Van harte gefeliciteerd, je bent in verwachting!

Zodra je ontdekt dat je zwanger bent komt er heel veel op je af. Als alles goed gaat wordt over een aantal maanden jullie zoon of dochter geboren. Maar nu al moet er van alles geregeld worden. Het uitzoeken van geboortekaartjes, het inrichten van de babykamer, noem maar op. Al tijdens je zwangerschap neem je tal van belangrijke beslissingen. Hoe gaat jullie kindje heten, hoe richt je je zwangerschapsverlof in? En één van de moeilijkste beslissingen, hoe organiseer je de opvang voor jullie kindje. Als (aanstaande) ouders wil je het allerbeste voor jullie kind. Al kun je je niet voorstellen dat je de zorg voor jullie kindje straks aan iemand anders toevertrouwt.

Wij denken graag mee want Eigen&Wijzer biedt een ruime keuze in opvangmogelijkheden.

Jouw buik groeit en je kindje beweegt. Nog even en…dan is het zover.

Het is fijn als opa en/of oma oppassen, familiebanden zijn belangrijk voor jullie kind. Maar kinderopvang is veel meer dan oppassen. In de kinderopvang werken deskundige pedagogisch medewerkers. In een veilige omgeving leert uw kind de wereld ontdekken. De kinderen spelen samen, ontwikkelen fantasie en creativiteit en vergroten hun woordenschat. Daarbij worden ze liefdevol en deskundig gevolgd in hun ontwikkeling.

Een keuze maken die past bij jullie gezinssituatie is niet eenvoudig, wij begrijpen dat. Onze planningsmedewerkers Mariette, Monique en Lidwien helpen jullie graag telefonisch, per mail of in een persoonlijk gesprek. Zij leggen deskundig uit wat de verschillen in opvang zijn. Dagopvang of een nanny, zij vertellen graag hoe onze opvang werkt. Op onze website vindt u informatie over onze pakketten, de kosten en de mogelijkheden voor kinderopvangtoeslag. Ons advies is vrijblijvend en op maat. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel 035-5826035.

Zodra de keuze gemaakt is, is het raadzaam om een gesprek en rondleiding te plannen bij jullie voorkeurslocatie(s) of het gastouderbureau. Het is van belang dat de activiteiten en de omgang met de kinderen aansluiten bij jullie ideeën over opvoeden. Volg je hart, jullie gevoel bepaalt uiteindelijk de keuze.

Tot slot wensen wij jullie een zorgeloze zwangerschap en veel succes bij het maken van de juiste keuzes. Wij horen het graag als wij iets voor jullie kunnen betekenen!