Welkom bij KDV Speelstede!

Er zijn op dit moment nog plaatsingsmogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden of plan een bezoek aan onze locatie: 035-5826035 | planning@eigenenwijzer.nl.

 

KDV Speelstede zorgt voor kindergeluk in winkelcentrum Bisonspoor

Sinds KDV Speelstede haar deuren heeft geopend op de eerste etage van het winkelcentrum Bisonspoor, zit er weer een gezellige loop in de gang waar ook de Bison Bowling is gevestigd. Eigen&Wijzer heeft optimale dagopvang gecreëerd voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Een nieuwe locatie, met behoud van het vertrouwde thuisgevoel. 

KDV Speelstede vormt al jaren een vertrouwde opvang locatie waar kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders, zich thuis en welkom voelen. Binnen de nieuwe locatie in winkelcentrum Bisonspoor heeft kinderopvangorganisatie Eigen&Wijzer met een stabiel en fijn team, een optimale speel- leeromgeving gecreëerd. De ruimtes zijn licht, transparant en met natuurlijke materialen ingericht. Buiten is een ruime, veilige, uitdagende speelplaats. Voor ouders is er een koffietafel waar de dag besproken kan worden en waar contact met andere ouders mogelijk is. Locatiecoördinator Desiree vertelt: ‘Voor ons nieuwe kinderdagverblijf was de wens; behoud van het vertrouwde thuisgevoel en een sfeervolle inrichting die kinderen stimuleert te ontdekken en te ervaren’. Architectenbureau Stork en Albrecht heeft dit perfect weten te vertalen door het gebruik van glas, rustige basiskleuren en natuurelementen. Tussen de groepen staan regelmatig de grote glazen schuifdeuren open, waardoor kinderen veilig buiten de eigen groepsruimte de opvang kunnen verkennen. Ook op het ruime dakterras, waar dagelijks wordt gespeeld, worden kinderen door het gebruik van de natuurlijke materialen uitgedaagd te spelen en te ontdekken”. De locatie is nieuw, de opvang is als vanouds; het kind staat centraal. Ieder kind is uniek en heeft een natuurlijke drijfveer om zich te ontwikkelen. Door kinderen een veilige en uitdagende ontwikkelomgeving te bieden krijgen kinderen hier alle kansen toe. Tijdens de opvang ontmoeten zij andere kinderen. Ze leren samen te spelen en te communiceren waardoor hun woordenschat en zelfredzaamheid groeit. De professionele pedagogisch medewerkers stimuleren de kinderen op een speelse manier op verstandelijk, emotioneel, motorisch en creatief gebied. Desiree vertelt: “Voor ieder kind wordt een uniek ontwikkelplan gevormd, gericht op de behoefte van het kind. Met extra ondersteuning of juist uitdagende peuterplus-activiteiten waar nodig. Zo is ieder kind eigen en groeit wijzer. Vanaf hun vierde verjaardag gaan kinderen voorbereid naar het basisonderwijs en zijn ze welkom bij onze BSO’s. Door onze ruime openingstijden faciliteren we ouders om werk, privé en opvoeding zo goed mogelijk te kunnen combineren”. De uitdaging om een toegankelijk en warm kinderdagverblijf te creëren, binnen het winkelcentrum, is geslaagd. Ouders en kinderen zijn van harte welkom voor een kennismaking met KDV Speelstede tijdens een rondleiding. www.eigen-en-wijzer.nl | 035-5826035. Parkeren kan gratis op de 1e verdieping van de grote parkeergarage, u loopt binnendoor naar KDV Speelstede.

KDV Speelstede, Bisonspoor 2013, 3605 LB, Maarssen