Van harte gefeliciteerd, jullie zijn zwanger!

Zodra u ontdekt dat jullie zwanger zijn komt er heel veel op jullie af. Beslissingen voor de toekomst; inrichting babykamer, het geboortekaartje, een naam voor jullie kindje en heel belangrijk; hoe organiseert u straks na het verlof de opvang voor jullie kindje! Als (aanstaande) ouders wilt u het allerbeste voor jullie kindje. Al kunt u zich nu nog niet voorstellen dat u de zorg straks aan iemand anders toevertrouwt. Wij denken graag mee want Eigen&Wijzer biedt een ruime keuze in kinderopvang mogelijkheden.

Kinderopvang is meer dan oppassen

Het is fijn als opa en/of oma oppassen, familiebanden zijn belangrijk voor jullie kind. Kinderopvang is echter veel meer dan oppassen. In de kinderopvang werken deskundige pedagogisch medewerkers. In een veilige omgeving leert jullie kindje de wereld ontdekken. De kinderen spelen samen, ontwikkelen fantasie en creativiteit en vergroten hun woordenschat. Daarbij worden ze liefdevol en deskundig begeleid en gevolgd in hun ontwikkeling.

Een keuze maken die past bij jullie gezinssituatie is niet eenvoudig, wij begrijpen dat. Onze medewerkers KlantWijzer helpen jullie graag telefonisch, per mail of in een persoonlijk gesprek. Zij leggen deskundig uit wat de verschillen in opvang zijn, welke voordelen iedere vorm van kinderopvang heeft en hoe wij werken. Kiest u voor dagopvang dan nodigen wij u van harte uit voor een rondleiding! Het is van belang dat de activiteiten en de omgang met de kinderen aansluiten bij jullie ideeën over opvoeden. Volg uw hart, jullie gevoel bepaalt uiteindelijk de keuze.

Op onze website vindt u informatie over onze pakketten, de kosten en de mogelijkheden voor kinderopvangtoeslag. Ons advies is vrijblijvend en op maat. Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel 035-5826035.

Wij wensen jullie een zorgeloze zwangerschap en veel succes en plezier bij het maken van jullie keuzes. Wij horen het graag als wij iets voor jullie kunnen betekenen!