Vannessa locatiecoordinator buitenschoolse opvang

Vanessa Amse

Locatie coördinator
Kantoor: 035-5826035
Opvang: 06-15327317

BSO Sterrenwachter 8+ (voormalig BSO de Linde)

Lindelaan 108
1231CN Loosdrecht
LRK: 126757987

Vanessa Amse

Locatie coördinator
Kantoor: 035-5826035
Opvang: 06-15327317

BSO Sterrenwachter 8+ (voormalig BSO de Linde)

Lindelaan 108
1231CN Loosdrecht
LRK: 126757987
  • Samenwerking met alle scholen in Loosdrecht

    Kinderen maken nieuwe vrienden

  • 'Gezonde School' speelpleinen

    Ingericht door Jantje Beton

  • 8+ BSO

    Meer uitdaging in activiteiten mogelijk

Dinsdag en donderdag vanaf sluitingstijd basisschool – 18:30 uur

Schoolvakanties (Noord) en studiedagen

8.15-18.30 uur op alle werkdagen (opvang bij BSO Hallinckveld)

Sluitingsdagen 2022
2de Paasdag; maandag 18 april
Koningsdag; woensdag 27 april
Hemelvaartsdag; donderdag 26 mei
2de Pinksterdag; maandag 6 juni
2de Kerstdag; maandag 26 december

Van creatief tot buitenspelen

Buitenschoolse opvang vanaf 8 jaar

BSO locatie ‘Sterrenwachter’ in basisschool de Sterrenwachter in Nieuw-Loosdrecht. In de school is samen met de kinderen een klaslokaal omgetoverd tot gezellige uitdagende BSO-ruimte. In samenwerking met basisschool de Sterrenwachter kunnen we gebruik maken van de centrale hal en van het ruime schoolplein. Een ideale plek om lekker buiten te spelen, maar ook voor het geven van workshops in de buitenlucht! De kinderen die naar deze BSO komen, komen niet alleen van basisschool de Linde of de Sterrenwachter, ook de andere basisscholen zijn hier ruim vertegenwoordigd, waardoor de kinderen nieuwe vrienden maken. De kinderen hebben eigenaarschap over de activiteiten wat inhoudt dat zij worden betrokken bij het activiteitenaanbod.

VakantieZotheid

Tijdens de vakanties stellen alle BSO’s van Eigen&Wijzer in Loosdrecht een uniek VakantieZotheid programma samen. Naast uitdagende activiteiten staan er leuke uitstapjes op het programma naar bijvoorbeeld Beeld & Geluid, Sam Sam, een boerderij, de ijsbaan. We gaan spoorzoeken met een picknick op de hei, leren nieuwe vaardigheden tijdens creatieve workshops en maken zelf de lekkerste taarten. Iedere vakantie heeft een thema; circus, theater, strand. Door ook te zorgen voor genoeg ontspanning en kinderen hun eigen keuzes te laten maken krijgen de kinderen ondanks dat ze naar de BSO gaan, toch het unieke vakantiegevoel.

IEDER KIND EEN EIGEN MENTOR

Bij Eigen&Wijzer heeft ieder kind een mentor. Dit is een pedagogisch medewerker van de groep van uw kind. De mentor is het eerste aanspreekpunt voor u als ouder en is verantwoordelijk voor het bijhouden van de kind-map, het in de gaten houden van de ontwikkeling en het welzijn van uw kind (observeren en het bespreken van de uitkomsten met het team en met u), het eventueel signaleren van (potentiële) ontwikkelingsproblemen/behoeften aan meer uitdaging en de overdracht naar de basisschool of andere groep.

FLEXIBELE OPVANGPAKKETTEN

Wij verzorgen voor alle basisscholen in Loosdrecht de buitenschoolse opvang. U kunt kiezen voor vaste of flexibele dagdelen of voor opvang enkel tijdens vakanties. Voor alle opvang gelden onze basisgaranties; o.a. een veilig plek voor uw kind waar zorg en individuele aandacht voorop staan, professionele medewerkers, ondersteuning in de ontwikkeling van uw kind volgens gerenommeerde methodes, veel afwisseling in activiteiten. Onze KlantWijzer informeert u graag over de mogelijkheden.

ONDERDEEL VAN EEN IKC

Eigen&Wijzer is door haar hoge kwaliteit in kinderopvang en ervaring met het opzetten van een Integraal Kind Centrum, gevraagd om de samenwerking met de basisscholen in Nieuw-Loosdrecht te intensiveren in twee Integraal Kind Centra. Leerkrachten en pedagogisch medewerkers vormen in een IKC één team en werken nauw samen om kinderen een doorgaande leerlijn te bieden. Er wordt momenteel hard aan gewerkt om samen met basisschool de Linde en basisschool de Sterrenwachter een IKC te vormen. Het is alleen nog wachten op een prachtige gebouw waar het nieuwe IKC in gehuisvest kan worden!

Een impressie

Bekijk onze fotogalerij

Kom kennismaken!

Kom sfeer proeven tijdens een rondleiding of kies voor direct inschrijven
BSO de Linde Loosdrecht

Waardering ouders

Kwaliteit opvang: 8
Uitstraling locatie: 7,6
Kennis/ervaring pedagogisch medewerkers: 8
Buitenruimte: 8,8
Aanbod in activiteiten: 8
Ouders dat ons aanbeveelt: 100%