Moniek

Moniek Zeldenrijk

Locatieassistent

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

BSO Sterrenwachter 8+

Lindelaan 108
1231CN Loosdrecht
LRK: 214547048

Moniek Zeldenrijk

Locatie assistent

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

BSO Sterrenwachter 8+

Lindelaan 108
1231CN Loosdrecht
LRK: 214547048
 • Samenwerking met alle scholen in Loosdrecht

  Kinderen maken nieuwe vrienden

 • 8+ BSO

  Meer uitdaging in activiteiten mogelijk

 • Veel buitenspelen

  Op het grote schoolplein en in het bos

 • Ieder kind heeft een mentor

  Ontwikkeling en welzijn staan centraal

Van creatief tot buitenspelen

Buitenschoolse opvang vanaf 8 jaar

BSO locatie ‘Sterrenwachter’ wordt verzorgd in basisschool de Sterrenwachter in Nieuw-Loosdrecht. In de school is samen met de kinderen een klaslokaal omgetoverd tot gezellige uitdagende BSO-ruimte. In samenwerking met basisschool de Sterrenwachter maken we gebruik van de centrale hal en van het ruime schoolplein. Een ideale plek om lekker buiten te spelen, maar ook voor het geven van workshops in de buitenlucht! De kinderen die naar deze BSO komen, komen niet alleen van basisschool de Linde of de Sterrenwachter, ook de andere basisscholen zijn hier ruim vertegenwoordigd, waardoor de kinderen nieuwe vrienden maken. De kinderen hebben eigenaarschap over de activiteiten wat inhoudt dat zij worden betrokken bij het activiteitenaanbod. Zo leren ze naar elkaar te luisteren, samen te werken en voor zichzelf op te komen. We zien hierdoor het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van kinderen groeien. De mogelijkheden voor het activiteitenaanbod zijn ruim, kunnen we het zelf niet organiseren dan huren we een externe samenwerkingspartner uit om het voor ons te verzorgen. Ook werken we regelmatig samen met de andere BSO’s van Eigen&Wijzer in Loosdrecht. Kinderen worden uitgedaagd mee te doen aan het activiteitenprogramma, uiteraard is er ook volop ruimte voor eigen invulling en vrij spel.

VakantieZotheid

Tijdens de vakanties stellen alle BSO’s van Eigen&Wijzer in Loosdrecht een uniek VakantieZotheid programma samen. Naast uitdagende activiteiten staan er leuke uitstapjes op het programma naar bijvoorbeeld Beeld & Geluid, Sam Sam, een boerderij, de ijsbaan, etc. We gaan spoorzoeken met een picknick op de hei, leren nieuwe vaardigheden tijdens creatieve workshops en maken zelf de lekkerste taarten. Door ook te zorgen voor genoeg ontspanning en kinderen hun eigen keuzes te laten maken krijgen de kinderen ondanks dat ze naar de BSO gaan, toch het unieke vakantiegevoel.

Integraal Kindcentrum

Eigen&Wijzer is door haar hoge kwaliteit in kinderopvang en ervaring met het opzetten van een Integraal Kind Centrum, gevraagd om de samenwerking met de basisscholen in Nieuw-Loosdrecht te intensiveren in twee Integraal Kind Centra. Leerkrachten en pedagogisch medewerkers vormen in een IKC één team en werken nauw samen om kinderen een doorgaande leerlijn te bieden. Er wordt momenteel hard aan gewerkt om samen met basisschool de Linde en basisschool de Sterrenwachter een IKC te vormen. Het is alleen nog wachten op een prachtige gebouw waar het nieuwe IKC in gehuisvest kan worden!

Openingstijden

Dinsdag en donderdag vanaf sluitingstijd basisschool – 18:30u

Schoolvakanties (Noord) en studiedagen

08.15-18.30u di en do, opvang bij BSO Hallinckveld

Sluitingsdagen 2024
Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari 2024
Tweede paasdag: maandag 1 april 2024
Hemelvaartsdag: donderdag 9 mei 2024
Tweede pinksterdag: maandag 20 mei 2024
Kerstmis: woensdag 25 en donderdag 26 december 2024

Dinsdag 24 december en dinsdag 31 december sluit de opvang om 17.00u.

Een impressie

Bekijk onze fotogalerij

Kom kennismaken!

Kom sfeer proeven tijdens een rondleiding of kies voor direct inschrijven