 08.00-17.30u via 035-5826035.

Maakt u reeds van onze opvang gebruik en stelt u ons per e-mail een vraag, vermeldt u dan altijd de volledige naam en de opvanglocatie van uw kind(eren). Hartelijk dank!

Uw kind(eren) inschrijven

U bent van harte welkom uw kind(eren) in te schrijven bij Kindcentrum Eigen&Wijzer. Wij nemen na de inschrijving persoonlijk contact met u op!

Inschrijven BSO De Wijze Vrienden

    Geef uw opvang vorm

 

Gegevens

    Gegevens kind

  • Adresgegevens ouder(s)/verzorger(s) bij wie het kind woont

  • Uw persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor de beantwoording en afhandeling van uw aanvraag. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.
 

IEDER KIND EEN EIGEN MENTOR

Bij de opvang heeft ieder kind een mentor. Dit is een pedagogisch medewerker van de groep van uw kind. De mentor is het eerste aanspreekpunt voor u als ouder en is verantwoordelijk voor het bijhouden van de OuderApp, het in de gaten houden van de ontwikkeling en het welzijn van uw kind (observeren en het bespreken van de uitkomsten met het team en met u), het eventueel signaleren van (potentiële) ontwikkelingsproblemen/behoeften aan meer uitdaging en de overdracht naar het onderwijs.

VAKANTIEZOTHEID

Tijdens de vakanties stellen alle BSO’s van Eigen&Wijzer in Loosdrecht een uniek VakantieZotheid programma samen. Naast uitdagende activiteiten staan er leuke uitstapjes op het programma naar bijvoorbeeld Beeld&Geluid, Sam Sam, een boerderij, de ijsbaan. We gaan spoorzoeken met een picknick op de hei, leren nieuwe vaardigheden tijdens creatieve workshops en maken zelf de lekkerste taarten. Iedere vakantie heeft een thema; circus, theater, strand. Door ook te zorgen voor genoeg ontspanning en kinderen hun eigen keuzes te laten maken krijgen de kinderen het unieke vakantiegevoel.

FLEXIBELE OPVANGPAKKETTEN

Ouders kunnen kiezen uit bij Eigen&Wijzer bekende opvangpakketten, waarin wij mee proberen te denken aan de opvangbehoefte van iedere ouder. Voor alle opvang gelden onze basisgaranties; zoals het bieden van een veilige plek voor kinderen waar zorg en individuele aandacht voorop staan, professionele medewerkers werken die ondersteuning bieden in de ontwikkeling van kinderen, enzovoort.

Kom kennismaken!

Kom de sfeer proeven bij deze gezellige BSO of schrijf uw kind direct in