Janice van Adel pedagogisch medewerker

Janice van Andel

Pedagogisch medewerker
Kantoor: 035-5826035
Opvang: 06-21369903

IKC Sint Michaël - locatie Schritsen

BSO 7 – 13 jaar
Schritsen 52, 8861AB, Harlingen
LRK BSO Schritsen: 167928739

KDV/PO/BSO 0 – 6 jaar: locatie Hofstraat

Janice van Andel

Pedagogisch medewerker
Kantoor: 035-5826035
Opvang: 06-21369903

IKC Sint Michaël - locatie Schritsen

BSO 7 – 13 jaar

Schritsen 52, 8861AB, Harlingen
LRK BSO Schritsen: 167928739

KDV/PO/BSO 0 – 6 jaar: locatie Hofstraat

  • Buitenschoolse opvang 7 - 13 jaar

    Opvang uit school – 18:30 uur

  • Ieder kind heeft een mentor

    Ontwikkeling van het kind staat centraal

  • Uitdagende activiteiten

    Iedere leerling kan deelnemen aan het activiteitenprogramma

Meer informatie

Openingstijden

BSO: ma – do aansluitend aan schooltijden – 16.30u/18.15u.
VSO: ma – vr 07:00 – 08:15u.

Schoolvakanties (Noord)

BSO: ma – vr 08.00 – 16.30u/18.15u.
VSO: ma – vr 07.30 – 08.00u.

Sluitingsdagen 2021
Nieuwjaarsdag (1 januari)
2de Paasdag (5 april)
Koningsdag (27 april)
Hemelvaartsdag (13 mei)
2de Pinksterdag (24 mei)

Locaties sluiten om 17.00 uur
Kerstavond (24 december)
Oudejaarsdag (31 december)

Samenwerken vanuit een gezamenlijke visie waarin ieder kind eigen is

Onderwijs en opvang op één locatie

Stichting Eigen&Wijzer vormt samen met de Sint Michaëlschool in Harlingen en Integraal Kind Centrum (IKC). In IKC Sint Michaël bieden school en kinderopvang samen de kinderen de uitdaging om te leren, te ervaren en om te oefenen om als persoon steeds meer onderdeel uit te maken van de maatschappij. Wij bieden volledige opvang van 0 – 13 jaar oud.

Bij locatie de Schritsen bieden wij buitenschoolse opvang voor kinderen van 6 – 13 jaar. Locatie de Hofstraat biedt dagopvang aan kinderen van 0 – 4 jaar, voorschool voor kinderen van 2 – 4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 – 6 jaar.

Buitenschoolse opvang 6 - 13 jaar

Kinderen van 0 – 6 jaar worden opgevangen bij Locatie Hofstraat

Voorschoolse opvang
Wilt u uw werkdag vroeg beginnen en de dagelijkse files ontwijken? Dan is onze voorschoolse opvang een uitkomst. Op alle werkdagen is uw kind van 07:00 uur welkom. Indien nodig is het mogelijk bij de VSO te ontbijten. Onze pedagogisch medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen op tijd in de klas zijn.

Naschoolse opvang

Bij onze buitenschoolse opvang (BSO) vangen wij kinderen op in de leeftijd van 6 – 13 jaar. De kinderen kunnen bij ons ontspannen, spelen en deelnemen aan uitdagende activiteiten en workshops. Kinderen worden betrokken bij het BSO programma (kinderparticipatie). Ook zijn de kinderen tijdens extra vrije schooldagen en vakanties meer dan welkom!

Wij doen onze uiterste best om elke keer weer uitdagende dag-arrangementen aan te bieden waarbij het kind zichzelf kan ontwikkelen en kan ontspannen in een veilige en uitdagende omgeving. Rust, regelmaat, ruimte en respect voor elkaar vormen hierbij de uitgangspunten.

De openingstijden van de naschoolse opvang sluiten aan op de schooltijden. De Naschoolse opvang is elke werkdag tot 18.15 uur geopend.

UITDAGENDE ACTIVITEITEN
(VOOR ALLE KINDEREN)

Gaat uw kind niet naar onze BSO, dan kan uw kind alsnog deelnemen aan het uitdagende activiteitenaanbod! Het GRAS-programma zit boordevol leuke naschoolsche activiteiten waarvoor u uw kind perkind kunt opgeven. Voor onze BSO kinderen maken we het in de vakantie extra gezellig met een uitdagend VakantieZotheid programma!

FLEXIBELE OPVANGPAKKETTEN

Wij verzorgen de voorschoolse- en buitenschoolse opvang binnen het IKC. U kunt kiezen voor vaste of flexibele dagdelen, opvang tijdens vakanties of incidenteel tijdens specifieke buitenschoolse activiteiten. Voor alle opvang gelden onze basisgaranties; o.a. een veilig plek voor uw kind waar zorg en individuele aandacht voorop staan, professionele medewerkers, ondersteuning in de ontwikkeling van uw kind volgens gerenommeerde methodes, veel afwisseling in activiteiten.

SAMENWERKING BINNEN HET IKC

De pedagogisch medewerkers zijn samen met de leerkrachten onderdeel van het team van het Integraal Kind Centrum. Wij koesteren de kwaliteiten van onze medewerkers en zetten hen op de juiste wijze in. De pedagogisch medewerkers zijn naast hun normale opleiding vaak ook gediplomeerd in het geven van lessen op een basisschool, gymlessen of het bieden van uitdagende workshops. We zijn trots op ons professionele team en op hun zorg aan uw kinde(ren) en aan elkaar.

Een impressie

Bekijk onze fotogalerij

Kom kennismaken!

Ervaar de sfeer in ons IKC tijdens een rondleiding. Is dit de opvang voor jouw kind, schrijf je dan in.
BSO IKC Sint Michael Schritsen

Waardering ouders

Kwaliteit opvang; 8,2
Uitstraling locatie; 9,1
Kennis/ervaring pm'ers; 8,2
Buitenruimte; 8,3
Aanbod activiteiten; 8,3
Ouders dat ons aanbeveelt; 100%