Eigen&Wijzer Ouderapp

Met de Eigen&Wijzer Ouderapp staan ouders direct in contact met onze kinderopvang locaties en blijft u op de hoogte van alle leuke momenten tijdens de dag/ochtend/middag bij de opvang. U kunt hier foto’s bekijken die op de groep van uw kind gemaakt zijn, lezen over de activiteiten gedurende de dag, berichten van medewerkers of de leidinggevende lezen en zelf ook berichten sturen.

Dagen ruilen, aanvragen of afwezigheid doorgeven regelt u snel en eenvoudig via de Ouderapp.

Inloggen

Wanneer u als ouder reeds bent aangesloten bent bij de opvang van Eigen&Wijzer dan heeft u de inloggegevens per e-mail ontvangen. Indien u uw wachtwoord bent vergeten kunt u gebruik maken van de optie ‘wachtwoord vergeten’. U ontvangt dan een e-mail waarmee u een nieuw wachtwoord kun aanmaken.

Heeft u uw kind net bij ons ingeschreven dan ontvangt u 5 weken voor de plaatsingsdata de inloggegevens via Wedaycare, de leverancier van onze Ouderapp.

Heeft u meerdere kinderen bij Eigen&Wijzer dan worden zij automatisch gekoppeld, zodat u maar 1 keer hoeft in te loggen.

Waar vind u de Eigen&Wijzer Ouderapp?

Onze speciale Ouderapp voor smartphone en tablet maakt het zeer eenvoudig uw kind(eren) te volgen bij de opvang. Nuttige informatie over slapen, voeding en activiteiten staan allemaal in de app. Ook een wijziging over ophalen of dag is zo doorgegeven. U hoeft enkel de Eigen&Wijzer Ouderapp op uw smartphone en of tablet te plaatsen. Zoek in Google Play (Android) of in de App Store (Iphone) op de naam ‘Eigen&Wijzer Ouderapp’.

Of klik (vanuit uw mobiel of tablet) op een van de onderstaande links:

Wij wensen u veel gebruikersplezier!

Heeft u vragen over de Eigen&Wijzer Ouderapp, neem dan contact op met onze KlantWijzer; planning@eigenenwijzer.nl | 035-5826035

Maakt u reeds van onze opvang gebruik en stelt u ons per e-mail een vraag, vermeldt u dan altijd de volledige naam en de opvanglocatie van uw kind(eren). Hartelijk dank!