manueal kraan-schutv2

Manuela Kraan-Schut

Locatiecoördinator

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp
Kantoor: 035-5826035

BSO WereldKidz Palet

Buitenweg 310-312
3602 ZK Maarssen
LRK: 938985024

Manuela Kraan-Schut

Locatiecoördinator

Contact met de groep:
Eigen&Wijzer OuderApp
Hoofdkantoor/planning: 035-5826035

BSO WereldKidz Palet

Buitenweg 310-312
3602 ZK Maarssen
LRK: 938985024
 • Spelend leren na schooltijd

  In een vertrouwde omgeving

 • Ontwikkeling staat centraal

  Ieder kind heeft een eigen mentor

 • Ieder kind heeft een mentor

  Ontwikkeling en welzijn staan centraal

 • Kinderparticipatie

  Samen het activiteitenprogramma samenstellen

 • VakantieZotheid

  Iedere vakantiedag feest!

Onderwijs en opvang op één locatie

Waar visie en talentontwikkeling samengaan

Bij BSO WereldKidz Palet worden de kinderen opgevangen in een veilige, gezellige ruimte waarbij aandacht is voor ieder kind. Er is volop ruimte voor ontwikkeling door onder andere uitdagende workshops en vrije-spelactiviteiten. De kinderen worden gestimuleerd om hun talenten te ontdekken en de kinderen worden betrokken bij de invulling van het BSO-programma.

Er is veel ruimte voor activiteiten op het gebied van o.a. sport & spel, cultuur, muziek, creatief, natuur, techniek & wetenschap en buitenspelen. Naast de BSO-ruimte wordt het gymlokaal gebruikt voor sportieve activiteiten en de omgeving wordt ook volop benut, zoals activiteiten op het grote kunstgrasveld voor de deur, speeltuintjes in de wijk en Park Vechtenstein voor natuuractiviteiten en met de kinderboerderij.

Er wordt gericht gekeken naar de wensen en behoeften van de kinderen van alle leeftijden en er is voor de kinderen veel keuze in onder andere het activiteiten en vrije spelaanbod.

De pedagogisch medewerkers zijn ondernemend en pedagogisch deskundig. Met het team van WereldKidz wordt nauw samengewerkt. Met zorgzaamheid, liefde en aandacht voor ieder kind, in een veilige en hygiënische omgeving, kunnen kinderen onder begeleiding van onze medewerkers zich samen met de andere kinderen ontwikkelen en avonturen beleven.

Voor de vakantiedagen wordt het welbekende VakantieZotheid-activiteitenprogramma opgesteld, inclusief leuke uitstapjes & uitstapjes (parken, speeltuinen, musea, e.d.). Tijdens de studiedagen worden er tevens in- en outdoor-activiteiten georganiseerd. Er is daarnaast ook volop ruimte voor vrij spel, zoals het lezen van een boekje, het maken van een schilderij, tekenen, bouwen, e.d.

Openingstijden

BSO: alle werkdagen aansluitend schooltijd – 18:30u.

Schoolvakanties (Midden) en studiedagen

BSO: 08:00-18:30u.

Sluitingsdagen 2024
Nieuwjaarsdag: maandag 1 januari 2024
Tweede paasdag: maandag 1 april 2024
Hemelvaartsdag: donderdag 9 mei 2024
Tweede pinksterdag: maandag 20 mei 2024
Kerstmis: woensdag 25 en donderdag 26 december 2024

Dinsdag 24 december en dinsdag 31 december sluit de opvang om 17.00u.

Kom kennismaken!

Proef de sfeer tijdens een rondleiding of schrijf je direct in

Sponsor Kinderboerderij De Vechtse Hoeve

De Eigen&Wijzer kinderopvang locaties in Maarssen gaan graag op bezoek bij Kinderboerderij de Vechtse Hoeve. De kinderen leren hier veel over de dieren, over de zorg die ze nodig hebben en wat daar allemaal bij komt kijken. Kinderboerderij de Vechtse Hoeve is de enige kinderboerderij in Nederland die werkt met opvangdieren. Dit betekent dat de dieren zijn afgestaan door hun vorige eigenaar omdat deze niet de juiste zorg kon bieden. Bij de kinderboerderij krijgt ieder dier de zorg en aandacht die het verdient en nodig heeft. Het is dus niet gek dat Eigen&Wijzer enige jaren geleden besloten heeft sponsor te worden van deze mooie kinderboerderij.