KlantWijzer

Wij zijn elke werkdag van 8.00-17.30 uur bereikbaar
voor al uw vragen over corona maat regelen in de kinderopvang.
035-5826035 | planning@eigen-en-wijzer.nl

KlantWijzer

Wij zijn op werkdagen van 8:00 – 17:30 uur bereikbaar voor al uw vragen over corona maatregelen in de kinderopvang.

035-5826035 | planning@eigen-en-wijzer.nl

COVID-19 maatregelen in de kinderopvang

Wij verzorgden noodopvang, informatie en uitdagende thuis-activiteiten

Op deze COVID-19 pagina informeren wij u over maatregelen die vanuit de overheid worden genomen om verdere besmetting zoveel mogelijk te voorkomen. Ingrijpende maatregelen voor alle vormen van kinderopvang waren en zijn daarbij essentieel.

We hebben tot maandag 8 juni (extra)opvang voor de ouders waarop een beroep wordt gedaan om te blijven werken. We zagen het als onze maatschappelijke taak om die ouders te blijven ondersteunen en de maatschappij niet verder te ontwrichten doordat essentiële diensten gaan uitvallen vanwege het niet hebben van opvang.

Vanaf heden is alle kinderopvang weer normaal geopend. Uiteraard worden daarbij de richtlijnen van het RIVM in acht genomen. Iedere locatie heeft een locatiespecifiek protocol opgesteld voor de heropening. Wij verzoeken u vriendelijk deze goed te lezen.

Stay-at-home activiteiten

Onze locaties waren als gevolg van de corona maatregelen een aantal weken gesloten voor reguliere kinderopvang. Wij als kinderopvang organisatie vonden het belangrijk dat de ontwikkeling van kinderen doorliep. Zeker voor peuters is structuur, dagritme en het aanbieden van ontwikkelingsgerichte activiteiten belangrijk. Voor oudere kinderen was het belangrijk dat ze naast hun schoolwerk werden geïnspireerd actief te ontspannen. Onze pedagogisch medewerkers hebben leuke, uitdagende, ontwikkelingsgerichte activiteiten en challenges samengesteld voor de doelgroep 0 – 4 jaar en de doelgroep 4 – 13 jaar. Deze blijven beschikbaar op onze website. Veel plezier!

Brancheorganisatie Kinderopvang

Nieuws updates

Branchevereniging Maatschappelijke kinderopvang

Coronavirus kinderopvang

Nederlands Jeugdinstituut

Tips voor ouders

Eigen&Wijzer

Veelgestelde vragen