Is werken in de kinderopvang jouw passie of is dit jouw ambitie voor de toekomst?
Wij komen graag met jou in contact!

Eigen&Wijzer is een groeiende kinderorganisatie waar het welzijn van kinderen, ouders en medewerkers centraal staat. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers met plezier naar hun werk gaan. Voor de één betekent dit een stabiele baan met een vaste groep collega’s, voor de ander betekent dit afwisseling, uitdaging en de kans om verder te ontwikkelen. Iedere medewerker heeft eigen kwaliteiten. Wij vinden het belangrijk dat deze kwaliteiten op de juiste wijze en op de juiste plek worden ingezet. Met iedere medewerker bespreken wij de wensen voor de toekomst en stellen we een persoonlijk ontwikkelplan op. De sfeer is bij ons open, collegiaal en gezellig. Onze teams zijn professioneel en voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor onze kinderen.

Sinds oktober 2022 kunnen alle medewerkers van Eigen&Wijzer (label van Samenwerkende Kinderopvang), gebruik maken van het gratis Vitaliteitsprogramma ‘Hart van de Zaak’ van SportCity. Het programma bestaat o.a. uit gratis sporten (bij SportCity en thuis), fysiotherapie, voedingsadvies, webinars over bijvoorbeeld slaaptraining en mindfullness, … en nog veel meer. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Ontspanning, bewegen en voeding zijn hier belangrijke onderdelen van. Wij zijn dan ook trots dat wij onze medewerkers hierin kunnen faciliteren. Een mooie aanvulling op ons opleidingsaanbod. We bieden onze pedagogisch medewerkers de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen, zoals de Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niv4 opleiding (intern en extern te volgen) en de Associate degree Pedagogisch Educatief Professional HBO opleiding (extern te volgen). Dus ook wanneer je nog niet kwalificeert voor werken in de kinderopvang maar wel de passie voelt om deze stap te maken, dan inspireren wij jou graag om in overleg en met behulp van Eigen&Wijzer een opleiding te volgen.

Vertel ons over jouw ambities en hoe jij in het leven staat, matched dat met de visie van Eigen&Wijzer, dan ben je van harte welkom om ons team te komen versterken! Neem contact met ons op via werkenbij@eigenenwijzer.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Creëer je eigen baan

Je kan bij Eigen&Wijzer gericht solliciteren op een openstaande vacature, waarbij je een keuze maakt uit regio cq locatie, specifieke opvangvorm en aantal werkuren.

Regio Loosdrecht | Regio Amsterdam | Regio Harderwijk | Regio Maarssen | Regio Friesland

Wij vinden het belangrijk dat je een baan krijgt die past bij jouw ambities en privéleven. Het is mogelijk om meer uren te werken bij een andere locatie, opvangvormen te combineren of om naast je baan als pedagogisch medewerker ook een andere baan te hebben. Stuur gerust een open sollicitatie naar werkenbij@eigenenwijzer.nl met jouw wensen en dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Vergeet niet je motivatie mee te sturen, want wij leren jou graag alvast een beetje kennen.

Doe de diplomacheck op de website kinderopvang-werkt.nl. Kwalificeert je diploma dan kun je direct aan de slag bij Eigen&Wijzer!

Kwalificeert je diploma niet dan zijn er meerdere mogelijkheden.

 • Je beschikt over een opleiding waarbij je een aanvullend bewijs A2 (KDV/BSO/PO) of B2 (BSO) moet behalen om te kwalificeren. Wij ondersteunen je hier graag bij. Je start als pedagogisch medewerker in opleiding en in enkele maanden sta jij gediplomeerd op de groep.
 • Je beschikt reeds over een MBO3 of Havo/VWO diploma en wilt graag een MBO/HBO diploma behalen -> Je komt in aanmerking voor onze Interne opleiding: Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4. Deze BBL-opleiding start twee keer per jaar bij ons en duurt 1,5 jaar. Je komt bij aanvang van de opleiding direct in dienst bij Eigen&Wijzer en werkt/leert als ‘pedagogisch medewerker in ontwikkeling’. De studiekosten worden door ons vergoed en je krijgt baangarantie voor na het behalen van je diploma). Een andere optie is het behalen van een EVC-Onderwijsstandaard welke je volgt bij een erkende EVC-aanbieder.
 • Je beschikt niet over een opleiding die kwalificeert voor werken in de kinderopvang, maar wel over relevante ervaring. Met de zelfscan ‘Start bekwame pedagogisch medewerker’ kun je bepalen of je over voldoende relevante ervaring beschikt. Is dit het geval dan kun je bij KinderopvangWerkt het EVC-Branchestandaard aanvragen.
 • Je beschikt niet over een opleiding of relevante ervaring en hebt een Mavo (gemengde leerweg of de theoretische leerweg) opleiding -> Je volgt een opleiding tot pedagogisch medewerker niveau 3 bij een externe aanbieder. Wij verwelkomen je graag als stagiaire.

Neem contact op via werkenbij@eigenenwijzer.nl, dan onderzoeken we samen wat op jou van toepassing is en hoe jouw ontwikkelplan eruit komt te zien. 

Eigen&Wijzer is een Erkend Leerbedrijf. Bij ons mag je werken en leren in de praktijk.

 • MBO studenten mogen in hun derde studiejaar starten met werken.
 • HBO studenten mogen starten met werken bij een BSO wanneer zij 50% van de studiepunten hebben behaald, vanaf 75% ook bij het KDV/PO.

Ook hebben wij geregeld stageplaatsen en BBL-plekken beschikbaar.

Neem contact op via werkenbij@eigenenwijzer.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Beschik je over een MBO2 opleiding en is een MBO3/4 opleiding te hoog gegrepen voor jou, denk er dan eens over na of je als groepshulp aan de slag wilt! Deze MBO2 Zorg en Welzijn opleiding kan binnen 6 maanden worden behaald middels een werken én leren traject. De opleiding volg je extern, de werkuren maak je bij Eigen&Wijzer.

Als groepshulp ondersteun je de pedagogisch medewerkers bij het voorbereiden van maaltijden/gezonde snacks en het opruimen nadien. Tevens ondersteun je bij het voorbereiden en opruimen van activiteiten. Je mag ondersteunen bij het ophalen van de kinderen bij scholen in de omgeving en je kan begeleiden bij uitjes en tijdens buitenspelen. De pedagogisch medewerkers zijn verantwoordelijk voor het welzijn en het pedagogisch begeleiden van de kinderen, de groepshulp is er ter ondersteuning. Ook licht huishoudelijke werk werk zoals stofzuigen, dweilen, het afnemen van speelgoed, commodes en tafels, opruimen en de keuken aan kant brengen, behoren tot de taken van de groepshulp.

Neem contact met ons op om te informeren of wij een Groepshulp in opleiding plek beschikbaar hebben > werkenbij@eigenenwijzer.nl.

Wij komen graag met jou in contact omdat:

[Ѵ] Jij als persoon enthousiast, zorgzaam en gepassioneerd bent.
[Ѵ] Jij helder en daadkrachtig communiceert.
[Ѵ] Jij een fijne sparringspartner bent voor collega’s en een aanspreekpunt voor  ouders.
[Ѵ] Jij ‘Eigen’ wilt zijn en ‘Wijzer’ wilt groeien.

Vertel ons over jouw ambities en toekomst dromen. Samen kijken we hoe je dit bij ons gaat bereiken! Neem contact op via werkenbij@eigenenwijzer.nl

Kom het team van Eigen&Wijzer versterken!

Clear Results

Parttime
Amsterdam, DKC De IJsbreker
Geplaatst 2 dagen geleden

Wil jij een onvergetelijk leuke naschoolse opvang bieden aan kinderen ouder dan 7? Wil je lekker op de fiets naar werk vanuit Amsterdam Noord? Dan is deze vacature voor jou!

Dit ga je doen
Jij wordt gelukkig van blije gezichten! Daarom verzorg jij na schooltijd een uitdagend programma, zodat de kinderen met plezier naar de BSO gaan en vol mooie verhalen thuiskomen. Je weet hen te stimuleren en uit te dagen op hun talenten. Samen met het team werk je samen en ben je verantwoordelijk voor het welzijn en ontwikkeling van de kinderen. Je bent een vertrouwd gezicht, ook voor de ouders en collega’s binnen het DKC. 

Tijdens vakanties en studiedagen werken we met een gaaf VakantieZotheid programma. Je gaat met de kinderen en collega’s eropuit. Onlangs hebben we gezwommen en een reptielen workshop georganiseerd!

DKC De IJsbreker 
Hierin wordt vanuit één locatie een breed en integraal aanbod gegeven van onderwijs, ontwikkeling, ontmoeting, ontspanning, opvoeding en opvang. We werken met een enthousiast team en bouwen met elkaar aan de toekomst van de kinderen, het DKC en de omgeving.

Enthousiast? Bel Ananda Sprenger - Postma (06 21 96 93 40), zij komt graag met je in contact!

Dit bieden wij jou

Als ervaren pedagogisch medewerker krijg je een vaste positie in het team. We bieden jou:

 • Een arbeidsovereenkomst van 18 uur gemiddeld per week. Verdeeld over 4 middagen Wil je direct meer uren werken dan is dit mogelijk;
 • Een salaris van €2489 - €3421 (salarisschaal 6)* per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur. *Per 1 april 2024 omhoog volgens CAO;
 • Reiskostenvergoeding
 • 3% eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en een gratis sportabonnement bij SportCity!

Dit breng je mee
Je bent een enthousiaste en creatieve teamplayer. Daarnaast ben je goed in het leggen van de verbinding tussen de kinderopvang, collega’s en het onderwijs. Verder:

 • Toon je eigen initiatief, breng je ideeën in en deel je dit met je collega’s
 • Beschikt over NL taalniveau 3F (pre, geen vereiste)
 • Heb je een diploma in de kinderopvang of pedagogiek op MBO3/MBO4/HBO niveau
 • Zie jij jezelf werken en ontwikkelen binnen Eigen&Wijzer

Je wilt aan de slag!
Bel Ananda, stuur je cv in via onze website of stuur een e- mail met je cv naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. Naast een gesprek op onze locatie is een dagdeel meelopen, ook onderdeel van onze kennismaking.

Over Eigen&Wijzer

Met 50 kleinschalige locaties in Nederland is Eigen&Wijzer meer dan alleen kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen werken we aan (talent)ontwikkeling, groei, trotse en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame, prettige werkomgeving en we zijn het liefst lekker buiten. Ben jij een tikkeltje eigenwijs en past jouw visie bij die van ons? Kom bij ons werken!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker BSO

Wil jij een onvergetelijk leuke naschoolse opvang bieden aan kinderen ouder dan 7? Wil je lekker op de fiets naar werk vanuit Amsterdam Noord? Dan is deze vacature voor jou! Dit ga je doenJij wordt ge...

Parttime
Amsterdam, DKC De IJsbreker
Geplaatst 2 dagen geleden

Wil jij het verschil maken in het leven van jonge kinderen? Wil jij het vaste gezicht worden van onze kinderdagopvang in Amsterdam-Noord? Lees dan snel verder!

Dit ga je doen
Vanuit je hart, ervaring en kennis bied je kinderen van 0-4 jaar liefdevolle zorg, geborgenheid en ondersteuning die ze nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Jij weet als geen ander welke zorg kinderen nodig hebben en je handelt kindvolgend. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de ouders. Je begrijpt dat samenwerking met collega’s en het onderwijs belangrijk is omdat jullie met elkaar het DKC zijn! Jullie enthousiasmeren, motiveren en stimuleren elkaar en voelen je samen verantwoordelijk voor het bieden van de beste opvang.

Enthousiast? Bel Ananda Sprenger - Postma  (06 21 96 93 40), zij komt graag met je in contact!

DKC De IJsbreker
Hierin wordt vanuit één locatie een breed en integraal aanbod gegeven van onderwijs, ontwikkeling, ontmoeting, ontspanning, opvoeding en opvang. We werken met een enthousiast team en bouwen met elkaar aan de toekomst van de kinderen, het DKC, en de omgeving.

Dit bieden wij jou
Een fijn team waarmee je samenwerkt, een gezonde dosis humor en verder bieden wij:

 • Een arbeidsovereenkomst van 27 uur pw (woensdag en vrijdag voorkeursdag)
 • Een salaris van €2489 - €3421 (salarisschaal 6)* per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur. *Per 1 april 2024 omhoog volgens CAO
 • Ruime training en opleidingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • 3% eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij opvang van je eigen kinderen, een fietsplan en een gratis sportabonnement bij SportCity!

Dit breng je mee
Je bent enthousiast en weet verbinding te maken in iedere samenwerking. Verder:

 • Toon je eigen initiatief, breng je ideeën in en deel je dit met je collega’s
 • Beschikt over NL taalniveau 3F (geen vereiste)
 • Heb je een diploma in de kinderopvang of pedagogiek op MBO3/MBO4/hbo-niveau.

Je wilt aan de slag!
Bel Ananda, stuur je cv in via onze website of stuur een e-mail met je cv naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. Naast een gesprek op onze locatie is een dagdeel meelopen, ook onderdeel van onze kennismaking.

Over Eigen&Wijzer
Met 50 unieke locaties in Nederland is Eigen&Wijzer meer dan kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen bouwen we aan (talent)ontwikkeling, groei, trots en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame en prettige ontwikkelomgeving. Ben jij een tikkeltje eigenwijs, ben je graag buiten en herken jij jezelf in onze visie? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker KDV

Wil jij het verschil maken in het leven van jonge kinderen? Wil jij het vaste gezicht worden van onze kinderdagopvang in Amsterdam-Noord? Lees dan snel verder! Dit ga je doenVanuit je hart, ervaring e...

Vind jij werken met jonge kinderen het allerleukste wat er is en bruis je van originele ideeën? Dan zit je bij Eigen&Wijzer goed! Lees gauw verder!

Dit ga je doen
Vanuit je hart, ervaring en kennis biedt je kinderen van 0-2 jaar liefdevolle zorg, geborgenheid en ondersteuning die ze nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Jij weet als geen ander welke zorg kinderen nodig hebben en je handelt kindvolgend. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de ouders. Je bent positief ingesteld en begrijpt dat samenwerking met collega’s belangrijk is en je bouwt graag mee aan een locatie voor de toekomst. Jullie enthousiasmeren, motiveren en stimuleren elkaar en voelen je samen verantwoordelijk voor het bieden van de beste opvang.

Enthousiast? Bel Amber van der Laan (06 25 68 71 45), zij komt graag met je in contact!

KDV Speelstede
KDV Speelstede is gevestigd in het winkelcentrum Bisonspoor. Regelmatig staan de deuren tussen de groepen open waardoor kinderen met elkaar op andere groepen kunnen spelen. Vanuit de centrale hal worden er diverse activiteiten georganiseerd en koken wij voor hen. De activiteiten zijn gericht op verschillende ontwikkelingsniveaus en behoeften van kinderen. 

Dit bieden wij jou
Een fijn team waarmee je samenwerkt, een gezonde dosis humor en verder bieden wij:

 • Een arbeidsovereenkomst van minimaal 27 uur per week 
 • Een salaris van €2539 - €3489 (salarisschaal 6)* per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur
 • Ruime training en opleidingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • 3% eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij opvang van je eigen kinderen, een fietsplan en een gratis sportabonnement bij SportCity!

Dit breng je mee

Je bent enthousiast en weet verbinding te maken in iedere samenwerking. Verder:

 • Heb je ervaring als pedagogisch medewerker en het werken met 0-2 jaar
 • Toon je eigen initiatief, breng je ideeën in en deel je dit met je collega’s
 • Beschikt over NL taalniveau 3F (geen vereiste)
 • Heb je een diploma in de kinderopvang of pedagogiek op MBO3/MBO4/HBO niveau.

Je wilt aan de slag!
Bel of app Amber (06 25 68 71 45), stuur je cv in via onze website of stuur een e-mail met je cv naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. Naast een gesprek op onze locatie is een dagdeel meelopen, ook onderdeel van onze kennismaking.


Over Eigen&Wijzer
Met 50 unieke locaties in Nederland is Eigen&Wijzer meer dan kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen bouwen  we aan (talent)ontwikkeling, groei, trots en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame, prettige ontwikkelomgeving. Ben jij een tikkeltje eigenwijs, ben je graag buiten en herken jij jezelf in onze visie? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Vind jij werken met jonge kinderen het allerleukste wat er is en bruis je van originele ideeën? Dan zit je bij Eigen&Wijzer goed! Lees gauw verder! Dit ga je doenVanuit je hart, ervaring en kenni...

Word jij gelukkig van blije gezichten bij kinderen en collega’s? Wil jij het vertrouwen krijgen om te doen waar je goed in bent en wil je direct geld verdienen tijdens je betaalde opleiding?

Dit ga je doen

Je gaat werken bij de BSO met kinderen van 4-12 jaar en je volgt 1 dag in de week de opleiding pedagogisch medewerker bij het Firda College. In anderhalf jaar tijd leer je alles over pedagogiek en kinderopvang, maar ook over samenwerken in een team en organiseren van activiteiten. Je wordt ondersteund door een ervaren praktijkbegeleider en een mentor. Wij geven jou de mogelijkheid om te leren, jezelf te ontwikkelen en onze missie & visie eigen te maken. Zo word je goed voorbereid op het werken in de kinderopvang tijdens én na je studie! 

BSO De Plotter
BSO De Plotter in Drachten bevindt zich in Montessorischool de Plotter. Montessori stimuleert en waardeert spontane belangstelling en wij geven het kind de ruimte zich al doende en op eigen kracht te ontplooien.
Enthousiast? Bel Joyce van der Wal op (06 25 33 12 96), zij komt graag met je in contact!


Dit bieden wij jou
Een fijne leer-werkplek, een leuk team en activiteiten waarin je jouw eigen creativiteit in kwijt kan. En ook:

 • Een arbeidsovereenkomst voor minimaal 12 uur (meer uren mogelijk in de vakantie!)
 • Een startsalaris van €2.373- €2.489 bij een dienstverband van 36 uur;
 • Goede begeleiding tijdens je werk & studie
 • Een diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 (GPM4)
 • Diploma behaald? Dan bieden we jou een contract met een startsalaris tussen €2.539,- en €3.489,- (bij dienstverband van 36 uur)
 • Reiskostenvergoeding naar werkplek en naar school
 • 3% eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en natuurlijk een sportabonnement bij SportCity.

Dit breng je mee

Je bent enthousiast en kan duidelijk benoemen waarom je graag met kinderen wilt werken. Je hebt humor en verder ben je:

 • Bereid om een BBL-opleiding te volgen of je wilt wisselen van leer-werkplek en je volgt al de opleiding tot (Gespecialiseerd) Pedagogisch medewerker niveau 3/4
 • Heb je een heldere, vriendelijke manier van communiceren
 • Enthousiast, flexibel, open en kom jij je afspraken na
 • Minimaal 18 jaar.

Je wilt aan de slag!
Bel Joyce (06 25 33 12 96), stuur je cv in via onze website of stuur een bericht inclusief cv naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. Bij een match spreken we graag met jou af op 1 van onze locaties waar je mee mag lopen op de groepen en persoonlijk in gesprek gaat met één van onze leidinggevenden. 

Over Eigen&Wijzer

Met 50 unieke locaties in Nederland is Eigen&Wijzer meer dan kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen bouwen we aan (talent)ontwikkeling, groei, trots en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame, prettige ontwikkelomgeving. Ben jij een tikkeltje eigenwijs, ben je graag buiten en herken jij jezelf in onze visie? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker in opleiding

Word jij gelukkig van blije gezichten bij kinderen en collega’s? Wil jij het vertrouwen krijgen om te doen waar je goed in bent en wil je direct geld verdienen tijdens je betaalde opleiding? Dit ga ...

Parttime
Friesland, Sneek
Geplaatst 6 dagen geleden

Wil jij naast je studie geld verdienen? Sta je liever buiten sportactiviteiten te organiseren voor kinderen van 4-12 jaar dan vakken te vullen? Dan is deze bijbaan voor jou!

Dit ga je doen

Jij wordt gelukkig van blije gezichten! Je verzorgt na schooltijd een uitdagend, afwisselend en sportief programma voor kinderen van 4-12 jaar, die met plezier naar de buitenschoolse opvang gaan en moe en voldaan thuiskomen. Sport BSO FantiFit Sneek is de ideale plek voor kinderen die dol zijn op sporten, bewegen en actieve uitjes. De kinderen leren dat je geen toptalent hoeft te zijn om van grote waarde te zijn voor je medespelers en plezier te beleven aan bewegen. En dat is belangrijk! Dit stimuleert de weerbaarheid, het zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.

Tijdens vakanties en studiedagen werken we met een gaaf sportief VakantieZotheid programma. Dat is een feestje! Je kan je creativiteit kwijt in het bedenken van leukje uitjes, een gave sportieve workshop of uitdagende activiteit.

BSO Fantifit

BSO FantiFit staat voor fantasie, bewegen, gezond, en bovenal een fantastische tijd! Het sportpark Schuttersveld is een werkplek waar je een skeelerbaan, rugbyveld, klimmuur in de sporthal, beachvolleybalveld, atletiekbaan en een survivalbaan hebt. Voor de echte sportliefhebber een paradijs!

Enthousiast? Bel Patrick van der Veen (06 23 54 99 62). Hij komt graag met je in contact!

Dit bieden wij jou
Een leuke bijbaan waarbij je lekker buiten bent en een warm en gezellig team, en ook:

 • Een arbeidsovereenkomst 8-16 uur (2-4 middagen in de week, en in de vakanties kan je extra bijverdienen!)
 • Een uurtarief van €14-€18- per uur, afhankelijk van je studie en werkervaring;
 • Reiskostenvergoeding
 • 3% eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en natuurlijk een sportabonnement bij SportCity!

Dit breng je mee

Je bent sportief, liefdevol, zorgzaam en je hebt aandacht voor ieder kind. Je bent een teamplayer en verder: 

 • Ben je bezig met een studie, zoals MBO Sport-en bewegen of pedagogisch medewerker zodat je kan werken in de kinderopvang
 • Heb je ervaring opgedaan als trainer bij een sportvereniging; scouting of bso.

Check of jij in aanmerking komt!
Eigen&Wijzer is een Erkend Leerbedrijf. Bij ons mag je werken en leren in de praktijk. MBO studenten mogen in hun derde studiejaar starten met werken. HBO studenten mogen starten met werken bij een BSO wanneer zij 50% van de studiepunten hebben behaald. Twijfel je of jouw studie geschikt is, doe dan de diploma-check kinderopvang! of bel Joyce even (06 253 312 96) en we kijken met je mee!

Je wilt aan de slag!
Bel Patrick, stuur je cv in via onze website of stuur een bericht inclusief cv naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. Naast een gesprek op onze locatie is een dagdeel meelopen, ook onderdeel van onze kennismaking.


Over Eigen&Wijzer
Met 50 unieke locaties in Nederland is Eigen&Wijzer meer dan kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen bouwen  we aan (talent)ontwikkeling, groei, trots en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame, prettige ontwikkelomgeving. Ben jij een tikkeltje eigenwijs, ben je graag buiten en herken jij jezelf in onze visie? Wij verwelkomen je graag als nieuwe collega!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker BSO

Wil jij naast je studie geld verdienen? Sta je liever buiten sportactiviteiten te organiseren voor kinderen van 4-12 jaar dan vakken te vullen? Dan is deze bijbaan voor jou! Dit ga je doen Jij wordt g...

Parttime
Maarssen
Geplaatst 2 weken geleden

Sportieve pedagogisch medewerker voor de regio Maarssen

Uren in overleg

De buitenschoolse opvang in Maarssen staat in het teken van actieve/sportieve, creatieve, culturele, wetenschappelijke, smakelijke, natuurgerichte en uitdagende activiteiten, en samen veel plezier maken na schooltijd en tijdens vakanties. Talentontwikkeling en eigenaarschap staan centraal, waarbij we uitgaan van dat ieder kind eigen is en wijzer groeit. Dé plek waar ieder kind leert dat je met samenwerken verder komt dan alleen, nieuwe talenten kan ontdekken, vriendschappen sluit, je voor je eigen mening uit mag komen en luistert naar die van een ander, bewegen gezond en lekker is, en nog heel veel meer! De kinderen worden uitgedaagd lekker mee te doen en actief mee te denken over het activiteiten programma. In vakanties werken we met een te gek VakantieZotheid programma, vol met leuke uitjes, uitdagende workshops en gezelligheid.

Wat ga je doen?

Deze vacature is geknipt voor een energieke, bij voorkeur sportieve, pedagogisch medewerker met een pedagogische of sportopleiding als achtergrond (CIOS, ALO, Sport en bewegen of kinderopvang met specialisatie sport). Je weet kinderen uit te dagen en geïnteresseerd te krijgen in verschillende (sportieve) activiteiten door je kennis en ervaringen enthousiast over te dragen aan de kinderen. Door jouw enthousiasme hebben de kinderen een te gekke middag en kunnen ze actief ontspannen. Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor het welzijn en de ontwikkeling van de kinderen en de contacten met ouders en externe partijen.

We beschikken in Maarssen over een sport BSO, een culturele BSO en verschillende BSO's binnen kindcentra. De teams zijn gemotiveerd en werken nauw samen met elkaar, met het onderwijs en met externe samenwerkingspartijen.

Wij bieden jou een functie waarin je je eigen talenten verder kan ontwikkelen en waarin je veel zelfstandigheid krijgt. Intern word je verder opgeleid en krijg je de mogelijkheid je verder te specialiseren door het volgen van workshops en opleidingen.

We starten met een meeloopdag zodat jij ons en wij jou kunnen leren kennen. Ben jij een match dan kijken we welk aantal werkuren passen bij jouw privésituatie. In de vakanties vragen we je meer uren te werken. 

Goed om te weten

Deze vacature mag ook worden vervuld door een pedagogisch medewerker in opleiding. MBO studenten mogen in hun derde studiejaar starten met werken, HBO studenten mogen starten met werken bij een BSO wanneer zij 50% van de studiepunten hebben behaald (vanaf 75% ook bij het KDV/PO).

Wij bieden jou 

 • toplocaties (afwisselend bij onze BSO's in Maarssen) waar je samenwerkt met gemotiveerde collega’s aan het creëren van een optimale (ontwikkel)omgeving voor kinderen;
 • een fijne werkplek waar je wordt uitgedaagd om met ideeën te komen, je eigen talenten kwijt kunt en ze verder kunt ontwikkelen;
 • een functie waarin je intern verder wordt opgeleid met opleidingen en trainingen. Ook het volgen van de interne Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 opleiding behoort tot de mogelijkheden;
 • werkuren die passen bij jouw ambities/privésituatie, met meer uren in de vakantie en als jij dat wilt bij andere locaties van Eigen&Wijzer in Maarssen/Breukelen. 
 • arbeidsvoorwaarden en salaris krijgt conform de cao kinderopvang. Je kan deelnemen aan het fietsplan en het vitaliteitsplan 'Hart van de Zaak' met o.a. gratis sporten bij SportCity. Ook mag je gebruik maken van de personeelsvoordeelwinkel.

Wat heb jij ons te bieden

 • Het is jouw passie een bijdrage te leveren aan de (talent)ontwikkeling van kinderen en vindt het een uitdaging om mee te bouwen aan het beste voor kinderen en medewerkers
 • Je beschikt over een talent voor werken met kinderen en bent zelf sportief
 • Jij ziet wat een kind nodig heeft om eigen te kunnen zijn en wijzer te groeien. 
 • Je beschikt over een opleiding op MBO3/MBO4/HBO niveau welke kwalificeert voor werken in de buitenschoolse opvang. Een sportopleiding heeft onze voorkeur. 

Wie zijn wij?

Eigen&Wijzer staat bekend om kleinschalige kinderopvang, gericht op de ontwikkeling van kinderen en medewerkers. Kwalitatieve opvang waarin kinderen de best mogelijke opvang krijgen, wij naast de ouders staan als professional en waar we als team betrokken zijn bij elkaar. Samenwerking, werkplezier en blijven ontwikkelen vinden wij belangrijk voor onze medewerkers.

Spreekt jou dit aan?

Dan maken wij graag kennis met jou! Stuur je cv en motivatie naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. Contactpersoon Jeroen van den Brink. Vermeld in het onderwerp sportieve pedagogisch medewerker. Bij een klik nodigen we je graag uit voor een meeloop dag!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker BSO

Sportieve pedagogisch medewerker voor de regio Maarssen Uren in overleg De buitenschoolse opvang in Maarssen staat in het teken van actieve/sportieve, creatieve, culturele, wetenschappelijke, smakelij...

Parttime
Harderwijk, Hoenderloo
Geplaatst 3 weken geleden

Inval pedagogisch medewerker KDV & BSO

Houd jij van afwisseling in je werk waarbij geen dag hetzelfde is? Wil jij de invalkracht worden op onze (groene) kinderopvang locaties in Harderwijk en Hoenderloo? Lees dan verder! 

Dit ga je doen

Als vaste invalkracht ziet geen enkele dag en week er hetzelfde uit. De ene dag help je het team op de baby- en peutergroep van groene kinderopvang Speelweide of bij IKC Hei & Bos, en de volgende dag ben je actief een buitenprogramma aan het begeleiden op de BSO voor kinderen die actief willen ontspannen na schooltijd. Waar je ook te werk gaat, je biedt kinderen een veilige plek en stimuleert hen om te onderzoeken, te spelen en te proberen. Onze activiteiten en omgeving richten we hier op in. 

Veiligheid vormt de basis
Er is aandacht voor ieder kind
We ontwikkelen door te ontdekken
Samen, met elkaar! 

We werken vanuit de visie dat kinderen eigen zijn en wijzer groeien. Vanuit de methode die we hanteren worden alle zintuigen en ontwikkelgebieden van jonge kinderen gestimuleerd. Ze leren hun eigen talenten te ontwikkelen en te herkennen. Onze visie is onder andere gebaseerd op de pedagogiek van Emmi Pikler. We werken met natuurlijke materialen en bieden een uitdagende binnen- en buiten ontwikkelruimte en materialen aan. Je kan hier al je creativiteit in kwijt!

De locaties in Harderwijk & Hoenderloo:

Onze locaties kenmerken zich door het groene karakter. We bieden kinderen een uitgebreid aanbod aan buitenactiviteiten, natuurbeleving en lekker bewegen. 

BSO Sport&Fun   BSO Het Talent    IKC De Veste  BSO Natuurlijk  Groene kinderopvang Speelweide   IKC Hei&Bos.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel Adjunct Regiomanager Lisanne van Baal (06 13 14 17 13), zij komt graag met je in contact! Of reageer direct via de website.

Dit bieden wij jou
De teams in Harderwijk en Hoenderloo zijn hecht en werken samen aan het bieden van de best mogelijke kinderopvang. Ook buiten werktijd sluiten we graag aan bij een teamevent zoals de jaarlijkse Mudrun. We bieden jou:

 • Een arbeidsovereenkomst van minimaal 16 uur;
 • Een salaris conform cao Kinderopvang: €2489 - €3421 (salarisschaal 6)* per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur.
  *Gaat vanuit de CAO Kinderopvang omhoog per 1 april 2024;
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen middels opleidingen, trainingen en coaching; 
 • Interessante arbeidsvoorwaarden; een vitaliteitsplan (gratis sporten!), een fietsplan en je mag gebruikmaken van de personeelsvoordeelwinkel.

Dit breng je mee

Je bent liefdevol, zorgzaam en je hebt aandacht voor ieder kind. Je bent een echte teamplayer. Verder heb je:

 • Een diploma in de kinderopvang of pedagogiek op MBO3/MBO4 niveau;
 • Ervaring in de kinderopvang als pedagogisch medewerker is een pré;
 • Oog voor kwaliteit. Je kan verantwoorden waar je je pedagogisch aanbod op baseert;
 • Je hebt kennis van de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd 0-13 jaar;
 • Je bent in bezit van een auto of een ervaren OV-gebruiker, zodat je onze locaties goed kan bereiken.

Je neemt je verantwoordelijkheid en je weet ondersteuning te vinden wanneer nodig. Verder komen jouw waarden overeen met die van Eigen&Wijzer.

Je wilt aan de slag!
Reageer direct via de website of stuur een e-mail inclusief cv naar werkenbij@eigenenwijzer.nl waarin je kort uitlegt waarom deze functie bij je past. Uiteraard laten we jou ook kennismaken met de visie van Eigen&Wijzer. Een dagdeel meelopen op onze locatie is daarom onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Kinderopvangorganisatie Eigen&Wijzer
Met 49 locaties (72 LRK's) in vijf regio’s in Nederland is Eigen&Wijzer flink gegroeid! Waarom? Omdat wij vinden dat het voor ieder kind mogelijk moet zijn om op eigen wijze te ontwikkelen en wijzer te groeien. Wij bieden de best mogelijke kinderopvang en maken waar mogelijk duurzame en groene keuzes. Ben jij een tikkeltje eigenwijs en past onze visie bij die van jou? Solliciteer gelijk!

Vacature eigenschappen

Vacature categorieInvalkracht, Pedagogisch medewerker BSO, Pedagogisch medewerker KDV

Inval pedagogisch medewerker KDV & BSO Houd jij van afwisseling in je werk waarbij geen dag hetzelfde is? Wil jij de invalkracht worden op onze (groene) kinderopvang locaties in Harderwijk en Hoen...

Parttime
Breukelen, Maarssen
Geplaatst 3 weken geleden

Locatie Assistent - BSO / VE Peuteropvang

Wil je de volgende stap maken en word jij onze energieke locatie assistent? Draag je ons pedagogisch beleid uit en ben jij een echte verbinder? Dan is deze vacature voor jou!

Dit ga je doen

Als locatie assistent ondersteun je de adjunct regiomanager van jouw regio. Je werkt deels op de groep en daarnaast heb je coördinerende werkzaamheden. Je bent een aanspreekpunt voor ons pedagogisch team op de vestiging rondom planning en verlof, ziekte en vervanging. Je coacht en monitort de groepswerkzaamheden van het team en je hebt in beeld waar de pedagogische aandachtspunten zijn. Verder neem je deel aan IKC overlegmomenten en draag je bij aan de kwaliteitsbevordering van jouw locatie.

Door een verandering in ons functiehuis in Maarssen en Breukelen hebben wij twee nieuwe vacatures als locatie assistent voor IKC De Klaroen en voor IKC De Bijenschans (PO/BSO).

Enthousiast? Bel Chantal de Groene (06 50 01 01 21), zij komt graag met je in contact!

Dit bieden wij jou
Als locatie assistent krijg je een vaste positie in het team zodat we verder kunnen bouwen. We bieden jou:

 • Een arbeidsovereenkomst van minimaal 21/23 uur (meer uren bespreekbaar)
 • Een salaris van €2818 - €3762 (salarisschaal 7)* per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur. *Per 1 april 2024 omhoog volgens CAO
 • Reiskostenvergoeding
 • 3% eindejaarsuitkering
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan en natuurlijk een sportabonnement bij SportCity!

Dit breng je mee

Je bent een echte teamplayer, sociaal, energiek en daadkrachtig. Je kunt goed omgaan met verschillende medewerkers en je bent empathisch. En je hebt een goede vooruitziende blik. Verder heb je:

 • Ervaring in de kinderopvang als pedagogisch medewerker op een PO of BSO
 • Leidinggevende capaciteiten; plan- en organisatievermogen
 • Pro-actief en ondernemend in het signaleren en bespreken van consequenties van ontwikkelingen 
 • Heb je een diploma in de kinderopvang of pedagogiek op MBO3/MBO4/HBO niveau.

Je wilt aan de slag!
Bel Chantal, stuur je cv in via onze website of stuur een bericht inclusief cv naar werkenbij@eigenenwijzer.nl. Naast een gesprek op onze locatie is een dagdeel meelopen, ook onderdeel van onze kennismaking.

Over Eigen&Wijzer
Met 50 kleinschalige locaties in Nederland is Eigen&Wijzer meer dan alleen kinderopvang! Voor ons geldt ‘Ieder is eigen & groeit wijzer’. Samen werken we aan (talent)ontwikkeling, groei, trotse en gelukkige kinderen, ouders én medewerkers. We bieden een veilige, duurzame, prettige werkomgeving en we zijn het liefst lekker buiten. Ben jij een tikkeltje eigenwijs en past jouw visie bij die van ons? Kom bij ons werken!

Vacature eigenschappen

Vacature categorieLocatie assistent
ID240326001
SalarisSchaal 7

Locatie Assistent – BSO / VE Peuteropvang Wil je de volgende stap maken en word jij onze energieke locatie assistent? Draag je ons pedagogisch beleid uit en ben jij een echte verbinder? Dan is d...

Parttime
Friesland, Sneek
Geplaatst 1 maand geleden

Ervaren VE pedagogisch medewerker - IKC Bonifatius Sneek
Ben jij de ervaren VE medewerker, die stevig in haar/zijn schoenen staat? Ben je minimaal 3 ochtenden per week beschikbaar? Lees dan gauw verder!


Dit ga je doen
Als ervaren pedagogisch medewerker VE ben je de specialist van de groep en ga je werken met kinderen van 2-4 jaar. Je werkt doelgericht samen om de leer- en ontwikkelomgeving voor kinderen optimaal te maken. Kinderen leren hun eigen talenten ontwikkelen en herkennen. Met zorgzaamheid, liefde en aandacht voor ieder kind, in een veilige en hygiënische omgeving, kunnen kinderen ontdekken, leren en uitgroeien tot zelfbewuste individuen. Als specialist op het gebied van educatie aan jonge kinderen zet je jouw kennis in op de groep en binnen het team. We werken met de VE methode Startblokken. Ben jij een organisatorisch talent of een echte senior, dan bieden wij jou graag extra uitdaging*.


IKC Bonifatius
IKC Bonifatius met locatie Bonne en locatie Bonnetop is een Integraal Kindcentrum waar onderwijs en opvang (KDV, PO, VE en BSO) samenkomen en werken vanuit één visie. 

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel Sander Lindthorst (06 15 61 45 04), hij komt graag met je in contact! Of reageer direct via de website.

Dit bieden wij jou
Een fijn team, ondersteuning vanuit de regio en de mogelijkheid om jouw specialistische kennis toe te passen op meerdere locaties. En we bieden jou:

 • Een arbeidsovereenkomst van gem. 16-30 uur per week (minimaal 5 ochtenden).
  Jouw rooster kan er zo uitzien: elke werkdag van 8:15-12:15 uur of tot 14:15 uur (verlengde peuteropvang met IKC eindtijd). 
 • Een salaris conform cao Kinderopvang: €2489 - €3421 (salarisschaal 6) per maand, afhankelijk van je kwalificatie en ervaring* en op basis van 36 uur.
  De CAO Kinderopvang gaat omhoog per 1 april 2024;
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze interne opleidingsprogramma’s zoals de VE Startblokken, intervisies en trainingen over werken met peuters.
 • Interessante arbeidsvoorwaarden; een vitaliteitsplan (gratis sporten!), een fietsplan en je mag gebruikmaken van de personeelsvoordeelwinkel.

Dit breng je mee

Je bent goed in het leggen van de verbinding tussen de groepen en het onderwijs. Jij ziet wat een kind nodig heeft om eigen te kunnen zijn en wijzer te groeien. Verder heb je:

 • Een geldig VE certificaat;
 • Ervaring in de kinderopvang op groep tussen 2-4 jaar.
 • Een diploma hebt in de kinderopvang of pedagogiek op MBO3/MBO4/HBO niveau.

Verder komen jouw waarden overeen met die van Eigen&Wijzer.

Je wilt aan de slag!
Reageer direct via de website of stuur een e-mail inclusief cv naar werkenbij@eigenenwijzer.nl waarin je kort uitlegt waarom deze functie bij je past. Uiteraard laten we jou ook kennismaken met de visie van Eigen&Wijzer. Bij een klik nodigen we je graag uit voor een meeloopdag!

Wat maakt ons Eigen&Wijzer?
Met 49 locaties (72 LRK’s) in vijf regio’s in Nederland is Eigen&Wijzer flink gegroeid! Waarom? Omdat wij vinden dat het voor ieder kind mogelijk moet zijn om op eigen wijze te ontwikkelen en wijzer te groeien. Wij bieden de best mogelijke kinderopvang en maken waar mogelijk duurzame en groene keuzes. Ben jij een tikkeltje eigenwijs en past onze visie bij die van jou? Solliciteer gelijk!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker PO
Salarisschaal 6/7

Ervaren VE pedagogisch medewerker – IKC Bonifatius SneekBen jij de ervaren VE medewerker, die stevig in haar/zijn schoenen staat? Ben je minimaal 3 ochtenden per week beschikbaar? Lees dan gauw ...

Parttime
Friesland, Sneek
Geplaatst 1 maand geleden

Sportieve BSO - BSO FantiFit Sneek

Ben jij een sportieve fantasievolle gedreven Pedagogisch Medewerker? Wil je 4 middagen onze sport BSO versterken in Sneek? Lees dan verder!  

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker BSO bedenk je en voer je samen met je team uitdagende, actieve activiteiten uit voor kinderen tussen de 4-13 jaar na schooltijd en in de schoolvakanties. 

BSO FantiFit Sneek is de ideale plek voor kinderen die dol zijn op sporten, bewegen en actieve uitjes. De kinderen leren dat je geen toptalent hoeft te zijn om van grote waarde te zijn voor je medespelers en plezier te beleven aan bewegen. We bewegen zoveel mogelijk buiten op de sportvelden. Bij slecht weer maken we gebruik van de sporthal. Sport en bewegen worden afgewisseld met ontspanning, spelletjes en workshops. Kinderen leren spelenderwijs nieuwe technische vaardigheden, samenwerken, grenzen verleggen, omgaan met regels, omgaan met winst en verlies, respect en sportief gedrag. Dit stimuleert de weerbaarheid, het zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. 

Tijdens vakanties en studiedagen werken we met een gaaf VakantieZotheid programma. Iedere dag is het dan feest bij de BSO door een leuk uitje, een gave workshop of uitdagende activiteit.

BSO FantiFit

FantiFit staat voor fantasie, bewegen, gezond, en bovenal een fantastische tijd!
Een sport BSO is een sportieve en uitdagende plek waar kinderen van 4-13 jaar aansluitend op de schooltijden en trainingstijden terecht kunnen voor opvang en sportieve activiteiten. Elke dag is er een sportprogramma dat naast de reguliere opvang activiteiten aangeboden wordt. De sportactiviteiten worden begeleid door enthousiaste pedagogisch medewerkers met een sportachtergrond. Naast sport en bewegen is er ook aandacht voor gezonde voeding en culturele activiteiten als: koken, knutselen, toneel, tekenen en schilderen.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel Patrick van der Veen (06 23 54 99 62) of Sander Lindthorst (06 15 61 45 04). Zij komen graag met je in contact! Of reageer direct via de website.


Wat bieden wij jou?

Als pedagogisch medewerker krijg je een vaste positie in het team waarin je heel veel kinderen (en ouders) blij kan maken met goede kinderopvang met een eigen identiteit. En we bieden jou:

 • Een arbeidsovereenkomst van 16 uur (4 middagen);
 • Een salaris conform cao Kinderopvang: €2831 - €3192 (salarisschaal 6)* per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur.
  *Gaat vanuit de CAO Kinderopvang omhoog per 1 januari 2024 en per 1 april 2024;
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen; 
 • Interessante arbeidsvoorwaarden; een vitaliteitsplan (gratis sporten!), een fietsplan en je mag gebruikmaken van de personeelsvoordeelwinkel.

Wat breng je mee?

Je bent een bevlogen en ervaren pedagogisch medewerker. Je zorgt met plezier voor een leuk en verantwoord pedagogisch aanbod voor de kinderen. Je bent liefdevol, zorgzaam en je hebt aandacht voor ieder kind. Je bent een echte teamplayer. 

Verder heb je:

 • Ervaring in de kinderopvang als pedagogisch medewerker is een pré;
 • Oog voor kwaliteit. Je kan verantwoorden waar je je pedagogisch aanbod op baseert. Je hebt kennis van de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar;
 • Je bent in staat helder en vriendelijk te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je neemt je verantwoordelijkheid en weet ondersteuning te vinden wanneer nodig;
 • Een behaalde diploma in de kinderopvang of pedagogiek op MBO3/MBO4/HBO niveau.

Verder ben je bevlogen over goede en groene kinderopvang en komen jouw waarden overeen met die van Eigen&Wijzer.

Voor studenten

Eigen&Wijzer is een Erkend Leerbedrijf. Bij ons mag je werken en leren in de praktijk. MBO studenten mogen in hun derde studiejaar starten met werken. HBO studenten mogen starten met werken bij een BSO wanneer zij 50% van de studiepunten hebben behaald. Twijfel je of jouw studie geschikt is om te mogen werken in de kinderopvang, doe dan de diploma-check kinderopvang!

Je wilt aan de slag!
Reageer direct via de website of stuur een e-mail inclusief cv naar werkenbij@eigenenwijzer.nl waarin je kort uitlegt waarom deze functie bij je past. Uiteraard laten we jou ook kennismaken met de visie van Eigen&Wijzer. Een dagdeel meelopen op onze locatie is daarom onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Wat maakt ons Eigen&Wijzer?
Bij Eigen&Wijzer kunnen kinderen zich op eigen wijze ontwikkelen. Ieder kind heeft behoeften, kwaliteiten, interesses en ontwikkeldoelen. Vanuit een veilige en vertrouwde basis dagen wij kinderen uit te ontdekken wie zij zijn, nieuwsgierig in het leven te staan, probleemoplossend te denken, hun kwaliteiten te ontplooien, hun interesses te verbreden en wijzer te groeien. Dit doen wij in nauwe (integrale) samenwerking met en in directe aansluiting op ten minste het basisonderwijs. Wij bieden kinderen op ieder ontwikkelingsniveau een grote variëteit aan activiteiten en begeleiden kinderen in hun ontwikkeling tot zelfstandige en democratische burgers. Wij wijzen hen de weg!

Onze visie: op eigen wijze ontwikkelen en wijzer groeien Onze missie: de beste mogelijke kinderopvang voor ieder kind en werkgeluk en uitdaging voor onze medewerkers.
Onze kernwaarden: zorg & welzijn, aandacht, ontwikkeling en samen.

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker BSO
SalarisSchaal 6

Sportieve BSO – BSO FantiFit Sneek Ben jij een sportieve fantasievolle gedreven Pedagogisch Medewerker? Wil je 4 middagen onze sport BSO versterken in Sneek? Lees dan verder!   Wat ga je doen?...

Parttime
BSO Sterrenwachter 8+, Loosdrecht
Geplaatst 1 maand geleden

Pedagogisch medewerker 8 + BSO De Sterrenwachter in Loosdrecht
Ben jij iemand die zich graag actief inzet om kinderen een uitgebreid aanbod aan activiteiten te bieden? Weet jij 8+ kinderen enthousiast te krijgen om mee te denken en mee te doen? Dan zoeken wij jou! 

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker van BSO Sterrenwachter 8+ bied je kinderen (8-13 jaar) na schooltijd, tijdens studiedagen op schoolvrije dagen een uitdagend aanbod aan activiteiten. Je bespreekt samen met de kinderen (kinderparticipatie!) en het team welke activiteiten jullie gaan ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan sport/beweging, koken, creativiteit, cultuur, natuur, techniek, wetenschap enz. We maken gebruik van de buitenruimte van het onderwijs en ontdekken de omgeving. Ben jij sportief, muzikaal of heb je een andere specialisatie, de kinderen kijken ernaar uit! 

Je bent een vertrouwd gezicht voor de kinderen en een aanspreekpunt voor ouders/verzorgers, het onderwijs en externe samenwerkingspartners. 

Tijdens vakanties en studiedagen werken we met een gaaf VakantieZotheid programma. Naast het organiseren van uitdagende activiteiten en interessante workshops, ga je met de kinderen en collega’s eropuit naar bijvoorbeeld Beeld & Geluid, het bos, een boerderij, etc. 

BSO Sterrenwachter 8+

De BSO wordt verzorgd op basisschool de Sterrenwachter in Nieuw-Loosdrecht. De locatie is op dinsdag en donderdag geopend en bestaat uit één groep van maximaal 24 kinderen. Op de woensdag wordt de groep opgevangen op de naastgelegen locatie, BSO De Pinkenstal. Samen met een vaste collega hebben jullie de vrijheid om invulling te geven aan de BSO. 

De Sterrenwachter gaat fuseren met basisschool de Linde en vormt dan samen met Eigen&Wijzer een nieuw IKC. Als pedagogisch medewerker word je betrokken en gevraagd naar jouw ideeën voor het vormen van een integraal kindcentrum.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel met de regiomanager Lisanne van Baal ( 06 13 14 17 13), zij komt graag met je in contact! Of reageer direct via de website.


Dit bieden wij jou
Als ervaren pedagogisch medewerker krijg je een vaste positie in het team. We bieden jou:

 • Een arbeidsovereenkomst van 17 uur gemiddeld per week. Tijdens schoolweken werk je 14u, verdeeld over dinsdag-, woensdag- en donderdagmiddag. In vakantieweken werk je hele dagen (27 uur). In geval van nood vragen we je om meer te werken. Wil je direct meer uren werken dan is dit mogelijk bij andere E&W locaties;
 • Een salaris conform cao Kinderopvang: €2489 - €3421 (salarisschaal 6)* per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur.
  *Gaat vanuit de CAO Kinderopvang omhoog per per 1 april 2024;
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen; 
 • Interessante arbeidsvoorwaarden; een vitaliteitsplan (gratis sporten!), een fietsplan en je mag gebruikmaken van de personeelsvoordeelwinkel.

Dit breng je mee

Je bent een enthousiaste en creatieve teamplayer. Daarnaast ben je goed in het leggen van de verbinding tussen de kinderopvang, collega’s en het onderwijs.  

Verder heb je:

 • eigen initiatief toont, ideeën inbrengt en collega’s hierin enthousiast meeneemt;
 • nieuwsgierig en enthousiast bent;
 • beschikt over NL taalniveau 3F (pre, geen vereiste);
 • een diploma hebt in de kinderopvang of pedagogiek op MBO3/MBO4/HBO niveau;

Verder vind je het super leuk om voor de kinderen na schooltijd een uitdagend programma te verzorgen, zodat ze met plezier naar de BSO gaan en vol mooie verhalen thuiskomen.

Je wilt aan de slag!
Reageer direct via de website of stuur een e-mail inclusief cv naar werkenbij@eigenenwijzer.nl waarin je kort uitlegt waarom deze functie bij je past. Uiteraard laten we jou ook kennismaken met de visie van Eigen&Wijzer. Bij een klik nodigen we je graag uit voor een meeloopdag!
Wat maakt ons Eigen&Wijzer?
Eigen&Wijzer is een ambitieuze middelgrote kinderopvangorganisatie met 49 (72 LRK’s) kleinschalige kinderopvanglocaties in vijf regio’s in Nederland. Wij bieden de best mogelijke kinderopvang, gericht op welzijn en de (talent)ontwikkeling. Wij vinden dat het voor ieder kind mogelijk moet zijn om op eigen wijze te ontwikkelen en wijzer te groeien. We zijn geïnspireerd door het aanbieden van groene kinderopvang, een gezond voedingsbeleid en duurzaam ondernemen. Ben jij een tikkeltje eigenwijs en past onze visie bij die van jou? Solliciteer gelijk!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch medewerker 8 + BSO De Sterrenwachter in LoosdrechtBen jij iemand die zich graag actief inzet om kinderen een uitgebreid aanbod aan activiteiten te bieden? Weet jij 8+ kinderen enthousiast ...

Nader te bepalen, Parttime
Amsterdam, Kindcentrum Eigen&Wijzer
Geplaatst 1 maand geleden

Pedagogisch medewerker BSO, Kindcentrum Eigen&Wijzer in Amsterdam Gaasperdam, 6-30upw

Kindcentrum Eigen&Wijzer ligt vlak naast winkelcentrum Reigersbos (wijk Gaasperdam). Dit kindcentrum biedt alle vormen van opvang, beschikt over een grote groene buitenruimte en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Pedagogisch medewerkers werken doelgericht samen om de leer- en ontwikkelomgeving voor kinderen optimaal te maken. We werken vanuit de visie dat kinderen eigen zijn en wijzer groeien. Kinderen leren hun eigen talenten te ontwikkelen en te herkennen. We zorgen voor elkaar en voor onze omgeving en geven kinderen handvatten mee voor het leven. Met zorgzaamheid, liefde en aandacht voor ieder kind, in een veilige en hygiënische omgeving, kunnen kinderen ontdekken, leren en uitgroeien tot zelfbewuste individuen. Of je nu een beginner bent of specialist op het gebied van educatie aan kinderen, je zet jouw kennis in op de groep en binnen het team. Samen gaan jullie iedere dag voor het bieden van de best mogelijke opvang.

Binnen Kindcentrum Eigen&Wijzer biedt Eigen&Wijzer dagopvang, peuteropvang/voorschool (VE), voorschoolse opvang (07.30-08.30u) en buitenschoolse opvang (aansluitend aan schooltijden tot 18.30u en hele dagen tijdens studiedagen en vakanties). Kom jij ons team versterken als pedagogisch medewerker BSO?

Bij de BSO (4-13 jaar) organiseer je samen met je collega’s de meest leuke en op ontwikkeling gerichte activiteiten. Kinderen worden uitgedaagd om mee te denken over het activiteitenprogramma. Door hen eigenaarschap te geven leren ze naar elkaar te luisteren, samen te werken, voor zichzelf op te komen en creatief te kijken naar de mogelijkheden. In vakanties maken we van iedere vakantiedag een feest. Het uitdagende VakantieZotheid programma staat vol met leuke activiteiten, gezellige uitjes en uitdagende workshops. Bij de BSO kun je al jouw creativiteit, sportiviteit en enthousiasme kwijt.

Wij bieden jou

Als ervaren pedagogisch medewerker krijg je een vaste positie in een fijn en klein team waarin je heel veel kinderen blij kan maken met uitdagende kinderopvang met een culturele identiteit. En we bieden jou:

 • Een arbeidsovereenkomst, uren in overleg;
 • Een salaris conform cao Kinderopvang: €2489 - €3421 (salarisschaal 6)* per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur.
  *Gaat vanuit de CAO Kinderopvang omhoog per per 1 april 2024;
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen; 
 • Interessante arbeidsvoorwaarden; een vitaliteitsplan (gratis sporten!), een fietsplan en je mag gebruikmaken van de personeelsvoordeelwinkel.

Dit breng je mee

Je bent een ondernemende en enthousiaste teamplayer met een pedagogische achtergrond. Daarnaast ben je goed in het leggen van de verbinding tussen de kinderopvang, ouders en het onderwijs.  

Verder heb je:

 • Ervaring in de kinderopvang als pedagogisch medewerker is een pré;
 • Oog voor kwaliteit. Je kan verantwoorden waar je je pedagogisch aanbod op baseert;
 • Je communiceert helder en vriendelijk, zowel mondeling als schriftelijk, en bent toegankelijk voor ouders en collega’s;
 • Je neemt je verantwoordelijkheid en weet ondersteuning te vinden wanneer nodig;
 • Een behaalde diploma in de kinderopvang, sport- en bewegen of pedagogiek op MBO3/MBO4/HBO niveau. 

Verder vind je het super leuk om kinderen na schooltijd een uitdagend programma te bieden, zodat ze met plezier naar de BSO gaan en vol mooie verhalen thuiskomen.

Je wilt aan de slag!
Reageer direct via de website of stuur een e-mail inclusief cv naar werkenbij@eigenenwijzer.nl waarin je kort uitlegt waarom deze functie bij je past. Uiteraard laten we jou ook kennismaken met de visie van Eigen&Wijzer. Een dagdeel meelopen op onze locatie is daarom onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Wat maakt ons Eigen&Wijzer?
Eigen&Wijzer is een ambitieuze middelgrote kinderopvangorganisatie met 49 (72 LRK’s) kleinschalige kinderopvanglocaties in vijf regio’s in Nederland. Wij bieden de best mogelijke kinderopvang, gericht op welzijn en de (talent)ontwikkeling. Wij vinden dat het voor ieder kind mogelijk moet zijn om op eigen wijze te ontwikkelen en wijzer te groeien. We zijn geïnspireerd door het aanbieden van groene kinderopvang, een gezond voedingsbeleid en duurzaam ondernemen. Ben jij een tikkeltje eigenwijs en past onze visie bij die van jou? Solliciteer gelijk!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch medewerker BSO, Kindcentrum Eigen&Wijzer in Amsterdam Gaasperdam, 6-30upw Kindcentrum Eigen&Wijzer ligt vlak naast winkelcentrum Reigersbos (wijk Gaasperdam). Dit kindcentrum biedt...

Parttime
Maarssen
Geplaatst 1 maand geleden

Pedagogisch medewerker bij BSO De CultuurWijzer in Maarssen

(minimaal 17 uur)

Ben jij een ondernemende pedagogisch medewerker en heb je een culturele achtergrond? Vind je het fijn om in een klein team te werken en samen de kinderen een te gekke, creatieve tijd te bieden bij de BSO? Lees dan de vacature! 

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker van BSO de CultuurWijzer bied je kinderen na schooltijd, tijdens studiedagen op schoolvrije dagen een uitdagend aanbod aan activiteiten. Je bespreekt samen met de kinderen (kinderparticipatie!) en het team welke activiteiten jullie gaan ondernemen. We zijn een cultuur BSO, dus daar ligt de focus op, maar we organiseren ook activiteiten op het gebied van sport/beweging, koken, creativiteit, natuur, techniek, wetenschap enz. We maken gebruik van de buitenruimte van onze culturele locatie en ontdekken de omgeving. Ben jij gecharmeerd van cultuur of heb je een culturele achtergrond, de kinderen kijken uit naar jouw inbreng! 

De BSO’s van Eigen&Wijzer staan in Maarssen bekend om het te gekke VakantieZotheid programma! Samen met het team en de kinderen ga je op avontuur, organiseer je gave workshops (mogelijk met een externe partner) en uitdagende activiteiten.

Je bent een vast aanspreekpunt voor ouders en legt verbinding met samenwerkingspartners en het onderwijs. 

BSO De CultuurWijzer

BSO De CultuurWijzer is gevestigd midden in Maarssen Dorp bij het Trefpunt, een voormalig pastorie van de Nederlandse Hervormde Kerk, waar we over een grote ruimte beschikken zodat toneelstukken en dansactiviteiten uitgevoerd kunnen worden. We bieden kinderen tussen 4-13 jaar een (mid)dagprogramma in de vorm van theater, beeldende kunst, dans en creativiteit.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel met de regiomanager Jeroen van den Brink (06 29 19 99 48), hij komt graag met je in contact! Of reageer direct via de website.


Dit bieden wij jou
Als ervaren pedagogisch medewerker krijg je een vaste positie in een fijn en klein team waarin je heel veel kinderen blij kan maken met uitdagende kinderopvang met een culturele identiteit. En we bieden jou:

 • Een arbeidsovereenkomst van 17 uur;
 • Een salaris conform cao Kinderopvang: €2489 - €3421 (salarisschaal 6)* per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur.
  *Gaat vanuit de CAO Kinderopvang omhoog per per 1 april 2024;
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen; 
 • Interessante arbeidsvoorwaarden; een vitaliteitsplan (gratis sporten!), een fietsplan en je mag gebruikmaken van de personeelsvoordeelwinkel.

Dit breng je mee

Je bent een ondernemende en enthousiaste teamplayer met een culturele achtergrond. Daarnaast ben je goed in het leggen van de verbinding tussen de kinderopvang en het onderwijs.  

Verder heb je:

 • Ervaring in de kinderopvang als pedagogisch medewerker is een pré;
 • Oog voor kwaliteit. Je kan verantwoorden waar je je pedagogisch aanbod op baseert;
 • Je communiceert helder en vriendelijk, zowel mondeling als schriftelijk, en bent toegankelijk voor ouders en collega’s;
 • Je neemt je verantwoordelijkheid en weet ondersteuning te vinden wanneer nodig;
 • Een behaalde diploma in de kinderopvang, sport- en bewegen of pedagogiek op MBO3/MBO4/HBO niveau. 

Verder vind je het super leuk om kinderen na schooltijd een uitdagend programma te bieden, zodat ze met plezier naar de BSO gaan en vol mooie verhalen thuiskomen.

Je wilt aan de slag!
Reageer direct via de website of stuur een e-mail inclusief cv naar werkenbij@eigenenwijzer.nl waarin je kort uitlegt waarom deze functie bij je past. Uiteraard laten we jou ook kennismaken met de visie van Eigen&Wijzer. Een dagdeel meelopen op onze locatie is daarom onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Wat maakt ons Eigen&Wijzer?
Eigen&Wijzer is een ambitieuze middelgrote kinderopvangorganisatie met 49 (72 LRK’s) kleinschalige kinderopvanglocaties in vijf regio’s in Nederland. Wij bieden de best mogelijke kinderopvang, gericht op welzijn en de (talent)ontwikkeling. Wij vinden dat het voor ieder kind mogelijk moet zijn om op eigen wijze te ontwikkelen en wijzer te groeien. We zijn geïnspireerd door het aanbieden van groene kinderopvang, een gezond voedingsbeleid en duurzaam ondernemen. Ben jij een tikkeltje eigenwijs en past onze visie bij die van jou? Solliciteer gelijk!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch medewerker bij BSO De CultuurWijzer in Maarssen (minimaal 17 uur) Ben jij een ondernemende pedagogisch medewerker en heb je een culturele achtergrond? Vind je het fijn om in een klein team...

Parttime
Maarssen
Geplaatst 1 maand geleden

Pedagogisch medewerker Middenbouw - BSO De Klaroen in Maarssen

(minimaal 17 uur)

Weet je onze middenbouwers 6-7 jaar uit te dagen om mee te denken over de invulling van het activiteitenaanbod en hen een te gekke tijd te bieden bij de BSO? Lees verder!

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker van BSO De Klaroen bied je kinderen na schooltijd, tijdens studiedagen op schoolvrije dagen een uitdagend aanbod aan activiteiten. Je bespreekt samen met de kinderen (kinderparticipatie!) en het team welke activiteiten jullie gaan ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan sport/beweging, koken, creativiteit, cultuur, natuur, techniek, wetenschap enz. We maken gebruik van de buitenruimte van het kindcentrum en ontdekken de omgeving. Ben jij sportief, muzikaal of heb je een andere specialisatie, de kinderen kijken ernaar uit! 

De BSO’s van Eigen&Wijzer staan in Maarssen bekend om het te gekke VakantieZotheid programma! Samen met het team en de kinderen ga je op avontuur, organiseer je een gave workshop (mogelijk met een externe partner) of een uitdagende activiteit.

Je bent een vast aanspreekpunt voor ouders en legt verbinding met het onderwijs. 

BSO De Klaroen

Binnen Kindcentrum De Klaroen verzorgen we de peuteropvang 2-4 jaar en vanaf 4 jaar zijn kinderen van harte welkom bij de BSO. We bieden aansluitend aan de schooltijden tot 18.30u een uitdagend middagprogramma, waarbij welzijn en ontwikkeling van het kind centraal staan. Door de juiste begeleiding, is ieder kind bij ons eigen en krijgt het vertrouwen om wijzer te groeien.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel met regiomanager Jeroen van den Brink (06 29 19 99 48), hij komt graag met je in contact! Of reageer direct via de website.


Dit bieden wij jou
Als ervaren pedagogisch medewerker krijg je een vaste positie in een hecht team. We bieden jou:

 • Een arbeidsovereenkomst van minimaal 17 uur;
 • Een salaris conform cao Kinderopvang: €2489 - €3421 (salarisschaal 6)* per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur.
  *Gaat vanuit de CAO Kinderopvang omhoog per per 1 april 2024;
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen; 
 • Interessante arbeidsvoorwaarden; een vitaliteitsplan (gratis sporten!), een fietsplan en je mag gebruikmaken van de personeelsvoordeelwinkel.

Dit breng je mee

Je bent een enthousiaste, energieke, sportieve en creatieve teamplayer. Daarnaast ben je goed in het leggen van de verbinding tussen de BSO en het onderwijs.  

Verder heb je:

 • Ervaring in de kinderopvang als pedagogisch medewerker is een pré;
 • Oog voor kwaliteit. Je kan verantwoorden waar je je pedagogisch aanbod op baseert;
 • Je communiceert helder en vriendelijk, zowel mondeling als schriftelijk en bent toegankelijk voor ouders, collega’s en samenwerkingspartners;
 • Je neemt je verantwoordelijkheid en weet ondersteuning te vinden wanneer nodig;
 • Een behaalde diploma in de kinderopvang, sport- en bewegen of pedagogiek op MBO3/MBO4/HBO niveau. 

Verder vind je het super leuk om voor de kinderen van de middenbouw na schooltijd een uitdagend programma te verzorgen, zodat ze met plezier naar de BSO gaan en vol mooie verhalen thuiskomen.

Je wilt aan de slag!
Reageer direct via de website of stuur een e-mail inclusief cv naar werkenbij@eigenenwijzer.nl waarin je kort uitlegt waarom deze functie bij je past. Uiteraard laten we jou ook kennismaken met de visie van Eigen&Wijzer. Een dagdeel meelopen op onze locatie is daarom onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Wat maakt ons Eigen&Wijzer?
Eigen&Wijzer is een ambitieuze middelgrote kinderopvangorganisatie met 49 (72 LRK’s) kleinschalige kinderopvanglocaties in vijf regio’s in Nederland. Wij bieden de best mogelijke kinderopvang, gericht op welzijn en de (talent)ontwikkeling. Wij vinden dat het voor ieder kind mogelijk moet zijn om op eigen wijze te ontwikkelen en wijzer te groeien. We zijn geïnspireerd door het aanbieden van groene kinderopvang, een gezond voedingsbeleid en duurzaam ondernemen. Ben jij een tikkeltje eigenwijs en past onze visie bij die van jou? Solliciteer gelijk!

Vacature eigenschappen

Vacature categoriePedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch medewerker Middenbouw – BSO De Klaroen in Maarssen (minimaal 17 uur) Weet je onze middenbouwers 6-7 jaar uit te dagen om mee te denken over de invulling van het activiteitenaanbod en...

Pedagogisch medewerker KDV Peuter en Dreumesgroep (27-36 uur) De Speelhoeve Loosdrecht

Ben jij een enthousiaste pedagogisch medewerker die sterk is in het ondersteunen van de ontwikkeling van het kind? Wil je zorg dragen voor een uitdagend pedagogisch aanbod voor jonge kinderen? Lees dan gauw verder!

Dit ga je doen

In het team van de dreumesgroep (1-2 jarige) en de peutergroep bied je kinderen een veilige plek en stimuleer je hen om te onderzoeken, te spelen en te proberen. We werken kindvolgend en kijken naar de individuele ontwikkeling van elk kind, het kind staat centraal. Met het team ga je er iedere dag voor om kinderen de beste mogelijke opvang te bieden, met liefdevolle zorg, activiteiten die uitdagen om te ontdekken, gezonde voeding en veel buiten spelen. Onze pedagogisch medewerkers zijn allemaal getraind  in ‘Oog voor Interactie’ en ‘Piramide’ zodat de ontwikkeling van het kind gewaarborgd wordt en dat ieder kind voorbereid naar het basisonderwijs gaat. Ben je nog niet hierin getraind, dan bieden we jou graag deze mogelijkheid!

De Speelhoeve

In een stijlvolle verbouwde boerderij heeft De Speelhoeve haar kinderopvang gevestigd. We beschikken over ruime, lichte groepen en een fijne buitenruimte, die door de inrichting met natuurlijke materialen, klimmogelijkheden en spelmateriaal, kinderen uitgedaagd om te ontdekken. De Speelhoeve heeft een huiselijke sfeer, waar kinderen, ouders en medewerkers zich thuis voelen.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel locatiemanager Lucie Harmsen (06-27321305) en regiomanager Mirjam van den Heuvel (06 25 11 96 13) komen graag met je in contact! Of reageer direct via de website.

Dit bieden wij jou
Je komt te werken in een gezellig en oprecht team. We zijn bevlogen over groene kinderopvang en hebben een groene visie. En we bieden jou:

 • Een arbeidsovereenkomst van 27-36 uur (3-4 dagen p.w. donderdag en vrijdag vast);
 • Een salaris conform cao Kinderopvang: €2489 - €3421 (salarisschaal 6)* per maand, afhankelijk van je ervaring en op basis van 36 uur.
  *Gaat vanuit de CAO Kinderopvang omhoog per 1 april 2024;
 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen; 
 • Interessante arbeidsvoorwaarden; een vitaliteitsplan (gratis sporten!), een fietsplan en je mag gebruikmaken van de personeelsvoordeelwinkel.

Dit breng je mee

Je zorgt met plezier voor een leuk en verantwoord pedagogisch aanbod voor de kinderen. Je bent liefdevol, zorgzaam en je hebt aandacht voor ieder kind. Je bent een echte teamplayer en je toont initiatief. 

Verder heb je:

 • Ervaring in de kinderopvang als pedagogisch medewerker is een pré;
 • Oog voor kwaliteit. Je kan verantwoorden waar je je pedagogisch aanbod op baseert. Je hebt kennis van de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd 0-4 jaar;
 • Je bent in staat helder en vriendelijk te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je neemt je verantwoordelijkheid en weet ondersteuning te vinden wanneer nodig;
 • Een behaalde diploma in de kinderopvang of pedagogiek op MBO3/MBO4/HBO niveau.

Verder komen jouw waarden overeen met die van Eigen&Wijzer.

Je wilt aan de slag!
Reageer direct via de website of stuur een e-mail inclusief cv naar werkenbij@eigenenwijzer.nl waarin je kort uitlegt waarom deze functie bij je past. Uiteraard laten we jou ook kennismaken met de visie van Eigen&Wijzer. Een dagdeel meelopen op onze locatie is daarom onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Kinderopvangorganisatie Eigen&Wijzer
Met 49 locaties (72 LRK's) in vijf regio’s in Nederland is Eigen&Wijzer flink gegroeid! Waarom? Omdat wij vinden dat het voor ieder kind mogelijk moet zijn om op eigen wijze te ontwikkelen en wijzer te groeien. Wij bieden de best mogelijke kinderopvang en maken waar mogelijk duurzame en groene keuzes. Ben jij een tikkeltje eigenwijs en past onze visie bij die van jou? Solliciteer gelijk!

Pedagogisch medewerker KDV Peuter en Dreumesgroep (27-36 uur) De Speelhoeve Loosdrecht Ben jij een enthousiaste pedagogisch medewerker die sterk is in het ondersteunen van de ontwikkeling van het kind...

 • Combinatiebanen mogelijk

 • Interne opleidingen en trainingen

 • Gratis vitaliteitsprogramma bij SportCity

 • Salaris conform CAO kinderopvang

 • Hechte teams

 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Begeleiding pedagogisch coach

 • Erkend leerbedrijf

Collega’s aan het woord

Sfeerimpressie van onze opvang

Inspiratiedag pedagogisch managers

Groene kinderopvang