Eigen&Wijzer Ouderapp

Met Eigen&Wijzer Ouderapp staan ouders direct in contact met de kinderopvang van hun kind(eren). Met de app kunt u foto’s bekijken, een dagelijks schriftje inzien en berichten sturen met de medewerkers van de groep. Zo bent u dagelijks op de hoogte van alle leuke momenten tijdens de dag op de opvang.

U ontvangt de inloggegevens zodra uw kind(eren) start bij de kinderopvang. De Eigen&Wijzer Ouderapp kunt u downloaden naar uw smartphone of tablet.

Afmelden, ruilen of extra opvang aanvragen? Factuur inzien?Wanneer heeft mijn baby de laatste fles gehad? Met wie heeft mijn kind vandaag gespeeld? Even doorgeven dat oma de kinderen vanmiddag komt halen? U regelt het snel en eenvoudig via de Eigen&Wijzer Ouderapp.

Waar vind u de Eigen&Wijzer Ouderapp?

Zoek in Google Play of in de App Store op de naam ‘Eigen&Wijzer Ouderapp’.

Of klik (vanuit je mobiel of tablet) op een van de onderstaande links:

Ouderportaal

Naast de mogelijkheid om de gegevens in te zien in de App, biedt Eigen&Wijzer ook de mogelijkheid om in te loggen op het webportaal. U kunt inloggen via https://eigenenwijzer.web.wedaycare.com

 

Wij wensen u veel gebruikersplezier!

Heeft u vragen over de Eigen&Wijzer Ouderapp, neem dan contact op met onze KlantWijzer; planning@eigen-en-wijzer.nl | 035-5826035